sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Martusia Kaczynska domaga sie pominika dla Tatusia!!!!!!!!!!!

wsadz sobie w dupe ten link stary :0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Martusia Kaczynska domaga sie pominika dla Tatusia!!!!!!!!!!!

ludzie to wcale nie prawda, że jak nie zadzwonią na drugi to się nie zdało...
ja czekałam 2 tygodnie na wynik....

a co do MS-u to ja też przed tym testem naczytałam się co tu ludzie wypisują i jak straszą i że ciężko zdać, a jak poszłam usiadłam przed tym komputerem to wcale tak strasznie to nie wyglądało... co do pisania prawdy to bym dyskutowała tu... bo ja akurat nie zawsze odpowiadałam na pytania zgodnie z prawdą i jakoś przeszłam.

prazeodym dopiero 29 kwiecień, bo jak wczoraj dzwoniłam do Radomia to Pani z którą rozmawiałam powiedziała, że najbliższy termin to 29 kwiecień, bo lista rankingowa na 26 luty jest już zamknięta.

Gdzie w Łomży można zrobić prywatnie bez skierowania zdjęcie rtg kręgosłupa i ile ono może kosztować?

Skarbulenka, gratulacje! :-)

Różowy okularku,narób sobie dzieci gromadkę,bo Ci osławiona firemka transportowa pada,skoro o jakieś grosze zapomogi się tak dopytujesz.Zostaw biedniejszym.Czy może mercedesik ,złom spod sztancy, znowu się zepsuł.
Materializm,człowieczku,materializm i słoma Ci z lakierek wystaje,skoro w ten swoisty sposób"cieszysz" się z narodzin potomka.

Właśnie :) to chodzi się po chodnikach czy trawnikach ?? jak nie chcesz w minę wpaść to się po chodniku chodzi a nie po trawie ,a co do sprzątania ludzie też srają leją gdzie popadnie i co z tego ? taki kraj tak zostaliśmy wychowani i nic to nie zmieni kiedyś nie było takich luxusów a teraz tylko narzekanie ...

BRW to **** i tyle , żałuje że cały przed pokój nimi wykończyłem teraz żałuje ale takie życie jak się chce tańsze ale cena mówi sama za jakość .

lepsza oferte ma Cyfra, nie radzilabym przechodzic na Multimedia - maja gorsza oferte programowa

Takos

chopiniak - piszesz jak bys miał mózg 8latka to najlepiej nic nie robic niech zginie 50 osob na drodze bo szkoda soli -zastanow sie -moze nei masz samochodu i dlatego masz do tego takie podejscie albo nie jezdzisz z zona i małym dzieckiem po tych drogachmiles85 napisał(a):

Konsul2

a co oznacza stwierdzenie, że ufasz klientowi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org