Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rurociąg RIBBENTROP-MOŁOTOW rozpoczął działanie i JUŻ DZIAŁA, tzn. straszą nas! |
Wiesz co mogę tym twoim papierkiem zrobić ? dupe se podetrzeć ;)) takie twoje zdolności są warte dla mnie i dla innych ;)) ,nie mam matury i nie zamierzam robić. Lepiej mieć stało prace w państwowej instytucji niż robić z siebie debila po całym świecie. Powodzenia maturzysto ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rurociąg RIBBENTROP-MOŁOTOW rozpoczął działanie i JUŻ DZIAŁA, tzn. straszą nas! |
W pale się nie mieści z tymi podatkami, najłatwiej jeździć po tych co potrafią się czegoś dorobić...
|
|
Re: Rurociąg RIBBENTROP-MOŁOTOW rozpoczął działanie i JUŻ DZIAŁA, tzn. straszą n |
"Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nick:P ten sam co na forum." RoXoR .Dodaj do tego slowo "PROSZE" a jak bede sie tam rejestrowal to wpisze twoj nick bo nie zalezy mi na tym co tam wpisuje.
|
|
Re: Rurociąg RIBBENTROP-MOŁOTOW rozpoczął działanie i JUŻ DZIAŁA, tzn. straszą nas! |
tak
|
|
Re: Rurociąg RIBBENTROP-MOŁOTOW rozpoczął działanie i JUŻ DZIAŁA, tzn. straszą n |
CYFRA podaj swojego majla...
|
|
To już każdego wybór dla mnie lepszego sposobu przedłużania nie ma.Ja przedłużam tak sobie włosy i zniszczonych nie mam widocznie te co widziałaś były złe założone.Tylko i wyłącznie włosami naturalnymi przedłużam.A co to ceny to jest dobra a w salonach jest dużo droższa bo tam dużo liczą za założenie i dlatego.Jeden woli tak drugi inaczej.Na forum mnie nie będzie teraz jeśli jeszcze macie jakieś pytania to proszę na email albo kom.podany wyżej odpowiem na każde pozdrawiam
|
|
Nie wiecie jak ubrać się na wywiad zorg.? Tzn czy faceci w garniaku?
|
|
gaz car he he łysi goście ?? przegięcie :D kogo ty się obawiasz "mychu" no chyba że masz 12lat i boisz się starego zgreda Jak tak to pozdrawiam rotfl :D
|
|
A tak po za tym to jestem pewien ze tam nie wypożyczają sprzętu jedynie można tam go zakupić . Czyżby konkurencja nie spała czy może kolejny zadąsany w swoim przekonaniu klient :D www.zal.pl się kłania. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Ja akurat umiem każdą metodą przedłużać włosy wiec wiem co mowie mam potrzebne certyfikaty na to ukończyłam kurs w warszawie i jestem zadowolona a wybrałam to co uważam za najlepsza pierwsze słyszę żeby komuś cena nie odpowiadała wolisz płacić więcej to kto ci broni, idź do salonu i tyle.Ja jestem zadowolona przedłużam włosami słowiańskimi i europejskimi sama je nosze i wiem. jak wolisz microlingii to ok każdy ma swoje upodobania mi na przykład nie pasuje i wiem ze niektóre dziewczyny uczulenia dostały.Wiec niech każdy wybierze taka metodę jak mu pasuje.To jest twoje tylko zdanie jak wolisz tamto to się nie dopytuj i przedłużaj w salonie.
|
|
normalnie, one są czyszczone chemicznie i nie są żywe tylko już martwe.
|
|
to sobie podcieraj ale prędzej cie przyjma gdziekolwiek jak masz mature a nie ukonczoną samą srednia wierz mi
|
|
Radimp zakup "sprzęt" w gaz car a przekonasz się czym to pachnie. Powodzonka!!!
|
|
Człowieku o czym ty mówisz kawiarnia bez alkocholu, bez papierosów, moze i tego nie ma ale nawet jak by było to przeciez to nie ma racji bytu ile byś zarobił na parach które siedziały by po trzy godziny przy jednej kawie splajtowałbyś po 3 miesiącach na Łomże to juz lepiej przechodzi melina z piwem po 2,90, lepiej nie mowić czego brakuje tylko na czym można zarobić a w łomży żeby coś wymyśleć to trzeba mieć naprawde dobry łeb i duzo szcześcia
|
|
masz 50 % szans jak pojedziesz to rob wszystko jakby ci nei zalezalo na luzaku ,zaproszenie moze byc ale nie koniecznie zazwyczaj nawet ich nie interesuje , najlepszy papier to studia oczywiscie i tego sie 3 maj
|
|
Pewnie Brata piłaś?:) I do tego mydło siarkowe dobre:)
|
|
Jest taka możliwość , ale będzie ciężko. Prościej było by znaleźć Polo w 4 furtkach w dobrym stanie. Jakie rocznik ? ile furtek?? , jaki silnik??
|
|
Zdawał ktoś MS w zaszłym tygodniu w Radomiu i ma już może wynik
|
|
ale zes sie wychylil z tym kodeksem ,bez komentarza , ja tam bym do nich nic nie mial zeby sie tak sucze nie panoszyly ,ale nie roznimy sie tak bardzo od ruskich i wkoncu sie skonczy babci sranie....
|
|
keno, to słabe info masz odnośnie cen w tym budynku na skrzyżownaiu, bylo na allegro to 60 zeta netto za metr chcieli.
|
|
nie... ja zaczęłam przemywać twarz wodą gotowaną..., bo wiadomo, że kranowa nawet ciepła ma sporo chloru, który podrażnia. Mydło siarkowe mi odradzano, bo poważnie wysusza i niszczy skórę. Jadłam więcej warzyw -> dobra jest kapusta lodowa, marchewka oraz jadłam po 3-4 orzechy włoskie dziennie, które bardzo mi pomogły. Przyznam, że jedzenie drożdży też trochę pomaga, ale je odstawiłam na rzecz wapna, które chyba każdy zaleca ;) no i odradzam czekoladę i czekoladopochodne, bo w gruncie rzeczy to one wywołują nieporządane skutki na skórze :)
|
|
Dziękuję wszystkim za informacje, a co do sportu to trenuje na sprawnosciówkę bo pierwszy raz mi się nie powiodło pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |