Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawdziwi Polacy juz na nogach a pokemony pewnie spia |
wiecie moze gdzie doktor wunderlich przymuje chce wykonac prywatnie usg od swojego lekarza rodzinnego dowiedziałam sie że to dobry specjalista prosze o pomoc :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawdziwi Polacy juz na nogach a pokemony pewnie spia |
Zgodzę się z mówcą. Dośc tego i basta .
|
|
Jak już coś to Wenderlich. Przyjmuje w pon czw i piątek w Eskulapie. Ma też swój prywatny gabinet.
|
|
Trzeba by było nauczyć właścicieli sprzątać po swoim psie w ten sam sposób jak się uczy psa niezałatwiać swoich potrzeb w domu USZTURAĆ KULFONEM !napewno pomoże Takos
|
|
a od której przyjmuje
|
|
Eskulap na jakiej jest ulicy
|
|
ciacho - dokladnie zrobilem to samo teraz tez mam BLM i w McDrive kupuje Wiesmacki he he he he po miescie zle jezdza ludzie ktorzy w nim nie mieszkaja, ja juz 2 razy widzialem warszawiaka jak na rondzie na pl. Kosciuszki jechal pod prad ;o))) do autora: 1) a nie pamietasz juz jak twoj ziomek z BL zaliczyl fotoradar w B-stku chyba ze 30 razy czy 100 razy.. juz nie pamietam, tak czy siak, pokazal jacy to madrzy kierowcy z tablicami BL, ***** w gazetach o debilu pisali.... Nawalil nam kaszany wszystkim 2) a ten kuturalny ******** co zabil dzieciaka, przejezdzajac po jego ciele 2 razy !!! Tez BL 3) A inny kutas ktory potracil dziewczynke na przejsciu dla pieszych, na Pilsudskiego.... 4) ktos tu pisal o Ferrari... Ferrari + brak rozumu = efekt na slupie wiaduktu w Warszawie i tyle samo madrosci w tym temacie co w glowach tamtych rajdowcow ;o))) Ja juz wole trafiac na ludzi ze wsi czy innych miast, ktorzy wymuszaja pieszenstwo, lub nie chca wpuscic itp. Bo jezdze tyle lat i na tyle dobrze ze potrafie takie zachowania przewidziec. Ale chron mnie Boze przed tymi skurwielami, ktorzy zabija ludzi na drogach, bo wierza, ze tablica BL, WA czy inna jest swiadectwem ich umiejetnosci!!! Wole kierowcow ktorzy jezdza zle, niz tych ktorym sie wydaje ze jezdza dobrze to tak na poparcie mojej tezy ze tak glupiego pierdolenia jeszcze nie czytalem
|
|
a ja wam powiem to co ja mysle.to nie rejestracja robi z nas lepszego badz tez gorszego kierowce.to jakimi kierowcami jestesmy zawdzieczamy sobie.a prawda jest taka ze w Lomzy(i nie tylko!!!!!) kierowcy sa....jak chamy!!!oczywiscie nie wszyscy ale niestety wiekszosc.ja robilam prawko kilka lat temu-uczyl mnie wspanialy instruktor ktory nie tylko nauczyl mnie dobrze jezdzic i parkowac ale tez zasad kultury ruchu drogowego w stosunku do innych kierowcow jak rowniez a moze przede wszystkim do PIESZYCH.to co ja widze na naszych drozkach odbiega daleko od jakiejkolwiek kultury.CHAMSTWO!!!!!piesi musza biegac po pasach,nie powiem juz o tym ze pieszy moze sie "odgniotow" nabawic czekajac kiedy jakis laskawy kierowca raczy POZWOLIC NA PRZEJSCIE PO PASACH.o boze a jak juz sie jakis znajdzie to UWAGA na dwupasmowce na pasach mozna byc przejechanym jak sie za wolno przebiega-drugi kierowca chce byc przed tym co przepuszcza igrajacego ze swoim zyciem pieszego i.....ostatnio widzialam takie zdarzenie na naszej "autostradzie" Pilsudzkiego-pieszy o kulach chcial sie przedostac na druga strone(wracal o ironio losu ze szpitala)-jeden kierowca sie zatrzymal ale to nie spodobalo sie drugiemu-brakowalo niewiele ,laskawy kierowca zatrzymal sie tuz przed i jeszcze rozdarl sie na pieszego!!!!LUDZIE KTO WAS JEZDZIC UCZYL??????a kto zaliczyl z takim zachowaniem egzamin????ja bym jeszcze ta kula w maske przylozyla to by sie "pan kierowca" nauczyl. inna sprawa choc tez swiadczaca o kulturze a raczej jej braku to zasada "zamka blyskawicznego".sa jeszcze tacy co wiedza co to jest????????????????z tego co ja widze to watpie. sa dwa pasy nagle jeden pas sie konczy-czy to lewy czy to prawy zadna roznica- i co wtedy......oooo kazdy kierowca oglada z baaaaardzo bliska bieznik opon u kierowcy jadacego przed nim.to nic ze ten ktos obok miga kierunkowskazem(choc ten nawyk tez wygasa-po co zarowk meczyc-kierunkowskaz to dla wielu TYLKO ozdoba auta!!!!!) a nawet zaczyna reka machac a za nim robi sie korek-bieznik kolegi z przodu jest lepszy,inny a i "B" w rejestracji z baaardzo bliska inaczej wyglada!!!! o ilez przyjemniej byloby na naszych drogach gdyby choc z polowa tych co uwazaja sie za takich super kierowcow znala podstawowe zasady.niestety czesto ci co was ucza sami ich nie znaja i takim przykladem swieca ze pozal sie boze!!!!!!!to nie BLM,BKL,BGR ,BWM itd kieruje autem tylko jakis "pan/i kierowca "ktoremu po prostu brak jakiejkolwiek kultury i szacunku dla drugiego. : (
|
|
Jeżeli na koniec rozmowy z psychologiem miałem pytanie co będę robił jak się nie dostanę do Policji, to mogę się jeszcze spodziewać jakiejś pozytywnej odpowiedzi
|
|
ja na wyniki z multi czekalem prawie 3tyg i bylo do przodu wiec czym wy sie podniecacie - ze na 2 dzien nie macie jeszcze info to powod do placzu ???
|
|
wtorek, piatek, sobota - 8.00-9.00 i 17.00-18.00 Takos
|
|
Średnia cena za łazienkę kompletną to od 3000 do 4500zł, komplet to hydraulika, elektryka, płytki, zabudowy, szlifowanie kantów i biały montaż i jak to w łazience to w żadnej nie ma metrów, z metra można liczyć jeśli jest płaszczyzna minimum 10m2, więc trudno się domyślić czy szukasz dobrze, czy tanio, czy tak jak w większości reklam tanio, dobrze i solidnie.
|
|
a np.to ze moze sie za siebie wziela,zaczela sie do nauki przykladac badzi tez atmosfera szkoly bardziej jej odpowiadala-tego pod uwage nie bierzesz???to znaczy ze jak ktos jest z jakiegos przedmiotu slaby to juz nie ma szans zeby byc lepszym ipoprawic swoje wyniki???bardzo dziecinne myslenie.sa rozne sytuacje i to nie znaczy ze weta jest gorsza.ja mialam sama kiedys problem z jednego przedmiotu w wecie-ttz-nie wazne jak dlugo siedzialam w ksiazkach.problem znikl jak zmienil sie nauczajacy tego przedmiotu-chociaz wymagania byly te same. wielu z was mysli bardzo dziecinnie!!!poziomy mozna porownywac w szkolach o takim samym profilu a nie w szkolach typu:ogolniak-technikum.to sa dwa inne swiaty-kazdy z nich ma inne zasady.
|
|
widać kryzys ją dotknął - tyle że umysłowy
|
|
droga kobieto sama jestem kobieta wiec wiem co o naszych zdolnosciach za kierownica mysli wieksza czesc panow.prawda jest taka ze ten temat to jak studnia bez dna-mozna pisac i pisac pytanie tylko czy to cos pomoze?swoja opinie opieram na wlasnych obserwacjach poruszajac sie tez-O ZGROZO ZNOWU BABA-autem po naszych drogach i to co widze nie ma zadnego zwiazku z tym czy to ktos z blm,bkl,bza czy tez bi,wa,bl !!!!
|
|
to latasz po ludziach i pytasz czy cię zatrudnią tak wynika z twojej wypowiedzi... wiesz nie wiem czy jesteś jakiś ... czy co ale chyba jak się skończy jedną pracę to trzeba znowu znaleść kogoś kto ma robotę do zrobienia nie sądzisz? a ty skoro taki świetny to może powiesz gdzie pracujesz? pewnie jakiś magisterek co za biureczkiem siedzi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na nk znalazłam niezła pannę udającą emo hahaha żal mi jej jest ale pośmiać się z niej można i to nieźle dodam że w Łomży i okolicach to raczej bardzo znana osóbka...bo dupy daje komu popadnie niektórzy nie robią sobie nic z tego i Ku*rwą ją nazywają wkońcu nie dziwię im się bo ta panna napewno jest lekkich obyczajów... http://nasza-klasa.pl/profile/23065585
|
|
A nie można się oderwać od pracy na 30 minut? Albo kupić w niedzielę na "Manhatanie";p Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
rozumiem dziewczyny które chca isc do policji choc to tez nie dobrze bo stare wygi sie popisuja przed młodymi laskami i chetniej mandaty pisza.ale ze zdrowy chłop to rozwiazanie jest proste (nie nadaje sie do prawdziwej roboty bo jest LEWAR, albo mama mu kiełbase na szyi wieszała za małolata zeby przynajmniej psy sie z nim bawiły bo koledzy z piaskownicy go wyganiali)a teraz poczuje orzełka na głowie i bedzie kozaczył. "JP" i tych co "NIE JP"
|
|
Dzwoniłem przed chwilą do sekcji kadr KMP we Wrocławiu, nabór odwołany ze względu na kryzys, prawdopodobnie do końca roku:((
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |