Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozostali kartofel i miernota |
juz polowa lomzyniakuw to ludzie po 50, tszeba byc debilem by siedziec w lomzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozostali kartofel i miernota |
fin to ty jakos szkole skonczyles? lol „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Odpal kompa w trybie awaryjnym bez polaczenia internetowego. Co do antywira proponowalabym Avire jest darmowy i dobry :) zanim odpalisz kompa w awaryjnym trybie zaktualizuj antywira. A pozniej juz tylko go wlacz niech przeskanuje system i czekaj na rezultaty. Jesli go znajdzie i nie bedzie mogl usunac, bedziesz miala podane miejsce w ktorym siedzi. Wtedy bedzie mozna wyrzucic go recznie najzwyczajniej kasujac plik :) VERGISS MICH
|
|
ładnie, ładnie ... myślałem o firmie kurierskiej... Nie takiej dużej jak DHL, DPD czy UPS ale na razie takiej małej jednoosobowej. Bym rozwoził wysyłki po terenie Podlasia i oczywiście po Polsce za odpowiednią ceną... ale też wątpie żeby przeszło... Cóż dolar rośnie Euro rośnie trzeba spie*** do Niemiec na ogórki... ;/ :D
|
|
dobra dietetyczka w Łomzy i skuteczna prosze o porade
|
|
zero ambicji? nasza cos ci sie chyba pomylilo... uwazasz ze panstwowa robota jest zla? pewnie lepiej zapier*alac u prywaciarza ... ? albo lepiej siedziec w domu i nabijac posty... ? zebys ty chociaz cos madrego napisala...pfff aniolku,powodzenia zycze i przepraszam za offtopa
|
|
polaksredni na MS są nadal te same zadania matematyczne ale to nie jest najtrudniejsze. Najważniejsze są pytania na osobowość bo to one określają twój profil i twoją przydatność do służby. Sama rozmowa z psychologiem jest spoko. Ale tak naprawdę jeżeli komputer wypluje że się nie nadajesz to rozmowa z psychologiem jest dla kurtuazji Nie da się tu kombinować
|
|
Pięknie to wszystko wygląda a ja jeszcze czekam na odpowiedz czy jestem na liście rankingowej na 2 marca wszystko porobione badania a ja czekam zresztą wszyscy znają ten temat mówili że gdzieś koło piątku . A jest ktoś z Lubelskiego ?
|
|
takie nazwisko dostałam od lekarza rodzinnego a wiesz moze gdzie miesci sie jego prywatny gabinet
|
|
rolnik to nei miejsce zamieszkania lecz charakter czyni czlowieka wiesniakiem, a zeby dobrze jezdzic nie trza miec konkret fury, ta puca z tym traktorem to juz wogole nie wymaga komentarza.....pierd....j se plomienie i caly ten wiejski tuning to moze jeszcze troszke poczujesz sie lepszy
|
|
czy ktos przechodzi rekrutacje w poznaniu???? zdalam TSF 1 lutego i jeszcze mi nie wyznaczyli terminu MS :/ zaczynam sie sie troszke denerwowac...dzwonilam do komendy ale mowia zeby czekac...minęły juz ponad 2 tygodnie :(
|
|
rekreacyjnie tak.... zawodowo juz mniej
|
|
mistrz412-wlasnie jeszcze dzieciak jestes i nic nie rozumiesz bo gdybys zrozumial to bys sie juz nie wymadrzal i tyle. czytaj ze zrozumieniem temat i odpowiedzi a nie wypisujesz glupoty!!! ja sie nie chwale-tylko podaje argumenty na to ze nawet po "takiej wecie"-jak to ty i kilku innych uwaza mozna miec bardzo dobre osiagi!!!!! a ty sam przyznajesz-nie chcialo ci sie za bardzo uczyc wiec teraz zalujesz!!! z tego co piszesz nie wynika ze chcialbys akurat to robic czego sie uczysz!!! ale pomysl troszke logicznie-jak ktos chce byc weterynyrzem to nie pojdzie do ekonomika,budowlanki,drzewnej!!! ten ktos wybierze albo ogolniak ,albo wete.po co???po to aby miec lepszy start na studiach-chociaz po ogolniaku musi bardzo duzo nadrobic z przedmiotow zawodowych. POWTARZAM-autor postu nie pyta sie was co sadzicie o poziomie wety-ttz. jesli jego naprawde interesuje ten kierunek-ttz-to nie ma po co isc do do ekonomika,budowlanki....! ma tylko do wyboru ttz albo ogolniak!!! ttz-przygotuje go super do dalszej nauki w tym kierunku; ogolniak-przygotuje go praktycznie wszystkiego i bedzie mogl wybrac czy napewno to chce dalej robic-jesli tak to czeka go wtedy duzo pracy jesli chodzi o przedmioty zawodowe!!!! no ale jesli tylko chce sie przebimbac kilka lat po to zeby odwalic cos i zeby starzy sie nie czepiali-to mozna wszedzie!!!!a potem miec pretensje ze to szkoly wina ze sie nic nie umie!!!! z tego co wiem matury sa czy to weta czy drzewna,budowlanka,ekonom itd.takie same-wiec jesli ktos chce sie uczyc to zda mature i tyle!!! ale jak ktos olewa 4-5 lat bo "niski poziom szkola ma" to potem nie ma co oczekiwac ze go tuz tuz przed wszyscy wszystkiego naucza!!!!!
|
|
http://www.herbi.only.pl/zegary/indiglo.htm wpisz w google "zegary indiglo" pełno tego jest
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jeśli chodzi o kominki to polecam firme "Mirkom" salon mają chyba na kazańskiej, stara dobra solidna i znająca sie na rzeczy firma, wiem z doświadczenia
|
|
adamosxx POPIERAM !!!!!!!!!!
|
|
Łapie bandytów i złodziei ? aaa bym zapomniał jeszcze piratów drogowych łapią ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |