Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
za pare lat na fotelu prezesa pis widze Adama Hofmana |
wczasy nad morzem... najlepiej w lipcu w krynice morskiej jednak miejsce w domku czy hotelu, pensjonacie radze zamowic duuuuzo wczesniej bo w okesie wakacji tylko fuksem znajdzie sie tanio cos lepszego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: za pare lat na fotelu prezesa pis widze Adama Hofmana |
wysokość 76cm a odległość miedzy nimi to 1,50m ale przesłałąm ci na poczte link tam sobie dokładnie sprawdź wysokości i odległości na torze:)) płotki można podtrzymywać rękami przed testem egzaminator tłumaczy co i jak... :))
|
|
Wy ja patrze jak te barany. "Idziemy na rzeż bo tak trzeba!!!!!!!!!!!" To głupota tych ludzi ze lądują w rowie. ( czasami TAK) zgadam się: Dostosować prędkość- tak mądrze prowadzić -tak Ale ja nie o to pytałem tylko dlaczego w innych powiatach, miastach jest odśnieżone a u nas nie????zawsze jak trochę popada Na to pytanie szukam odpowiedzi A głupota ludzi co szaleją na drodze to jest inna sprawa.
|
|
Witam ! w alusach mam pozdzierane ranty od krawężniów,wiecie kto sie tym w Łomży zajmuje?
|
|
Najlepiej to jak zadzwonisz do US. Przepisy się często zmieniają. Tam uzyskasz najbardziej kompetentnej odpowiedzi. A jeśli w US nie zawsze są penie co do interpretacji to polecam przed całym przedsięwzięciem wziąć opinię-interpretację przepisu z US na papierze. Pozdrawiam
|
|
14 lutego miałam TSF w Szczytnie. Czas nawet niezły jak na dziewczynę (1:33:9). W poniedziałek zadzwoniłam do komendy i wyznaczyli mi termin MS na 19 lutego o 8 rano :))) Już zaczynam wymiękać.... ale staram się myśleć pozytywnie i za bardzo nie denerwować. Chociaż im bliżej tym gorzej :))) Bardzo pomaga mi Pomocna, bardzo fajna dziewczyna, która bezinteresownie służy radą. Dziękuje.
|
|
ja wole kierunek technik technologi żywności
|
|
Z roku na rok coraz wyższe podatki od nieruchomości, żeby wzrastały tylko o inflację ale nie, trzeba golić... Łomża ma jedne z najwyższy podatków lokalnych w Polsce w tej wielkości miastach. A przecież dla rozwoju potrzebne są odwrotne działania a nie gnębienie ludzi wysokimi podatkami. Może PAN PREZYDENT zacznie bardziej się starać i wykazywać kreatywnością a nie zwalać wszystko na ludzi i ich kieszenie!!!
|
|
Czesio uczyłeś się tam?
|
|
dziewczyny, dzidy w dłoń i na koń :D
|
|
ja ucze sie w wecie na ttż, i powiem ze nie jest tak trudno xD nawet lepiej idzie mi tu niz w gim... no i jeszcze zalezy na jakiego nauczyciela trafisz ;p jedni sa spoko a drudzy nie teges xD ja mialem 30pkt z matmy i 35 z polaka jbc. oceny troche slabe byly xD "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hotnews.pl Takos
|
|
ja?? uczylam sie i ucze, uczylam w budowlance a teraz jestem na studiach a co to ma do rzeczy? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witam Jaki nie wiekszy niz 650 cc na poczatek. Marka wedlug uznania i zasobnosci kieszeni i jesli szpanerka wchodzi w rachube lans to kosztowna zabawa.
|
|
jak się palaczu nie znasz na żartach to idz:....... rudy błazen z druhem
|
|
widocznie tam chodzisz skoro wiesz takie rzeczy pajacu
|
|
drugiej Francji to tu nie bedzie... Bo Polak nie popusci...
|
|
Thomas - nie zapominaj, że ty również jesteś Polakiem. Oczerniając Polaków - oczerniasz również siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |