sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koszulki reprezentantów POLSKI bez POLSKIEGO GODŁA!

Bo w Łomży dobrze dają. Opieką na 1 łepka daję 900 zł zł a nie 700 zł. pokrywa koszt wynajmu mieszkania. W Katowicach pozbyli się ich bo protestowali mieszkańcy, a u nas łomżynianki palą się do nich. Oni wszyscy są muzułmanie. Niedługo oni tu będą rządzić a nie my.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koszulki reprezentantów POLSKI bez POLSKIEGO GODŁA!

A ja chwale dr Pierczyńskiego, przyjmuje również prywatnie w Eskulapie i trzeba stać w kolejce po nr

drzewko szczescia i co, dalas temu zerakowi pupy troszke ?? ;>>

niach niah :D:D

al-kaida wprowadza swoich ludzi do polski, niedługo będą się wysadzać w powietrze i biedronki nam zniszczą

tylko nie biedronki aaaa...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

alfik jak chcesz to pomoge ci wydac tą kase . Wyjedziemy na wycieczkie gdzies daleko i tam sie pomysly w co zainwestowac jak nam jeszcze cos zostanie ha ha

żyjesz? to pozwól żyć innym

jakbyś miał legitke, ale pewnie ci zabrali w szkole...moglbys wypelnic wszyskie papiery za nadal niby studiujesz...zaproszenie jest nie wazne, nawet pewnie w konsulacie nikt go nie bedzie ogladal, jedyne co musisz robic to podejsc do tego na luzaka, wypelnic poprawnie papiery, no i jeszcze raz na luzaka przy rozmowie musisz wkrecac kity, ze na hajsie ci nie zalezy, jeszcze raz kity...a co do tego ''bez szeroko pojętej kultury i szacunku dla drugiego człowieka'' smiesznego wywodu, to skomentuje tak...chyba z tym brakiem kultury spotkałes sie ze strony polaka ktory przybyl do stanow przez meksyk z jakiejs polskiej wiochy a po kilku latach struga w stanach niewiadomo kogo...a zdania po angielsku nie powie...DUVALL jak masz 100USD i checi to probuj i pamietaj kit kit i jeszcze raz kit trzeba wciskac, mow ze studiujesz...!

ktoś mi kiedyś powiedział po nieotrzymaniu wizy (a chciał tylko w odwiedziny jechać bo ma tu dobrą pracę) że najłatwiej dostać wizę takiemu oderwanemu od pługa bo tam takich potrzebują...
P.S. teraz wiza w ogóle to potrzebna bo słyszałem że niekoniecznie

TomkuM, adamos nie wzywa do zabijania Czeczeńców, jego martwi (podobnie jak i mnie i chyba każdego kto chce/musi docelowo jednak mieszkać w Łomży).ich mentalność, brak zasad współżycia społecznego innego niż prezentują uzbrojone hordy na Kaukazie. Ich mentalność jest nie do zniesienie i tutaj faktycznie, zastanówmy się, co zrobić, aby im to ukrócić.

Uczyłm się, tam 5 lat. Wspominam - super.

ja sie moge pochwalic ze przed pierwsze dwa dni zdejmowalam godzine jedna soczewke;p a teraz 3 sekundy, zakladanie jest bardzo proste.

Pamietajcie drogie dzieci ze dio soczewki trzeba oko przyzwyczaic, pierwszego dnia wystarcz godzina, nastepnie 3, trzeciego dnia 7.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Zdałem MS i mam na 04.03 wyznaczony WZ.

Mam pytanko do tych co już to przechodzili czy mogli by udzielić jakiś pomocnych wskazówek, na co się nastawiać, o co pytają.
Z góry dziękuje.
Ale super.

Pedros a gdzie zdawałes MS?

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org