sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drzewiecki ukrył milionowe dochody

Samanta59 ja na siłe nie oczerniam ,ale taka jest prawda.U siebie nie sprzątają to i u obcych zachowują się jak zwierzęta.Potem wszyscy zdziwieni ,że taki stereotyp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drzewiecki ukrył milionowe dochody

od kiedy na tescie wydolnosciowym - rozumie ze chodzi Ci o TSF robi sie przysiady i stoi sie na głowie ?

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

U nas to jeszcze w miare te drogi gorzej na dolnym śląsku tam to tragedia.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyślijcie AFM pod numer 91999 koszt 1.22 zobaczycie co dziś odkryłem :)

gangsters.pl

To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody.

Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nick:P ten sam co na forum.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org