sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS pozbywa się gadów i płazów

no rzeczywiście,mądre hehe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS pozbywa się gadów i płazów

Aj ludzie ciemny.Nie wszystko jest takie kolorowe jakie wam serwują tvny i inne polszmaty.

Takos

co tu gadać o warunkach na drodze jak one zmieniają sie z dnia na dzieni z godziny na godzinę

KGB widac ze nie masz matury durniu hahaha

mi się wydaje ,że Pan Prezydent miasta chce mieć niebawem wieksza rozpierduche w mieście na tym tle to dopiero pójdzie po rozum do głowy. Obecnie to chyba uwaza ,że to nie jego problem bo on za ich utrzymanie nie płaci. Tylko ,ze biedny zapomnial ,że to on odpowiada za bezpieczeństwo w miescie . A tego ludziom jakos nie zapewnia.

szukam kontaktu do tego p.z ulicy jatkowej mam w samochodzie za duże obroty silnika a jak zajade na jatkowa to nikogo nie ma może macie namiary ?

zamiast pieprzyć farmazony i siać popelinę poczytajcie sobie na 4lomza z 04.02.2009 artykuł na temat czeczenów-ile dostają i na jakich warunkach.a to że mają kasę i stać ich na wiele to już inna sprawa.sam ich nie cierpię i to nie wiecie jak bardzo!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org