Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koszulki reprezentantów POLSKI bez POLSKIEGO GODŁA! |
Bo w Łomży dobrze dają. Opieką na 1 łepka daję 900 zł zł a nie 700 zł. pokrywa koszt wynajmu mieszkania. W Katowicach pozbyli się ich bo protestowali mieszkańcy, a u nas łomżynianki palą się do nich. Oni wszyscy są muzułmanie. Niedługo oni tu będą rządzić a nie my.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koszulki reprezentantów POLSKI bez POLSKIEGO GODŁA! |
A ja chwale dr Pierczyńskiego, przyjmuje również prywatnie w Eskulapie i trzeba stać w kolejce po nr
|
|
drzewko szczescia i co, dalas temu zerakowi pupy troszke ?? ;>> niach niah :D:D
|
|
al-kaida wprowadza swoich ludzi do polski, niedługo będą się wysadzać w powietrze i biedronki nam zniszczą
|
|
tylko nie biedronki aaaa... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
alfik jak chcesz to pomoge ci wydac tą kase . Wyjedziemy na wycieczkie gdzies daleko i tam sie pomysly w co zainwestowac jak nam jeszcze cos zostanie ha ha
|
|
żyjesz? to pozwól żyć innym
|
|
jakbyś miał legitke, ale pewnie ci zabrali w szkole...moglbys wypelnic wszyskie papiery za nadal niby studiujesz...zaproszenie jest nie wazne, nawet pewnie w konsulacie nikt go nie bedzie ogladal, jedyne co musisz robic to podejsc do tego na luzaka, wypelnic poprawnie papiery, no i jeszcze raz na luzaka przy rozmowie musisz wkrecac kity, ze na hajsie ci nie zalezy, jeszcze raz kity...a co do tego ''bez szeroko pojętej kultury i szacunku dla drugiego człowieka'' smiesznego wywodu, to skomentuje tak...chyba z tym brakiem kultury spotkałes sie ze strony polaka ktory przybyl do stanow przez meksyk z jakiejs polskiej wiochy a po kilku latach struga w stanach niewiadomo kogo...a zdania po angielsku nie powie...DUVALL jak masz 100USD i checi to probuj i pamietaj kit kit i jeszcze raz kit trzeba wciskac, mow ze studiujesz...!
|
|
ktoś mi kiedyś powiedział po nieotrzymaniu wizy (a chciał tylko w odwiedziny jechać bo ma tu dobrą pracę) że najłatwiej dostać wizę takiemu oderwanemu od pługa bo tam takich potrzebują... P.S. teraz wiza w ogóle to potrzebna bo słyszałem że niekoniecznie
|
|
TomkuM, adamos nie wzywa do zabijania Czeczeńców, jego martwi (podobnie jak i mnie i chyba każdego kto chce/musi docelowo jednak mieszkać w Łomży).ich mentalność, brak zasad współżycia społecznego innego niż prezentują uzbrojone hordy na Kaukazie. Ich mentalność jest nie do zniesienie i tutaj faktycznie, zastanówmy się, co zrobić, aby im to ukrócić.
|
|
Uczyłm się, tam 5 lat. Wspominam - super.
|
|
ja sie moge pochwalic ze przed pierwsze dwa dni zdejmowalam godzine jedna soczewke;p a teraz 3 sekundy, zakladanie jest bardzo proste. Pamietajcie drogie dzieci ze dio soczewki trzeba oko przyzwyczaic, pierwszego dnia wystarcz godzina, nastepnie 3, trzeciego dnia 7. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Zdałem MS i mam na 04.03 wyznaczony WZ. Mam pytanko do tych co już to przechodzili czy mogli by udzielić jakiś pomocnych wskazówek, na co się nastawiać, o co pytają. Z góry dziękuje. Ale super.
|
|
Pedros a gdzie zdawałes MS? Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |