Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tematy postów świadcża o postępującej chorobie psychicznej piszących. |
Nie wiem czy wpłata na konto coś da,czy po te pieniążki nie sięgnął by ZUS albo US.Osobiście popieram to.Mam jeszcze taki pomysł,tylko niech ktoś doradzi jak to zrobić,żeby zebrać trochę pieniążków wśród prawdziwych kibiców ŁKS-u i w gazetach zamieścić nekrologi// śp.ŁKS ur. w 1926R. itd.....Chodzi mi o to,że może ten sposób ruszył by sumienie tego Pana p{osła} i władze miasta.Wszystkim którzy mają jakiś pomysł, jak również krytykom z góry dzięki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tematy postów świadcża o postępującej chorobie psychicznej piszących. |
axelall \ michał no wiesz u mnie przyjmuja papiery nadal, poza tym to zawsze bylo tak, ze przejscie wszystkich etapow nie gwarantowalo przyjecia do sluzby - zaznaczono to w podaniu. zawsze bylo tak ze chetnych jest wiecej niz miejsc i po to jest ranking punktow, zeby wybrac najlepszych. tak jak z egzaminami na studia - dostawali sie ci ktorzy wypadli najlepiej. chetnych 200 a miejsc 50 - rozumiesz? tu tez po prostu zmniejsz liczbe miejsc. w niektorych jednostkach moze i zamkneli przyjecia. u nas nie ma o tym n a r a z i e zadnej wzmianki, pewnie wykopia co najwzyej osoby z dolu listy ;) cholera powinnam pracowac w kadrach komend, a nie as ;)
|
|
http jest w tym linku, więc...?
|
|
to juz powoli zalosne sie robi nie ma innych tematow tylko kebaby porozmawiajcie juz lepiej o wplywie kormoranow na skutki globalnego ocieplenia w ujecia kryzysu gospodarczego
|
|
W n nic sie nie pałci miesiecznie za dekoder Jaco tylko ze z tego co wiem taki dekoder na własnośc to jest koszt chyba 600zł , moim zdaniem nie opłaca sie kupowac tego na własnosc jak technika idzie do przodu i ten sprzet nie bedzie niczym szczególnym za te 2 - 3 lata
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |