Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ewa Kłamacz też DOSTAŁA państwową SYNEKURĘ... |
taaaak zakladajac ze zdasz mature-przeciez uczysz sie w szkole w ktorej poziom nauki jest do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .pogadamy za pare lat-moze na studiach naucza cie myslenia i rozmowy na temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ewa Kłamacz też DOSTAŁA państwową SYNEKURĘ... |
polecam wete uczyłam się tam i wspominam jak najlepiej .
|
|
nie no co Ty heheheh hahahah "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A kogo to obchodzi ile szkół skończył ? w jakich szkołach się uczył mogła/mógł się uczyć w jedne,dwóch nawet i pięciu komu to przeszkadza ? Czy weta czy ekonom , drzewna lub mechaniak nie którzy myślą że mają mature to wielkie gwiazdy gowno prawda ;) jesteś dumna z siebie że teraz na zmywak do angli pojedziesz ? jak wrócisz to i tak cię nie przyjmie ,już przychodzili do zakładu z maturami ale pierwsze pytanie ''gdzie pan pracował?'' odp. ''za granico'' To wypier* zagranice ,ludzie bez matur żyją nie raz lepiej niż ci co całe życie uczyli się matury porobili i żyją jak margines społeczny ;) Polecam spojrzeć się na siebie . rudy błazen z druhem
|
|
pier...nie o szopenie.ten temat był już wałkowany z pięć razy.Ile dostają na "łebka" można przeczytać na 4lomza po tym,jak im ośrodek w Katowicach zamknęli.a do ciebie gośka17- nie wyjeżdżaj tu z rasizmem cipko.moim zdaniem Polacy mają zbyt dużo cierpliwości do tej hołoty.i nie porównuj Polaków za granicą do tych obiboków.a do ciebie filczy pasór-większość z nich jest muzułmanami zapewne.a nasz rząd już zauważył,że za bardzo im popuścili,pytanie jak z tego wybrnąć?
|
|
za GW Białystok: "Unijna hańba marszałka Jakub Medek 2009-02-20, ostatnia aktualizacja 2009-02-20 20:10 Po cichutku, w dokładnie zamkniętym gabinecie, bez tak ukochanych przez naszą wojewódzką władzę fleszy i kamer, marszałek Jarosław Dworzański podpisał umowy z firmami, które wypłacą siedem milionów unijnych dotacji chcącym założyć własny biznes." http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,6303022,Unijna_hanba_marszalka.html czyli, oby do poniedziałku!
|
|
wkońcu ktoś coś mądrego napisał
|
|
W hotelu na bawełnie jest ich masa, ale na to wpływ ma tyko właściciel hotelu i ich przyjmuje, dla niego to kasa i to dobra 350 zł od łebka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |