piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podlasie oburzone!? na ministra!!

Bardzo ciekawie się zapowiada . Będę jak zwykle. Postaram namówić kogo się da. Tym razem kibice z puszką żywo zachęcali i to mi się podobało.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podlasie oburzone!? na ministra!!

Ten sam zapewne urzędnik nadzorował przebudowę Szosy Zambrowskiej. Jest na oko węższa o metr niż była, a przecież wydawałoby się, że po likwidacji rowów odwadniających będzie szersza o 2-3 metry. Przy okazji zniknęła zatoka dla autobusów PKS i MZK w kierunku centrum miasta. A o chodnikach, bo taki jest temat, na razie można zapomnieć - nic się nie dzieje. Pewnie zostaną położone w grudniu na zamarzniętą ziemię, a wiosną się je przełoży, będzie ruch w kasie.
Szosa Zambrowska też nadaje się do ogólnopolskiego pokazu.

a ja dodam ad siebie,że małolaty są wszedzie.codz widze postepy...nawet ad niedawna zaczeli sprawdzać dowody w ''metro''czy 54...i to naprawde wszystkim ludziom tam wchodzącym.Co prawda do atomu nie chodze ale wiem jakie tam sie odbywaja ''ekscesy''...nic wiecej nie dodam.

Dostrzec można że komuś nazwa Szosa Zambrowska się nie podoba i chce ją zmienić na Ścieżkę Zambrowską lub ul. Wąską bis. Dość żartów. Czy nikt nie wie że jest to tranzyt w kierunku Siedlec? Jak można tak trwonić pieniądze, których nam ciągle brakuje? Przecież ten bubel trzeba będzie szybko poprawić. Kto za to odpowie? Czym zajmują się radni z prezydentami na czele że nie widzą co się dzieje?

Wszyscy w sobotę na mecz! Nie dość, że zapowiada się ciekawe widowisko na boisku to jeszcze klub organizuje dodatkowe atrakcje. A i kibice zapowiadają stworzenie niezapomnianego spektaklu na trybunach. Dlatego moja propozycja, obecność każdego forumowicza obowiązkowa i niech każdy z nas wezmie ze sobą jeszcze ze dwóch znajomych. Myślę, że kilka godzin w jedną sobotę każdy z nas jest w stanie poświęcić dla naszego miasta i jego dumy jaką niewątpliwie jest ŁKS. Tak więc obecność w sobotę na meczu obowiązkowa!!!
P.S. Szalikowcy wchodzą za darmo, dlatego jak ktoś nie ma kasy niech się wbija z nimi.

Witam
W piatek miedzy 17 a 18 bede jechal do Olsztyna. Z checia zabiore kogos potrzebujacego za standardowe "co łaska". Zainteresowanych prosze o kontakt - indar@rycerze.pl
klaniam sie i pozdrawiam
Krzysztof "Indar" Babinski

już nic nie mówię

Wystarczy wziąć wolne lub zamienić się z kimś w pracy, taki mecz i akcja "PEŁNY STADION!" nie zdarza sie często :-) [albo poprosić szefa, pewnie sam idzie na mecz ;-)]. Nawet jeśli ktoś nie interesuje się piłka to niech wpadnie ze znajomymi spedzić miło czas, coś przekąsić a może i wygrać nagrody (...). Do zobaczenia na meczu! POKAŻMY ŻE ŁOMŻYNIACY TEŻ POTRAFIA SIE ZORGANIZOWAĆ!

(........)

Niewiem czy zauważyliście,ale odpowiedz na zaistniałe problemy,o których tu mowa,tak naprawdę już padła: "ruch w kasie"! ...i wszystko jasne
...a brak kompetencji "trzody na stołkach",to już całkkiem inna bajka
Pozdro!

To zadzwoń lub napisz do Radia BAB i zapytaj, a nie zaśmiecasz forum...

Nie ma to jak lynx... ;-)

Na poważnie - Mozilla.

bagrmosen

: - ) <- oto mój poranny uśmiech do wszystkich forumowiczów ;-)

(........)

Takie mecze są częsiej, na każdy mecz powinno się przychodzić, nie tylko od święta. A ci co przychodzą to wiedzą, sporo NAS jest. Wystarczy popatrzeć na statystyki kibiców na meczach. ŁKS zawsze górą.

Ratunku, ludzie, mam problem!
Orientujecie się może po ile były dzisiaj pomidorki na rynku?
Dodam, iż jest to dla mnie bardzo ważne :-)

Na rynku krajowym czy miedzynarodowym? Bo słyszałem że w Meksyku doszły do 20 peso za kilogram

..."hause techno"? A może germano disco? Moja droga! Nie uzywaj słów, których znaczenia nie znasz...
Skontaktuj się z prezenterem dyskotekowym (bo na pewno nie DJ'em) wymienionego przez Ciebie lokalu i wymiencie poglądy na temat nowatorskiego kierunku w muzyce jakim jest niewątpliwie "hause".

TB-303. If you don't know what does it mean, get the **** out of here. - Motto jednego z najznamienitszych klubów na planecie. I tyle w temacie "hause techno".

Uważam że admin powinien tak bzdurne apele i pod wzniosłym okrzykiem natychmiast kasować. Autora tego tak alarmującego pytania kieruje do straży pożarnej - oni tez mają kolor czerwony to może i o pomidorach wiedzą. Na przyszłość proszę nie robić alarmu z byle głupstwa. Powagi trochę!

Stresujace rozmowy z szefostwem zazwyczaj nie wnosza ani ziarnka wiecej optymizmu w moje optymizmem przepelnione zycie;)
Pochmurna, deszczowa pogoda nie wzmaga ani troche entuzjazmu, w moim jakze entuzjastycznym podejsciu do zycia:)
Perspektywa nadchodzacej zimy takze nie poteguje ani troche uczucia zadowolenia czy wrecz satysfakcji w moim zadowalajacym i satysfakcjonujacym mnie zyciu:)

Generalnie nie narzekam - bo zawsze moze byc gorzej:)

Ps. Doceniam ludzi, po ktorych wszystko splywa jak po masle - sa moimi IDOLAMI:)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Nie ma takiej ulicy, chyba że przyjąć jakiś punkt, gdzie często się ich spotyka, np. w pasażu handlowym na terenie dworca PKS, to wtedy można by to określić ulicą Cygańską.

...ale wtedy cygańska - jako przymiotnik, a nie Cygańska = jako nazwa własna...:)

Obecność każdego łomżyniaka czującego się choć trochę związanym z ziemią łomżyńską na przymus wskazana!!!
a i Barthor nie wspomniałeś że w młynie będzie można zakupić nowy wzór szala ŁKSu. Cena to jedyne 20 zł.
ps.bez uraazzy że cię wyręczam ;-P.
Pozdro 1488!

Forza ŁKS!!

Pontifex Ma(L)

Też jestem z tej sieci własnie sprawdziłem na www.numion.com i mam wynik
Throughput
778 kbps
kilobits per second
także jest to prędkość znaczna,
Myslę, ze trzeba porządek zrobić od swojego komputera, porządek na dysku+antyvirus+firwall i bedzie ok.
Inne stronu do sprawdzneia prędkości
http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp
wynik:752.88 Kbps (94.11 KBps)
Trzeba troche obiektywizmu
SxxxK.

Mam nadzieje że to sie zmieni jeszcze rok temu miałem predkości 500-600 kbps i tlkyo dlatego nie zrezygnowałem z IST bo wime że mają możliwości spowrotem rpzywrócić takie prędkości

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org