piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Eutanazja

wiesz o tym to ty mi mowic nie musisz... przyjme nawet zlecenia od firm i osob prywatnych a na glazurze sie znam ja robie glazure najtaniej w lomzy...i napewno jest ona polozona w 100% lepiej niz przez te firmy co chca niewiadomo ile a pozniej jest lipa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Eutanazja

fanka bocianka - ale masz nasrane w główce , koles sie pyta najnormalniej w świecie o godziny otwarcia, a ta wyskakuje z kryzysem , zabawna chciałas być czy co?? niestety nie udało ci sie

OCC

juz kombinujesz co z becikowym zrobic?

Roczny abonament na psie s...ie w Łomży = 100 PLN- ów. Są w Polsce miasta, gdzie opłata = 0 pln-ów, a co drugi kosz na śmieci jest oznakowany, że mozna do niego wrzucić torebkę z odchodami. Są osiedla w Polsce, gdzie w okolicach parków stoja bardzo proste dozowniki z akcesoriami do sprzatania.

Miasto bierze kasę , niech sprząta, taki jest tok rozumowania psiarzy - i słusznie.
Inna sprawa, to indywidualne podejście . Znam ludzi - w Łomży właśnie, którzy po swoich psach sprzątają.

Osobiście mniej mi przeszkadza wdepnięcie w psia kupe, niż w wyplutą gumę do żucia lub zużytą prezerwatywę pod ekonomikiem albo w parku.
A czy psia kupa jest gorsza od artstycznie zaplutych pestkami ławeczek.
Psia kupa rozkłada się max. 3 tygodnie.
Plama oleju na kostce wyrzygana z golfa II na chodniku jest widoczna już ze dwa lata i jakoś zejść nie chce. I to wam nie przeszkadza?

A ty gdzie się uczysz/łaś ?

ale dzieckom musi byc juz odchowane, zdrowe i nie czarne

ty chyba nie rozumiesz tematu posta?? czy ktos sie pyta o kierunek studiow?? a moze czytac ze zrozumieniem nie potrafisz?? czy ja porownuje z czyms budowlanke? zapytana odpowiedzialam gdzie sie uczylam. Bamato a ty co pewnie absolwent wety?

Oj watpie zeby sie 180 osob w Amadeusie zmiescilo, bylismy na weselu gdzie bylo kolo 150 osob i dosc ciasno bylo

Ja miałam w dwóch płaszczyznach za 25:)

brakuje burdeli, kebabów, kościołów, rond, solariów, fryzjerów, brzydkich czenczenców, narkusów, biedronek i babskich sklepów ze szmatami :) ale za to nie brakuje KFC :D

Czesio chrzani bzdury jakby był na głodzie, więc może zrozumiał to odwrotnie, ale jakby otworzyć jakąś atrakcję choćby na sezon przez nasze miasto którzy jadą nawet z daleka na Mazury to z pewnością wielu by się zatrzymało, przy pewnym rozwinięciu działalności można by pozyskać nawet stałych klientów z Łomży i okolic, więc liczy się dobry pomysł, ale najlepiej to rób to co najlepiej umiesz, bo nawet pomysł ci nie wypali jak nie będziesz miał o tym zielonego pojęcia.

Informacje na email

Witam! Wiem, że powinienem poszukać w wyszukiwarce i taki temat pewnie był. Niestety mój net jest tak tragiczny,że dopiero za 8 razem udało mi się odpalić 4lomze:( Mieszkam w domku jednorodzinnym-mam neta z technika-4lata było ok niestety od pół roku jest tylko gorzej-coś tam poprawiają i naprawiają a net działa a raczej nie działa tak jak nalezy. Moje pytanie brzmi- jakiego neta mogę mieć nie mając telefonu na kablu w domku jednorodzinnym( w bloku bez wachania wziąłbym IST)?? Opłaca się net typu blueconnect?? Z góry dziękuję za okazaną pomoc

o co tu chodzi wszyscy tylko pisz o multi select i testach sprawnosciowych czy wszyscy ida do policji? miasto aniolow

Wyżej srasz niż dupe masz ,znajomych to ja mam nawet na w chinach i Brazylii i nie podniecam pizdy ,twoi znajomi to mogą ci powiedzieć wszystko a jak będziesz miała na mordzie kloca to żaden ci nie powie jest jest i były. Nie krytykuj ludzi jak ich nie znasz powiedz coś o sobie a nie o innych a już to zauważyłam w temacie o fotce.pl i gryz beton na dowidzenia a do reszty to samo co tak krytykują wszystko a o sobie gowno .

nie miasto aniołów...a strach przed kryzysem :DD

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

better nie wstawiaj maszyn chłopie!!! Myślisz że ktoś się będzie dostosowywał do tego regulaminu? Wątpie

podejrzewają też zator płucny. szkoda dziewczyny.

Autentyczną: z praniem mózgów, skubaniem wiernych i kontrolą umysłu. Skandal z Ruchem Rodzin Nazaretańskich (RRN) zmusił pod koniec stycznia arcybiskupa Kazimierza Nycza do bardzo radykalnych posunięć.

http://www.pardon.pl/artykul/7836/nie_do_wiary_polski_kosciol_wyhodowal_sobie_sekte

co z tego ze emeryturka wczesniej jest, jak i tak calosci sie nie dostaje :}

rudy błazen z druhem

tak macie racje chodzi mi o paczki. Goździkowy a często jeździsz w ta stronę?? i czy jest wogóle taka możliwość??

Wszyscy święci a co drugi dzieciaty:/

Witam wszystkich.
Niedługo kończy mi się umowa z Multimedia i zastanawiam się czy nie lepiej wyjdę na tym jak kupię np.N czy Cyfrę.
Stawiam bardziej na jakość niż na ilość programów.
Proszę o wypowiedź użytkowników tzw.talerzy co lepiej wybrać.
Najbardziej zależy mi na programach typu:Discovery w jakości HD.
Będę wdzięczny za porady.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Sprawdź pod Wiatą i w okolicy.

rudy błazen z druhem

albo w hurtowni za byłym sklepem goska

nekrologi to dobry pomysł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org