Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Iran zgromadził sojuniszków żeby zniszczyć Izrael |
najprowdopodobie siłownik ale przed zakupem to wymontuj te cholerstwo i będziesz widział czy trzyma czy nie, poznasz zresztą bo będą wycieki płynu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Iran zgromadził sojuniszków żeby zniszczyć Izrael |
Podzielam poglondy Adamosa ma święto prawde i reszta tez POLSKA DLA POLAKÓW Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Opanuje Islam i nasz Kraj
|
|
Witam wiem ze bylo juz sporo takich tematow ale chodzi mi o opinie na temat dwoch mechanikow. Konkretnie chodzi mi o tego obok Diavolo oraz obok wierzy cisnien na Sikorskiego. Mam do roboty silnik w vectrze i polecono mi wlasnie tych dwoch mechanikow. Jednak wole zasiegnac szerszej opinii na ich temat. Wiem ze silnik w vectrze to nie jest jakis cud techniki i kazdy mechanik sobie z nim poradzi. Ale chodzi mi czy faktycznie sa rzetelnymi fachowcami ktorym, spokojnie i bez obaw mozna dac samochod do naprawy.
|
|
ja ciągle robie swój samochód przy diavolo. bezproblemowo.
|
|
Cześć, przy wieży ciśnień zedrą z Ciebie kasę, odradzam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A kim jest ta Pani ALA z sadowej i co robi? Czytam o niej juz któryś raz i się zastanawiam
|
|
w kazdej kawiarence gdzie mozna polanczyc sie z allegro. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jah jak Ci moge pomóc?
|
|
A cos masz na myśli ??:)
|
|
Jeśli chodzi o sprawdzenie produktu (czyli np.poniuchanie) to zawsze to robię i nigdy nie spotkałam sie z jakas uwagą ze strony personelu w zadnym sklepie-przeciez nie kupię kota w worku!Wprzypadku towarów w zamknietej gablocie prosze ekspedientke o otwarcie i testuje-nigdy nie spotkałam się z odmowa..pozdrawiam Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
dziekuje hehe :)
|
|
no bez przesady to ja rozumiem ,ze chce utrzymać rodzinę ale w tym celu powinien dobrze wykonywac swoją pracę,a argument taka ich praca ,to wogole bez komentarza, łaski nie robi i jeszcze ta jego grożna mina i foch na twarzy ***** u mnie by po 1 dniu wylecial to nie komuna a klient ma zawsze rację
|
|
zastanówcie się na jaką skalę musiały być kradzieże, skoro opłacało się właścicielowi postawić dwóch chłopaków... Nawet jak dostaje 1000zł na rękę to już przez miesiąc jest 2 koła. Teraz przyjmijmy, że kradziono towaru na np. 2,5tysia. Podzielcie to przez liczbę pracujących tam pań i wyjdzie, że każda zamiast poborów (przykładowo) 1000zł dostaje 800... albo i jeszcze mniej... Niektórzy powinni wrócić do przedszkola, albo i nie... bo pani patrzyła... rotfl
|
|
temat forum powinien raczej być :,, partacz z jatkowej" albo: ,,kto zrobi gruz z auta"
|
|
Czy wizya u Pani Ali na Sadowej jest odplatna?
|
|
Jak czasem tam bywałem to zawsze rzucał sie w oczy taki krótko obstrzyżony jajogłowy kolo z miną jak by mu ktoś lizaka zabrał hehehe pewnie żadnych szkoleń nie przechodził w zakresie działalności jaką się zajmuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |