Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd D.Tuska nie dopilnował interesów Polski i NATO po „katastrofie” smolenskiej |
do-nula78 Dzięki za informację. Myślałem że w N-ce dekoder kupuję się na własność. Ja już korzystam z Multimedia 6 lat i przyznam się szczerze,że coraz częściej mam powody do narzekania na ich usługi.Bywa nieraz i tak,że są przerwy w dostępie do internetu.W takim przypadku robię to co by wszyscy zrobili:najpierw sprawdzam u siebie czy wszystko jest jak powinno(resetuję modem,sprawdzam kable itp.)później dzwonię na infolinię w celu zgłoszenia usterki i zawsze słyszę odpowiedź-to wina dołączonego routera!Tak się składa,że mam przynajmniej ze 2 routery w razie czego.Po ostatniej mojej rozmowie z kimś z biura narazie działa-powiedziałem im,że proszę o pofatygowanie się do mnie specjalisty w celu stwierdzenia po czyjej stronie leży wina(usterka). Jeśli chodzi o jakość sygnału telewizyjnego to też jest wiele do życzenia. Dostawcę internetu to już na 100% zmienię na innego Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd D.Tuska nie dopilnował interesów Polski i NATO po „katastrofie” smolenskiej |
Adriano W Ameryce też ustalaliście jednolite ceny przez neta? Gdzie jest Urząd Kontroli Skarbowej, żeby zainteresował się tymi wszystkimi pseudo fachowcami od siedmiu boleści, pracującymi na czarno w szarej strefie ?? Skąd ma być dobrze w takiej Łomży, kiedy co drugi chciałby kasować robotę bez płacenia podatków ?
|
|
Re: Rząd D.Tuska nie dopilnował interesów Polski i NATO po „katastrofie” smolenskiej |
z meblami jest o tyle gorzej, że raczej nikt ich nie zamawia przez neta :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
brawo peter!!! choc jeden normalnie myslacy facet!!!
|
|
do mnie dzwonili wczoraj z Białegostoku i normalnie powiedzieli że mam 14 marca pierwsze testy w szczytnie... może nie wszystkie komendy ograniczają całkowicie przyjęcia ? bo po co by wyznaczali terminy testów ??? Jarek
|
|
Witam! Chciałbym pograć ze znajomymi w CS 1.6 przez internet ale nie wiem jak to zrobić :/ Nie chcę grać na publicznych serwerach. Wiem, że można zrobić to tak, że znajomi wpiszą moje ip i podłączą się do mnie. No i tu jest właśnie problem. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyc jak to zrobić krok po kroku z mojej strony jak również ze strony tych, kórzy chcieliby ze mną zagrać? Moja wersja gry to: CS16 Full v32.1 Non-Steam. Internet mam z tp. Do tej pory robiliśmy to tak, że wybieraliśmy new game a oni po wciśnięciu tyldy (~) wpisywali: connect ip: <w tym miejscu moje ip> Niestety ten sposób okazał sie bezskuteczny. Proszę o pomoc krok po kroku.
|
|
Dzięki za porady.
|
|
a co tu dużo na zakończenie mówić łomżyniaki zazdroszczą i już
|
|
zdecydowanie biurko w domu, w łape długopis i jedziesz ... Jarek
|
|
macie cienkie sposoby. Najlepszy jest łom ewentualnie gdy nie posiadasz to kocim gównem można wysmatować.
|
|
D***Z18 po swojemu-rada na wagę złota :) i widzisz, nowy pomysł na bizens-niekonwencjonalne sosoby odmrażania drzwi. Kombinuj. Ja kupiłam jakieś cudo w spray'u, smarowałam dwa razy i mogę sobie tym koła poczyścic-zero efektu. Krasnoludki w nocy mi posmarowały (najpewniej wazeliną. w sztyfcie?) drzwi i METALOWE części i zapominam o zimie. mario
|
|
do henio: dobrą rzecz powiedziałeś,że w cyfrze i polsacie za kanały HD trzeba dopłacać a w N-ce jest to już w pakietach,tylko czy N-ka wynajmuje dekodery za opłatą i za jaką kasę?
|
|
Re: Rząd D.Tuska nie dopilnował interesów Polski i NATO po „katastrofie” smolens |
Wiecie co mi się bardzo podobało w Retro na prawdę nic do zarzucenia i z tego co słyszałem od kolegi co robił wesele to mówił że jest taniej niż w jakimś chamskim domu weselnym „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Re: Rząd D.Tuska nie dopilnował interesów Polski i NATO po „katastrofie” smolens |
Gdzie w Łomży można wydrukować i oprawić pracę dyplomową? Jak dobrze pamiętam to w OfficeCenter na Al. Legionów można to zrobić. Ale czy są inne miejsca, które oferują oprawianie prac? Szukam jakiejś alternatywy aby porównać jakość, cenę. Macie jakieś pomysły to piszcie. Mile widziane wasze opinie odnośnie ceny, jakości,...
|
|
POLSKA DLA POLAKÓW!!! BRUDASY I INNE ŚMIECIE WON Z NASZEGO KRAJU!!!
|
|
nawzajem Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |