sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pozostali kartofel i miernota

juz polowa lomzyniakuw to ludzie po 50, tszeba byc debilem by siedziec w lomzy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pozostali kartofel i miernota

fin to ty jakos szkole skonczyles? lol

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Odpal kompa w trybie awaryjnym bez polaczenia internetowego. Co do antywira proponowalabym Avire jest darmowy i dobry :) zanim odpalisz kompa w awaryjnym trybie zaktualizuj antywira. A pozniej juz tylko go wlacz niech przeskanuje system i czekaj na rezultaty. Jesli go znajdzie i nie bedzie mogl usunac, bedziesz miala podane miejsce w ktorym siedzi. Wtedy bedzie mozna wyrzucic go recznie najzwyczajniej kasujac plik :)

VERGISS MICH

ładnie, ładnie ... myślałem o firmie kurierskiej... Nie takiej dużej jak DHL, DPD czy UPS ale na razie takiej małej jednoosobowej. Bym rozwoził wysyłki po terenie Podlasia i oczywiście po Polsce za odpowiednią ceną... ale też wątpie żeby przeszło... Cóż dolar rośnie Euro rośnie trzeba spie*** do Niemiec na ogórki... ;/ :D

dobra dietetyczka w Łomzy i skuteczna prosze o porade

zero ambicji? nasza cos ci sie chyba pomylilo... uwazasz ze panstwowa robota jest zla? pewnie lepiej zapier*alac u prywaciarza ... ? albo lepiej siedziec w domu i nabijac posty... ? zebys ty chociaz cos madrego napisala...pfff

aniolku,powodzenia zycze i przepraszam za offtopa

polaksredni na MS są nadal te same zadania matematyczne ale to nie jest najtrudniejsze. Najważniejsze są pytania na osobowość bo to one określają twój profil i twoją przydatność do służby. Sama rozmowa z psychologiem jest spoko. Ale tak naprawdę jeżeli komputer wypluje że się nie nadajesz to rozmowa z psychologiem jest dla kurtuazji

Nie da się tu kombinować

Pięknie to wszystko wygląda a ja jeszcze czekam na odpowiedz czy jestem na liście rankingowej na 2 marca wszystko porobione badania a ja czekam zresztą wszyscy znają ten temat mówili że gdzieś koło piątku . A jest ktoś z Lubelskiego ?

takie nazwisko dostałam od lekarza rodzinnego a wiesz moze gdzie miesci sie jego prywatny gabinet

rolnik to nei miejsce zamieszkania lecz charakter czyni czlowieka wiesniakiem, a zeby dobrze jezdzic nie trza miec konkret fury, ta puca z tym traktorem to juz wogole nie wymaga komentarza.....pierd....j se plomienie i caly ten wiejski tuning to moze jeszcze troszke poczujesz sie lepszy

czy ktos przechodzi rekrutacje w poznaniu???? zdalam TSF 1 lutego i jeszcze mi nie wyznaczyli terminu MS :/ zaczynam sie sie troszke denerwowac...dzwonilam do komendy ale mowia zeby czekac...minęły juz ponad 2 tygodnie :(

rekreacyjnie tak.... zawodowo juz mniej

mistrz412-wlasnie jeszcze dzieciak jestes i nic nie rozumiesz bo gdybys zrozumial to bys sie juz nie wymadrzal i tyle.
czytaj ze zrozumieniem temat i odpowiedzi a nie wypisujesz glupoty!!!
ja sie nie chwale-tylko podaje argumenty na to ze nawet po "takiej wecie"-jak to ty i kilku innych uwaza mozna miec bardzo dobre osiagi!!!!!
a ty sam przyznajesz-nie chcialo ci sie za bardzo uczyc wiec teraz zalujesz!!!
z tego co piszesz nie wynika ze chcialbys akurat to robic czego sie uczysz!!!
ale pomysl troszke logicznie-jak ktos chce byc weterynyrzem to nie pojdzie do ekonomika,budowlanki,drzewnej!!!
ten ktos wybierze albo ogolniak ,albo wete.po co???po to aby miec lepszy start na studiach-chociaz po ogolniaku musi bardzo duzo nadrobic z przedmiotow zawodowych.
POWTARZAM-autor postu nie pyta sie was co sadzicie o poziomie wety-ttz.
jesli jego naprawde interesuje ten kierunek-ttz-to nie ma po co isc do do ekonomika,budowlanki....!
ma tylko do wyboru ttz albo ogolniak!!!
ttz-przygotuje go super do dalszej nauki w tym kierunku;
ogolniak-przygotuje go praktycznie wszystkiego i bedzie mogl wybrac czy napewno to chce dalej robic-jesli tak to czeka go wtedy duzo pracy jesli chodzi o przedmioty zawodowe!!!!
no ale jesli tylko chce sie przebimbac kilka lat po to zeby odwalic cos i zeby starzy sie nie czepiali-to mozna wszedzie!!!!a potem miec pretensje ze to szkoly wina ze sie nic nie umie!!!!
z tego co wiem matury sa czy to weta czy drzewna,budowlanka,ekonom itd.takie same-wiec jesli ktos chce sie uczyc to zda mature i tyle!!!
ale jak ktos olewa 4-5 lat bo "niski poziom szkola ma" to potem nie ma co oczekiwac ze go tuz tuz przed wszyscy wszystkiego naucza!!!!!

http://www.herbi.only.pl/zegary/indiglo.htm

wpisz w google "zegary indiglo" pełno tego jest

Treść jest ukryta

jeśli chodzi o kominki to polecam firme "Mirkom" salon mają chyba na kazańskiej, stara dobra solidna i znająca sie na rzeczy firma, wiem z doświadczenia

adamosxx POPIERAM !!!!!!!!!!

Łapie bandytów i złodziei ?

aaa bym zapomniał jeszcze piratów drogowych łapią ;))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org