Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nareszcie znalazł sie silny na izraelskie prowokacje |
A mógłbys napisać cos wiecej, ile gdzie i kto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nareszcie znalazł sie silny na izraelskie prowokacje |
jest koleś w okolicach (bliskich ) lomzy za "chińczyka" 70pln/h za raptora/ grizlly 120/h oczywiście kaucja zwrotna za ewentualne uszkodzenia lub dodatkowo wpierd...l ;-) jak zainteresowany pisz na mojego maila
|
|
ogolnie jest....ale niew wiem czy bym p;olecil... na legionow kolo gazu/... ludzie mowia, ze troche do dupy... madzius... bylo pytanie byla odpowiedz
|
|
A mnie sie wydaje, że łon chce narkotyki wrzucić do paczki i przewieźć na czyjeś ryzyko. Łot wymyślił szachraj. Jak sie nie ma na wysłanei paczki na poczcie to sie nie wysyła, a nie szuka naiwnych. Pisz, co chcesz w paczce wysłać, aaaa? rudy błazen z druhem
|
|
wickedqueen, tam gdzieś wyżej pytałam o coś :-)
|
|
rozowe okulary pomoze Ci wydac kase,he,he!!Zadnego interesu z nim nie zrobisz
|
|
Łukasz,tak w garniturze.WZ to jest coś w stylu "rozmowa o pracę" tak wiec trzeba ubrać się elegancko.
|
|
Są ładne syntetyki...ale w cenie Twoich "słowianów"... Widzę, że nie potrafisz prowadzić rzeczowej dyskusji. Ja nie szukałam tu przedłużania bo mam gdzie. Właczylam sie tylko do dyskusji jako DOSWIADCZONA uzytkowniczka roznego rodzaju wlosow. Kluje Cię w oczy to, że poddaję w wątpliwość jakość włosów naturalnych za 550 zł? Nie ja jedna. Paniom chcącym przedłużyć włosy polecam lekturę: www.wizaz.pl - FORUM Tam jest mnóstwo informacji o przedłużaniu włosów. Ach i szanowna Pani kaskamarcin - ja takze nie biegam po salonach i nigdzie o tym nie wspominalam. Mam swoja fryzjerke, ktora dociera dla mnie i wielu innych z katowic do Warszawy raz na jakis czas. A w dyskusje wdalam sie rowniez dlatego, ze prowadzisz tu bardzo agresywna reklame li i tylko metody keratynowej i pseudoslowianów. pozdrawiam i wielu zadowolonych klientek zycze :-)
|
|
Tak chyba sama przedłużasz na microlingii i piszesz po swojemu,moje klientki są bardzo zadowolone i wola zapłacić tyle niż tysiąc czy więcej jak masz gdzie to sobie przedłużaj to twoja sprawa ile ludzi tyle zdań ja mam swoje takie wypróbowane na sobie i wiem co pisze .Agresywna reklama hahaha czy ja kogoś zmuszam, nie narzekam na brak klientek a twoje zdanie to akurat mnie nie interesuje.A włosy akurat mam bardzo dobre jak nie widziałaś to się nie wypowiadaj.Znawczyni sie znalazła
|
|
enya -Każdy wybierze metodę dla siebie odpowiednia bo ile dziewczyn tyle gustów jest.Ja tylko podałam swój mail bo ktoś się pytał o przedłużanie włosów i jak ktoś zainteresowany będzie to napisze a jak nie to ok nie ma problemu.Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził.
|
|
Jeśli tam sie dostaniesz to zapamiętaj iż to w usa jest komuna w innym wydaniu oparta na one dolar i w obfitym tanim żarciu bez szeroko pojętej kultury i szacunku dla drugiego człowieka Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
6 marca 2009 w Yamie wystąpi PiH. Fani HH wiedzą o kogo chodzi. Przez wielu uznawany za najlepszego rapera, a jego ostatnia płyta za najlepszą mijającego roku. Jak ktoś wie coś więcej niech da znać. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
bez celowa dyskusja
|
|
wali w ***A bo to *** :) prosta sprawa :D
|
|
a ja jakos bym sie brzydzila nosic doczepiane- żywe włosy po kims, nie wiem , to normalne?
|
|
Witam, na Al. legionów mniej więcej w tym sklepie na przeciwko mc donald wypożyczają skutery na pewno. Wiem sam wypożyczałem, tak więc pewnie wypożyczają i Quady
|
|
a ile wyniesie mniej wiecej np. miesieczny koszt noszenia soczewek, albo tego plynu co je sie w nim trzyma?co ile sie to wymienia?
|
|
http://www.motomirko.com.pl/komis-uzywane-c-3.html oni chyba kiedyś wypożyczali ;) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
wiadomo, kazdy kiedys zaczynal,ale co za duzo to nie zdrowo
|
|
a ja chętnie spróbuje - uważam że cena jest dobra i mam zamiar wkrótce umówić się na przedłużanie :)
|
|
Radimp tam też taki mądry byłeś?
|
|
chłopak chce na zwiedzanie może jechać ale nie wszyscy to rozumieją i na słowo usa od razu azbesty widzą...
|
|
kor*** co to za linki to linki do motomirko a nie do gaz car-u to dwie oddzielne firmy. i do tego oddalone od siebie. google nie boli. mychu a ty jednak jesteś zadąsany w swoim przekonaniu klient :D he he he Oświadczam że w żaden sposób nie jestem związany z wyżej wymieniana firmą. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam. Ile osób w Łomży tańczy Jumpstyle/HardJump lub chcą się nauczyć lub się tym interesują?
|
|
Jadę tam w celu odwiedzenia siostry której nie widziałem już 9 lat,problem w tym że siostra jest tam nielegalnie i jade na zaproszenie pewnej osoby która jest legalnie ma własna firmę itd.Ale wszyscy na słowo stany od razu myślą o jednym : ooo jedzie sie dorobić,ameryka sie skończyła itp teksty ;-| Mam 21 lat jestem kawalerem no i nie wiem czy mi dadzą wize i czy warto podchodzić;-/
|
|
apel nie sprowadzajcie ich tu nozowników, jezdzacych po korytarzach hotelu na jogurtach ktore dostaja z naszych podatow
|
|
Dobrze by było, gdybyś miał jakieś kwity, że studiujesz.
|
|
tydzień temu mnie wykreślili ;-/
|
|
taki temat już był !!!! taka gadanina nic nie zmieni !!!
|
|
DO dupy z hip hopem .A REKALMIE PODZIEKUJMY Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pih to jeeebany sleeeedz !!!!
|
|
to niee pierrrdol ze nie jdziesz zaraiac jak cie wyrzucili ze studiow !!! w huuuja to ja , a nie mnie !!
|
|
nie jade zarabiać bo dobra robote bede miał w PL FIN jesteś człowiekiem bez wyobraźni lub po prostu ograniczonym....wszystkich mierzysz jedną miarą ;-|
|
|
Obawiam sie ze nie jestes pewnym kandydatem. Moglbys sie starac o wyjazd na jakas specjalna impreze, wydarzenie, sportowy mecz z udzialem polakow- oplacone z gory przez tego znajomka (bilet etc.) Albo studia. Nie wiem co sie udaje, to nie moja dzialka. Po prostu sugeruje. Owszem, pomoglem we wrzesniu jednej osobie ale wiem ze zadzialalo w tym przypadku samo nazwisko osoby goszczacej wizytantke;)))
|
|
Oczywiscie warto dowiedziec sie o ew. komplikacjach wynikajacych z noszenia soczewek tudziez "contact lenses". Wrzody oczu itp. Oczywiscie sa i soczewki jednorazowe, jak i te zapewniajace odpowiednia wilgotnosc i dostep tlenu do oka. Obawiam sie ze te wielorazowego uzytku sa... na wymarciu. A to chyba najlepszy rodzaj na swiecie. http://www.acuvue.com/
|
|
10000000000 :D
|
|
DxxxD - o tym samym pomyślałem:):) już widze tą kontrole w rytmie hip hop
|
|
ooo następny ( na) , podekscytowany you cant dance , wszystkich na tańce wzieło i to jakie - Jumpstyle/HardJump - co to ku...wa jest !!! że niby co gibasz sie jak spławik na leszcza przy delikatnym braniu???
|
|
statut Miasta Łomży 45/XIII/03 z dnia: 14 maja 2003 roku Rozdział II Miasto § 3 2. Władza w mieście należy do jego mieszkańców, którzy podejmują rozstrzygnięcia bezpośrednio /w głosowaniu powszechnym/ lub za pośrednictwem organów miasta: Rady Miejskiej i Prezydenta Miasta.
|
|
Być może i Multimedia ma takie same dekodery jak i telewizja eN. Lecz Multimedia Łomża,jest jeszcze daleko za murzynami i nie udostępnia ani dekoderów,ani sygnału cyfrowego,ale pieniądze bierze jak za Nkę i Cyfrę +...
|
|
miało być czy zaproszenie jest konieczne a nie wiza
|
|
jak masz zaproszenie od osoby która jest legalna w USA, to że tak powiem masz ciut większe szanse na zdobycie wizy. nie ma szacunku dla drugiego człowieka? Dziwne.. nie widziałem...
|
|
Polska dla polaków - brudasy na drzewo. rudy błazen z druhem
|
|
Pewnie ze trzeba spróbować i wtedy zobaczysz czy metoda ta jest dobra,cena owszem nie jest taka co w salonie bo dziewczyny niektóre nie chcą tyle kasy wydawać,sama wiem po sobie, bo nie oszukujmy się jest to duża suma.To już rzecz wyboru.Włosy sa dobrej jakości nosze ja sama i nie narzekam.Każda wybierze sobie co jej się najlepiej podoba i pasuje.pozdrawiam
|
|
a czy gdzieś napisałem że daje linka do gaz caru ???? pytał o wypożyczenie quada to dostał link niech tam zapyta bo wydaje mi się że kiedyś tam wypożyczali i jest to normalna firma ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
85% piszących w tym temacie nie jest z Łomży... poczytaj posty to się dowiesz ;)
|
|
Ciacho sa rozne rodzaje soczewek, ja na przyklad kupuje miesieczne,na allegro 6 sztuk Air Optix kosztuje cos kolo 70 zl,starcza na 3 miesice. Plyn duzy za okolo 50 zl o nazwie Solo Care styka na dwa miesiace. Landriness ja bralam je na leginow przy skrecie na dmowskiego, czekalam prawie 2 tygonie bo mam duza wade wzroku, pani pracujaca tam uswiadomila mi iz przy mniejszej wadze wzroku jest wieksza dostepnosc tych soczewek. Koszt 75 lub 80 nie pamietam dokladnie na miesiac. jankes moim zdaniem jesli zachowana jest pelna higiena rak i pojemnikow o wrzodach mozna zapomniec. rudy błazen z druhem
|
|
Przyjdzie hołota w dresiwie z manhatanu i będą się bujać na prawo i lewo:) Powiedzą mamie że idą do kolegi spać to ich puści na dłuzej:) Strzelą dwa piwa i będą drzeć mordy jak małpy. Nie warto iść i ze względu na tego całego PIHa i ze względu na przewidywaną publikę:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
myślałem że w Łomży jest już cyfrowa Multimedia, osobiście posiadam cyfrową Vectre i dekoder HD obraz idealny zarówno kanały SD jak i HD
|
|
better a co z tym linkami ??:)
|
|
Pseudi reklama lepszą jest od żadnej. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tyez tak uwazam ,nasz kraj ani europa nie śa miejsce dla ludzi z taką mentalnością. Tylko pjebom wydaje sie ,że uda ich się zasymilować - nigdy zrozumcie to nigdy - prędzej was zaszlachtuja niż będa tacy jak my VERGISS MICH
|
|
Sebo19 -''DO dupy z hip hopem .A REKALMIE PODZIEKUJMY'' marcelus2000 -''Pseudi reklama lepszą jest od żadnej.'' A nawet jak reklama, to co, żal Wam du...ę ściska? HaHa. Otwórzcie własne lokale i zobaczycie jak to działa!
|
|
Niech ida do roboty a nie szlajaja sie bezczynnie. Bezrobotnych, nierobów i pasozytow nam nie brakuje, Jezeli juz tu sa to niech sie dostosują albo wy......, a jak chcą kozaczyć to mieli okazje w swojej ojczyznie w ktorej nie byli tacy odwazni jak tu, to takie z nich Kozaki............ "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Dmochowski to najlepszy specjalista.... akurat.... Sama sie kiedys zwabilam na podobny tekst. Faktem jest ze jezdzi na jakies szkolenia, bo nie raz szlyszalam jak sie gdzies wybierał. Ale jakisc jego uslug zostawia wiele do zyczenia. Robilam u niego prawie wszystkie zeby, w trzech zostawił mi nieszczelnosci widoczne golym okiem, a kiedy w trakcie leczenia mu o tym mowilam, ze cos tam widze, to zaczeli sprawdzac czy ja napewno u niego robilam - i wyszlo ze nie:), milo ze zapisuja wszystko w komputerze. . A zeby bylo smieszniej to leczylam zeby tylko u niego i to mialam taka serie w krotkim okresie, dosłownie 3-4 miesiace. Po wielu wyjasnieniach zawsze poprawiał robote , ale zawsze sie dziwil jak do tego moglo dojsc, ze zawsze dokladnie sprawdza, ze chyba musial byc pijany... Dodam, ze z tych poprawek to udala mu sie tylko jedna:) po kilku dniach w jednym zebie odpadlo kawalek wypelnienia. A z drugim bujam sie do dzis.. dluga hstoria nie bede pisac, ale dodam ze nigdy wczesniej mnie zab nie bolal az do chwili gdy wziąl sie za niego w/w doktor. Obecnie jestem po wizycie w innym miescie, mam zaaplikowany jakis preparat i jest super. Co do nowoczesnosci urzadzen w gabinecie to polecam isc i sie przyjrzec... widac ze stare, pozatym nie za czysto. Ogolnie facet zachowuje sie jak furiat, latwo sie denerwuje, uzywa wulgarnych slow w stosunku do swojej asystentki,czesto zmienia zdanie, ciagle gada ze ma za duzo klientow i ze juz ma dosc ze podniesie ceny i ze zostana tylko ci ktorych bedzie na to stac. Dodam ze kase goli rowno:) wiec juz nie jest tak tanio. A najgorsze jest to ze jak tak sobie gada to nie mozna na to zareagowac, chociazby na to jak trakruje asystentke, bo robi to w trakcie pracy kiedy my pacjeci z wiadomych przyczyn nie mozemy gadac:). Kiedys na koniec zapytalam go czy chce jeszcze zebym przyszla na kolejna wizyte, bo przez caly czas trwania zaiegu sluchalam jak to ma wszystkich dosc, to zmienil temat i tyle bylo dyskusji:). Jesli ktos sie do niego wybiera to moja rada jest taka: nie pozwalajcie zeby zapisano was na godziny popoludniowe, bo wtedy jest bardzo zmeczony i poziom jego furiacji wzrasta. Polecam dla ludzi pragnacych ekstremalnych przezyc, wizyta w gabinecie bedzie napewno bedzie niezapomnianym doznaniem
|
|
odpisujecie a nawet nie wiecie jaka vectra :]
|
|
Pamiętajcie ,że z Czeczenii nie uciekają biedni bojownicy tylko ci co mają kasę. Prawdziwy bojownik to został i walczy.
|
|
no rzeczywiście trudno się domyślić maciek1990 hehehe. Przecież wiadomo że wszyscy sciągają stare trupy i pewne jest że chodzi tu o Vectre B Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Niedługo będzie ich wiecej niz nas całe Miasto opanują
|
|
dobry i pih ,na pewno będe
|
|
nie wiem czy to taki stary trup -ale pewnie ty masz ferrari 2009r
|
|
Witam! Chciałem się dowiedzieć jak oceniacie moje szanse na dostanie wizy. Mam 22 lata pracuje mam umowę jeszcze na dwa lata, posiadam na siebie samochód jak i własne mieszkanie, do tego jeszcze mam konto troszkę na nim mam. Jakiś czas temu zmarł mi brat i chciałem go odwiedzić. No więc jak oceniacie moje szanse na wizę. Za wszelkie wskazówki serdecznie dziękuje
|
|
Miej nadzieję, że duże. Życzę powodzenia.
|
|
szanse na wizę masz jak każdy niektórzy dostają bez problemu nie przedstawiając nic inni z kontami i własnym biznesem wychodzą stamtąd wkur**eni...
|
|
Polecam Monikę Chojnowską. Przyjmuje na Ks. Anny 5/32. Profesjonalizm bez bólu.
|
|
Będziemy mieli taki cyrk z nimi jak Niemcy z Turkami, Francuzi z Algierczykami. Będą tworzyć enklawy bezrobotnych, gdzie będzie kwitł handel gównem. Będą robić dzieci głupim małoletnim Polkom, bez zakładania rodzin. Na pewno nie będą się wtapiać w nasze środowisko. Należy poważnie się nad tym zastanowić, aby im pomóc ale nie narobić sobie bigosu. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
zależy gdzie chcesz jechać. na moją wieś sołtys udzielił by Ci bez problemu.
|
|
to żadna reklama. Pisze to tylko dlatego, że nigdzie o tym nie słychać, a może kogoś to interesuje :]. Nie mam nic wspólnego z Yamą. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
W Niemczech czy Wielkiej Brytanii niektórzy myślą podobnie o Polakach niestety...
|
|
Drogi kiepskie, ale jak się nie potrafi dostosować do warunków na drodze... najlepiej obwinić za wszystko drogowców. Nauczcie się jeździć.
|
|
Ale Polak na zachodzie zapierdala jek dziki osioł a nie zyje z socjalu jak pasożyt i nie robi dzieci na potege tylko poto by wyrwać troche kasy, niemiałbym nic przeciwko nim gdyby oni zachowywali sie jsk normalni ludzie czy to czeczen, czarnóch czy rumun ale jak bedzie wpozadku to niech sobie zyje ale w zgodzie z otoczeniem i to oni mają sie dostosować do nas a nie my do nich, nie moze być tak ze dziewczyny boją sie chodzic po ulicach bo czeczeny ich zaczepjają a czasaem i porywają bo u nich taka wiostkowa tradycja :)
|
|
jest szansa wyruchac szympansa
|
|
Co do anglików to w Łomży masz szrot z samymi anglikami... znajduje się on przy skrzyżowniu szosy do mężenina a drogą zawady-giełczyn. Kiedyś w tamtym miejscu był "sklep z rowerami" taka duża stodoła... jak jedziesz od strony zawad do giełczyna to zaraz po tym skrzyżowaniu skrecasz w prawo tak jak byś jechał na działki... Byłem tam ostatnio i widziałem jakieś ople... pozdrawiam:)
|
|
To jest właśnie to! Przyjechali nie po to, żeby pracować (jeśli już, to bardzo mały odsetek), lecz po to, by żyć z naszych świadczeń socjalnych i chlać leżąc do góry ******. To jest to, co odróżnia ich od Polaków pracujących za granicą. Nam nikt nie da za darmo mieszkania i świadczeń socjalnych w krajach, w których pracujemy. Wręcz przeciwnie - kraje zachodnie do dziś płacą za asymilację obywateli Turcji, Maroko, Egiptu, Antyli itd. Przyjechali jako tania siła robocza (głównie w latach 60-tych), dostali paszporty, świadczenia socjalne i zaczęła się ekspansja, która trwa po dziś dzień. Skutki? Te najbardziej odczuwalne to przede wszystkim cięcia w sektorze socjalnym, spowodowane w większości przez imigrantów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A tylko sprobuj im cos zrobic to odrazu Helsinska "****"fundacja praw czlowieka sie odezwie:(
|
|
gdzie mozna kupic takie zegary http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7843413
|
|
TESTY TESTY ZA DARMOCHE!!! TESTY ZA FREE PISAĆ KTO CHCE:)) prześle wszystkim zainteresowanym wszystkie materiały potrzebna do zdania testów do policji mam test wiedzy poradnik multiselect zadania WSZYSTKIE TESTY ZA DARMOCHE WSZYSTKO CO POTRZEBNE DO ZDANIA EGZAMINU DO POLICJI ZAINTERESOWANI PISAĆ:)) pomocna11@wp.pl
|
|
W Łomzy większość kamer nie działa;-] jak kumpla okradli to był tylko tekst : Paaaanie ale ta kamera nie działa ;-]
|
|
możesz nie mieć szansy gdy cię dorwą szympansy :P
|
|
jedX do Fox Car Audio na Legionów tam powinni wiedzieć
|
|
http://www.google.pl <---- nic trudnego dla chcącego <Lol> Ale serio sie pytam ;p
|
|
DxxD masz na miary na koke chetnie sie tym zajmę rzreczywiscie to nie ly zysk
|
|
Po amfie wszyscy, bez wspomagaczy raczej nikt :)))))))))) VERGISS MICH
|
|
Temat ucichł na dwa dni, to better musiał przypomnieć o nim, żeby przypadkiem nie zniknął na dalsze strony.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie tyle better podbija ten temat do góry, co wszyscy kebabożercy... w Łomży nie ma dobrego kebaba. Życzę wam żebyście mieli kiedyś okazję takowego zjeść.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widzisz i juz klamstwo w nicku masz Pawel23 a piszesz ze masz 22 lata :) i skoro "rewolwer" pisze ze maja wglad do skarbowego i do zusu to i pewnie na to forum :) . Z tymi zusami i skarbowa to glupota. Mam kolesi ktorzy dostali wizy na 10 lat majac wyroki na koncie, nielegalnie przebywajaca rodzine w stanach i klopoty ze skarbowka a do tego pracowali na czarno nawet w Polsce :). Prawda jest taka ze jak masz dostac to dostaniesz a jak NIE to chodz niewiadomo jakie bedziesz mial papiery a w konsolacie urzednik zly nastroj to nie dostanie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja od dwóch lat noszę Acuvue Oasys, takie przepisała mi po pierwszej wizycie okulistka na "starym chamskim" tam na górze obok Cyfry Plus. Soczewki kupuję na allegro, najtaniej. Jeśli przestrzega się higieny rąk, nie ma opcji by narazić się na jakiekolwiek zakażenia oczu. Z resztą jak pójdziesz pierwszy raz do okulisty to będziesz musiała za jakiś czas iść ponownie by przebadać oczy.
|
|
a ja chciałem zapytac czy nie ma kłopotów z wkładaniem i sciaganiem soczewek zy to boli czy jak bo tez mam wade wzroku i chce sie troszke dowiedziec
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=REG20 tu masz z tej kamery wspolczesnej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bo nie ma Turka :D
|
|
Agnieszkasl! Niestety nie. Dotarlam tam autem.. rodzicow mojego chlopaka! Nie polecam.. eh.. Mam nadzieje, ze to sie nie powtorzy nast razem ;)
|
|
Jeżdżę codziennie do ostrołęki (poniedziałek - piątek). O godzinie 8.10. Mogę zabrać cztery osoby. Cena od osoby 5 zł. Jeśli ktoś jest chętny proszę o telefon. 793 - 573 - 633.
|
|
ja mam takie glosniki jak jestes zainteresowany, odezwij sie na mail;p
|
|
allegro.pl tam tego pelno a w FOX ie to jeszcze policza sobie prowizje
|
|
No i co?
|
|
Na allegro doliczą za przesyłkę i nie wiadomo jak z gwarancją.
|
|
Gdzie w Łomży mogę kupic nakładki na słuchawki SE HPM 62. Chodzi mi o nakładki !!nie gumowe!!.
|
|
A o której wracasz?
|
|
http://start1g.ovh.net/~strefa/, ale słabo chodzi
|
|
mam problem padlo mi sprzego w sprinterze .pedal sie zapadl calkowicie w dol czy to pompka sprzegła padla czy silownik sprzegla bo nie wiem co mam kupic
|
|
wiem jak to wymienic spoko. chodzi mi oto co polecialo
|
|
Numer pesel jest w paszportach wpisany, więc bzdety o wglądzie ambasady w nasze rozliczenia można włożyć między bajki. Takie rzeczy byłyby niezgodne z konstytucją i groziłby za to trybunał stanu, to by podchodziło pod zdradę stanu... Nierealne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |