Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
forumowi lewacy i teczowe pokemony słyszalem |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: forumowi lewacy i teczowe pokemony słyszalem |
oczywiscie
|
|
zaiwestuj w jakieś dobre disco bo wybór tu żaden
|
|
widze ze ilosc debili na tym forum rosnie w zastraszajacym tempie
|
|
Jakże puszysta biel świeżego śniegu kontrastuje z czernią przy drogach...
|
|
hehe Niom
|
|
Golf 2 haha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wielkie dzięki za info
|
|
dokładniej to chodzi mi o coś takiego :) http://img407.imageshack.us/my.php?image=nowyobrazbitowy.png
|
|
witam czy ktoś z szanownych użytkowników jest zorientowany w temacie kosztów wynajmu łomżyńskich lokali? Jak one się kształtują biorąc pod uwagę lokalizację: gdzie jest najdrożej, jakie stawki za 1m2? aktualnie szukam lokalu do 50m2 w dobrej lokalizacji - na parterze o dużym natężeniu ruchu pieszych. czy ktoś mi może wskazać gdzie znajduje się centrum miasta? czy w Łomży istnieje coś takiego jak centrum? co prawda jest Stary Rynek i jego okolice, ale czy to jest centrum? a może centrum jest Galeria Stokrotka i tamte okolice? dziękuję za odpowiedzi
|
|
dzięki za odp
|
|
Iza2 Ja zdawałem 17 i też właśnie ok. 30 dni Ale wydaje mi się że bardzo długo, w porównaniu do innych komend gdzie mają wyniki na następny dzień najpóźniej w przeciągu tygodnia. Stąd moje pytanie. Daj znać jak będziesz znała swój wynik Pozdrawiam
|
|
gdzie w Łomży można kupić oryginalne płyty, kiedyś był taki sklep na ul. Długiej, a teraz gdzie się znajduje??
|
|
Haha motyw z Chłopaki nie płaczą świetnie pasuje do tematu :),uwielbiam ten fragment filmu ;]
|
|
Aha ja mam taką cerę że moge myć sie mydłem siarkowym:)
|
|
MasaVIV i Pomocna wielkie dzięki :) Mam jeszcze pytanko jak to jest z tymi lekarzami, tzn czy trzeba prywatnie czy jak? No i czy po multiselect odrazu wysyłają na wywiad czy najpierw trzeba zrobić badania??
|
|
Tak jak przeczytała o wiezieniach CIA i pewnie jeszcze kilku innych sprawach :)))))))))) Kończę udział w tym temacie.
|
|
Jak ktoś był w rossmanie w stokrotce to mógł zaobserwować takiego typa co wszystkim się przygląda i krąży po sklepie szukając chyba złodzieja. Ostatnio byłem i łaził za mną w każdą stronę, aż zacząłem specjalnie krążyć między regałami aby sprawdzić czy to aby nie przypadek:) i łaził dalej. Myślę że nie wyglądam na złodzieja, mam swoje lata i takie zachowanie jest niedopuszczalne, ostentacyjne łażenie za klientem sklepu w którym wydaję pieniądze na zakupy. Mam wrażenie że powinien przejść chyba jakieś szkolenie z dyskrecji i taktu, bo takowego mu brakuje.
|
|
Prośba do aniołek24 o przesłanie dokumentów na adres grey82@o2.pl. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Solab
|
|
napewno tak samo gamoń z Kauflanda powinien zrobić Łazi za ludzmi jak rzep na ogonie jeszcze trochę to skargę do zarządu złoże Kompletnie nie maja pojęcia o robocie, w sumie ja za bardzo w tym temacie sie nie orientuje bo na takiego jak oni "ciecia" bym nie poszedł
|
|
ja mu sie nie dziwie, pracuje w miejscu gdzie jeszcze latwiej mozna cos gwizdnac niz w rossmanie. Ostatnio przylapalam dziadka na oko 70 letniego wkladajacego pod plaszcz krzyzowki za 1,50 :) Jak dla mnie kazdy jest potencjalnym zlodziejem, bo to ja odpowiadam za towar. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ta, agencja trzecie oko, pewnie chłopak ma dwudziesty zmysł i wyczuwa kto będzie kradł podpaski a kto antyprespirant czy inny domestos:))) Najlepiej olewać takie miejsca gdzie na wejściu traktują cie jak złodzieja...
|
|
Donald postaw sie moze na jego miejscu, jak mu tak 10 razy w miesiacu gwizdną perfumy za stowke sztuka. Wyplaty pewnie nie ma!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak, to można pracować :http://wiadomosci.onet.pl/1921774,69,item.html :)))))))))))
|
|
To jest nasza Łomża.Jest wiele przykładów(sklepów),w których niby dużo zarabiają sklep dobrze prosperuje,ale mają takiego pachołka co chodzi i obczaja jak jakiś sklepowy frajer. To jest wkurwiające,ja teraz za każdym razem gdy tego doświadczam podchodze i sie pytam czy jest jakis problem jak sie zacznie urować to ma na pizde proste. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dobromil popieram Sprawdzona Metoda :)) i Skuteczna i nie to że Kogo stać tego stać na taka odwage to jest zwykły człowiek a co do Kobiet to można podejs i Kulularnie się zapytać w czym tkwi problem a Facet jak to facet bez komentarza....... pozdrowienia dla tego Pewnego "KOKSA"rodem ochroniarza z Galerri z Galerii Stokrotka swego czasu Rossmana na Długiej :)) Kłopoty to moja specjalność hehe „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Przy ul. Jatkowej na ścianie budynku zakładu jest podany tel. kom.
|
|
gdzie na al. legionów jest sklep muzyczny??:)
|
|
idź sobie pograj w CS i daj se na luz.. ;\
|
|
Prośba do aniołek24 o presłanie testów na adres listewkaa@wp.pl. dzięki. Jeśli ktoś jest zainteresowany i chce sprawdzić swoje testy któr posiada ( dostał od kogoś) to zapraszam. Porównamy je ze sobą. Sprawdzimy czy można im ufać :))
|
|
A kto im broni zatrudniać ochroniarzy? tylko nie to będą kompetentne osoby...
|
|
a ja bym chciał numer to sklepu, który jest za rogiem, bo ciężko mi do nich pójść (przecież wiem gdzie to jest :D)... chciałem zadzwonić i się spytać, czy mają bułki po 22, czy po 24 grosze... żenua :D
|
|
kaska0502@op.pl
|
|
jakby stał i patrzył się w sufit to by nie spełniał swojego zadania!!! taka praca... policji nie lubicie, bo dają mandaty... ochroniarzy nie lubicie, bo patrzą się na ręce... z czasem przestaniecie lubić ekspedientki w sklepach, bo chcą pieniędzy za zakupy...
|
|
Przynajmniej uczciwa była:)))
|
|
Wysłałam na podane maile:-)
|
|
Co o nich sądzicie? ( nie chce otworzyć kolejnego(bo jest ich stanowczo za duzo), i nie posiadam komisu;)) Które uważacie za porządne które nie?
|
|
wedlug mnie nie oplaca sie kupywac w zadnym ceny po zboju i tyle w temacie
|
|
Pamiętam pierwszy mecz w II lidze ŁKS Łomża, spikier dziękował władzom miasta za stadion i za to, że ŁKS jest w II lidze. Pamiętam jak Sroczyński podnosił szalik ŁKS w górę, a cały stadion ryczał "dziękujemy, dziękujemy". No to i teraz podziękujmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |