Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Martusia Kaczynska domaga sie pominika dla Tatusia!!!!!!!!!!! |
wsadz sobie w dupe ten link stary :0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Martusia Kaczynska domaga sie pominika dla Tatusia!!!!!!!!!!! |
ludzie to wcale nie prawda, że jak nie zadzwonią na drugi to się nie zdało... ja czekałam 2 tygodnie na wynik.... a co do MS-u to ja też przed tym testem naczytałam się co tu ludzie wypisują i jak straszą i że ciężko zdać, a jak poszłam usiadłam przed tym komputerem to wcale tak strasznie to nie wyglądało... co do pisania prawdy to bym dyskutowała tu... bo ja akurat nie zawsze odpowiadałam na pytania zgodnie z prawdą i jakoś przeszłam. prazeodym dopiero 29 kwiecień, bo jak wczoraj dzwoniłam do Radomia to Pani z którą rozmawiałam powiedziała, że najbliższy termin to 29 kwiecień, bo lista rankingowa na 26 luty jest już zamknięta.
|
|
Gdzie w Łomży można zrobić prywatnie bez skierowania zdjęcie rtg kręgosłupa i ile ono może kosztować?
|
|
Skarbulenka, gratulacje! :-)
|
|
Różowy okularku,narób sobie dzieci gromadkę,bo Ci osławiona firemka transportowa pada,skoro o jakieś grosze zapomogi się tak dopytujesz.Zostaw biedniejszym.Czy może mercedesik ,złom spod sztancy, znowu się zepsuł. Materializm,człowieczku,materializm i słoma Ci z lakierek wystaje,skoro w ten swoisty sposób"cieszysz" się z narodzin potomka.
|
|
Właśnie :) to chodzi się po chodnikach czy trawnikach ?? jak nie chcesz w minę wpaść to się po chodniku chodzi a nie po trawie ,a co do sprzątania ludzie też srają leją gdzie popadnie i co z tego ? taki kraj tak zostaliśmy wychowani i nic to nie zmieni kiedyś nie było takich luxusów a teraz tylko narzekanie ...
|
|
BRW to **** i tyle , żałuje że cały przed pokój nimi wykończyłem teraz żałuje ale takie życie jak się chce tańsze ale cena mówi sama za jakość .
|
|
lepsza oferte ma Cyfra, nie radzilabym przechodzic na Multimedia - maja gorsza oferte programowa Takos
|
|
chopiniak - piszesz jak bys miał mózg 8latka to najlepiej nic nie robic niech zginie 50 osob na drodze bo szkoda soli -zastanow sie -moze nei masz samochodu i dlatego masz do tego takie podejscie albo nie jezdzisz z zona i małym dzieckiem po tych drogachmiles85 napisał(a):
|
|
Konsul2 a co oznacza stwierdzenie, że ufasz klientowi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |