Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podlasie oburzone!? na ministra!! |
Bardzo ciekawie się zapowiada . Będę jak zwykle. Postaram namówić kogo się da. Tym razem kibice z puszką żywo zachęcali i to mi się podobało.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podlasie oburzone!? na ministra!! |
Ten sam zapewne urzędnik nadzorował przebudowę Szosy Zambrowskiej. Jest na oko węższa o metr niż była, a przecież wydawałoby się, że po likwidacji rowów odwadniających będzie szersza o 2-3 metry. Przy okazji zniknęła zatoka dla autobusów PKS i MZK w kierunku centrum miasta. A o chodnikach, bo taki jest temat, na razie można zapomnieć - nic się nie dzieje. Pewnie zostaną położone w grudniu na zamarzniętą ziemię, a wiosną się je przełoży, będzie ruch w kasie. Szosa Zambrowska też nadaje się do ogólnopolskiego pokazu.
|
|
a ja dodam ad siebie,że małolaty są wszedzie.codz widze postepy...nawet ad niedawna zaczeli sprawdzać dowody w ''metro''czy 54...i to naprawde wszystkim ludziom tam wchodzącym.Co prawda do atomu nie chodze ale wiem jakie tam sie odbywaja ''ekscesy''...nic wiecej nie dodam.
|
|
Dostrzec można że komuś nazwa Szosa Zambrowska się nie podoba i chce ją zmienić na Ścieżkę Zambrowską lub ul. Wąską bis. Dość żartów. Czy nikt nie wie że jest to tranzyt w kierunku Siedlec? Jak można tak trwonić pieniądze, których nam ciągle brakuje? Przecież ten bubel trzeba będzie szybko poprawić. Kto za to odpowie? Czym zajmują się radni z prezydentami na czele że nie widzą co się dzieje?
|
|
Wszyscy w sobotę na mecz! Nie dość, że zapowiada się ciekawe widowisko na boisku to jeszcze klub organizuje dodatkowe atrakcje. A i kibice zapowiadają stworzenie niezapomnianego spektaklu na trybunach. Dlatego moja propozycja, obecność każdego forumowicza obowiązkowa i niech każdy z nas wezmie ze sobą jeszcze ze dwóch znajomych. Myślę, że kilka godzin w jedną sobotę każdy z nas jest w stanie poświęcić dla naszego miasta i jego dumy jaką niewątpliwie jest ŁKS. Tak więc obecność w sobotę na meczu obowiązkowa!!! P.S. Szalikowcy wchodzą za darmo, dlatego jak ktoś nie ma kasy niech się wbija z nimi.
|
|
Witam W piatek miedzy 17 a 18 bede jechal do Olsztyna. Z checia zabiore kogos potrzebujacego za standardowe "co łaska". Zainteresowanych prosze o kontakt - indar@rycerze.pl klaniam sie i pozdrawiam Krzysztof "Indar" Babinski już nic nie mówię
|
|
Wystarczy wziąć wolne lub zamienić się z kimś w pracy, taki mecz i akcja "PEŁNY STADION!" nie zdarza sie często :-) [albo poprosić szefa, pewnie sam idzie na mecz ;-)]. Nawet jeśli ktoś nie interesuje się piłka to niech wpadnie ze znajomymi spedzić miło czas, coś przekąsić a może i wygrać nagrody (...). Do zobaczenia na meczu! POKAŻMY ŻE ŁOMŻYNIACY TEŻ POTRAFIA SIE ZORGANIZOWAĆ! (........)
|
|
Niewiem czy zauważyliście,ale odpowiedz na zaistniałe problemy,o których tu mowa,tak naprawdę już padła: "ruch w kasie"! ...i wszystko jasne ...a brak kompetencji "trzody na stołkach",to już całkkiem inna bajka Pozdro!
|
|
To zadzwoń lub napisz do Radia BAB i zapytaj, a nie zaśmiecasz forum...
|
|
Nie ma to jak lynx... ;-) Na poważnie - Mozilla. bagrmosen
|
|
: - ) <- oto mój poranny uśmiech do wszystkich forumowiczów ;-) (........)
|
|
Takie mecze są częsiej, na każdy mecz powinno się przychodzić, nie tylko od święta. A ci co przychodzą to wiedzą, sporo NAS jest. Wystarczy popatrzeć na statystyki kibiców na meczach. ŁKS zawsze górą.
|
|
Ratunku, ludzie, mam problem! Orientujecie się może po ile były dzisiaj pomidorki na rynku? Dodam, iż jest to dla mnie bardzo ważne :-)
|
|
Na rynku krajowym czy miedzynarodowym? Bo słyszałem że w Meksyku doszły do 20 peso za kilogram
|
|
..."hause techno"? A może germano disco? Moja droga! Nie uzywaj słów, których znaczenia nie znasz... Skontaktuj się z prezenterem dyskotekowym (bo na pewno nie DJ'em) wymienionego przez Ciebie lokalu i wymiencie poglądy na temat nowatorskiego kierunku w muzyce jakim jest niewątpliwie "hause". TB-303. If you don't know what does it mean, get the **** out of here. - Motto jednego z najznamienitszych klubów na planecie. I tyle w temacie "hause techno".
|
|
Uważam że admin powinien tak bzdurne apele i pod wzniosłym okrzykiem natychmiast kasować. Autora tego tak alarmującego pytania kieruje do straży pożarnej - oni tez mają kolor czerwony to może i o pomidorach wiedzą. Na przyszłość proszę nie robić alarmu z byle głupstwa. Powagi trochę!
|
|
Stresujace rozmowy z szefostwem zazwyczaj nie wnosza ani ziarnka wiecej optymizmu w moje optymizmem przepelnione zycie;) Pochmurna, deszczowa pogoda nie wzmaga ani troche entuzjazmu, w moim jakze entuzjastycznym podejsciu do zycia:) Perspektywa nadchodzacej zimy takze nie poteguje ani troche uczucia zadowolenia czy wrecz satysfakcji w moim zadowalajacym i satysfakcjonujacym mnie zyciu:) Generalnie nie narzekam - bo zawsze moze byc gorzej:) Ps. Doceniam ludzi, po ktorych wszystko splywa jak po masle - sa moimi IDOLAMI:) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Nie ma takiej ulicy, chyba że przyjąć jakiś punkt, gdzie często się ich spotyka, np. w pasażu handlowym na terenie dworca PKS, to wtedy można by to określić ulicą Cygańską.
|
|
...ale wtedy cygańska - jako przymiotnik, a nie Cygańska = jako nazwa własna...:)
|
|
Obecność każdego łomżyniaka czującego się choć trochę związanym z ziemią łomżyńską na przymus wskazana!!! a i Barthor nie wspomniałeś że w młynie będzie można zakupić nowy wzór szala ŁKSu. Cena to jedyne 20 zł. ps.bez uraazzy że cię wyręczam ;-P. Pozdro 1488! Forza ŁKS!! Pontifex Ma(L)
|
|
Też jestem z tej sieci własnie sprawdziłem na www.numion.com i mam wynik Throughput 778 kbps kilobits per second także jest to prędkość znaczna, Myslę, ze trzeba porządek zrobić od swojego komputera, porządek na dysku+antyvirus+firwall i bedzie ok. Inne stronu do sprawdzneia prędkości http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp wynik:752.88 Kbps (94.11 KBps) Trzeba troche obiektywizmu SxxxK.
|
|
Mam nadzieje że to sie zmieni jeszcze rok temu miałem predkości 500-600 kbps i tlkyo dlatego nie zrezygnowałem z IST bo wime że mają możliwości spowrotem rpzywrócić takie prędkości
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |