Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy sawicka też buczala na Tomka? |
heheh to nie wiem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy sawicka też buczala na Tomka? |
W ktorym Kosciele w Łomzy nie potrzeba do chrztu zadnych zaswiadczen rodzicow dziecka jak i rodziców chrzestnych? Prosze bez zbędnych komentarzy!
|
|
Siemasz Dziusia!!!.Szkoda, że w plecy jak coś to następna próba chyba za rok. Mam pytanie do Ciebie zdawałaś 19 i co oni sami cie powiadomili o negatywnym wyniku, czy się dowiadywałaś jakoś ? Naraaa
|
|
|
Dzieki. Pytam,dlatego ze naleze do parafii ksiedza Jankowskiego i On stwarza problemy zeby wydac zaswiadczenie o tym,ze jestem katolikiem bo dziecko chcemy ochrzcic w parafii zony a nie u Jankowskiego a mamy tylko slub cywilny. Sprobujemy u Ambroziaka jak tak.
|
|
Ja kupiłem kebab w wawie to wyjebałem go do smieci..w Łomży moim zdaniem jest lux.:)
|
|
bamato03 a ską wiesz, jak ja się ucze ? Ta szkoła ma niski poziom co nie znaczy, że olewam ją na max. Twierdzisz, że gdy ktoś chce zostać weterynarzem to niech idzie tam, a kto chce zostać budowniczym to niech idzie do budowalny i to jest podctawowy błąd, gdyż najpierw trzeba przeanalizowac rynek pracy, czy jest zapotrzebowanie na dany zawód i w przyszłości na ile spadnie jego potrzebowanie, lub też wzrośnie. Żałuje, że poszłem na łatwizne, ale mogie zawsze to naprawić wybierając dobre studia. Riposta
|
|
Podoba mi się te tłumaczenie :) A władza??? Hmm.... jakie społeczeństwo tak władza.
|
|
Jak to co wyżej piszą nie pomoże zawsze można wpaść do kancelarii biskupa która się mieści przy katedrze w Łomży, tam się rozwiązuje takie problemy najszybciej.
|
|
ja zrobilem to by DIY. sprawdzilem swoja wade, kupilem soczewki, uczylem sie ich zakladac, poszperalem po necie i tyle ;)
|
|
Ja chodziłam do P.dr Marii Mazewskiej, przyjmuje na Hipokratesa, dr Pijagin też jest świetny, dr Zaremba -ale on teraz pracuje w Wysokim Mazowiecku...
|
|
oczywiście włosy naturalne jest to cena ze wszystkim pozdrawiam
|
|
kaskamarcin o patrze uczona jestes w dwoch szkolach sie uczylas?? mario
|
|
tak kazali na wyższy poziom a co przeszkadza ci
|
|
BRUDASY I ŚMIERDZIELE NIC NIE ROBIĄ I JESZCZE SIĘ PANOSZĄ ZAMIAST BYĆ WDZIECZNYM ŻE I ICH PRZYJELIŚMY BĘDZIEMY MIELI Z NIMY PROBLEM JAK FRANCUZI Z ARABAMY I NIEMCY Z TURKAMY WYWIEŚĆ ICH Z POWROTEM PÓKI NIE JEST ZAPÓŻNO SŁUŻĘ POMOCĄ
|
|
U mnie dziś była w bloku wędrówka żebrzących... Niestety nie wiem, czy były to rumunki, czeczenki czy cyganki... Wszystkie do siebie podobne.. A już tyle lat nie widziałam latających po chałupach z plakietką i bełkoczących pod nosem "pani daaa". Znów się zaczęło :/ Takos
|
|
wrzuć w google tam się coś dowiesz bo prawdopodobnie wyrzuci cę gdzieś na forum dyskusyjne o motoryzacji i tam też możesz zapytać. Powodzenia Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |