Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Tomaszewski czyli wtopa roku Newsweeka na zlecenie PZPN? |
hehe dobre "mniejsza bula przez co mniej warzyw idzie ale wiecej miesa" no gratulacje ty to masz leb. To do tej wczesniejszej bulki jak mniemam wiekszej nie mozna bylo mniej warzyw a wiecej miesa tylko trzeba bylo bulki na mniejsze zamienic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Tomaszewski czyli wtopa roku Newsweeka na zlecenie PZPN? |
No to dajesz full miesa i warzywa do tego a ta nowa bulka jest mniejsza to wydaje mi sie ze znowu kantujesz na miesie skoro mozna za 1 zl dodatkowa porcje miesa wziasc i ona ma sie zmiescic do tej nowej mniejszej bulka
|
|
Donald i popaprance obiecali nowa Irlandie a wyszla Islandia. Mialo byc lepiej bo podobno nie ma kryzysu ale chyba tylko dla tych z po.
|
|
Misiekelo, zgodze sie ze w wyszkowie jest przystanek, ale odkad jezdze do warszawy (juz dwa lata) jeszcze sie nie zdarzylo zeby ktos, nawet jedna osoba, wysiadla w wyszkowie, malo tego to nie zdarzylo sie zeby jakakolwiek osoba wsiadla w wyszkowie poniewaz autobusy do warszawy w niedziele po poludniu sa zawsze pelne, a bilety ludzie kupuja dwa tygodnie wczesniej. Raz zdarzylo mi sie ominac ostrow ale z tego powodu ze autobus byl dostawiony dodatkowo i do tego pelny, z reszta jak zwykle i jeszcze bez znizek studenckich. Wydaje mi sie tez, ze bez sensu jest zajezdzanie na dworzec w ostrowi przy braku wolnych miejsc, kierowca zajezdza na dworzec, mowi zdesperowanym oczekujacym ze nie ma miejsc i jedzie dalej a pozniej stoi w korkach w Markach. Nie mozna byloby tego unowoczesnic? Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
żal po prostu.kombinuje jak może.poprzednia bułka była duża ale nie nakładał składników do końca przez co wydawało się że oszczędza na materiale wiec wprowadził mniejsza bułke i ładuje tyle samo żeby się wydawało że jest full.
|
|
Nie rozumiesz jednej rzeczy, autobus który jedzie liniowo musi sie podstawić na dworcu bo ma taki rozkład, ma pozwolenia od wojewody i to nie jest takie proste żeby autobus mimo że jest pełny omijał przystanki, musi się pojawić mimo faktu że jest pełny aby ludzie widzieli że pojechał, bo potem są takie sytuacje że dzwonią się pytają czy autobus był, czy nie, kierowca potem musi się tłumaczyć czemu nie zajechał na dworzec. Inna sytuacja jest w przypadku bisów, one jadą od razu do Wawy. Narzekasz na normalne ceny biletów przy kursach bisowych, ale spójrz na to z drugiej strony, często są to kursy organizowane w ostatniej chwili, kierowcy przychodząc z wolnego dostają podwójna stawkę godzinową, autobus jadąc z Wawy wraca na PUSTO. Moim zdaniem jeśli tak Ci zależy to warto zawalczyć o to aby autobusy nie zajeżdżał y do Wyszkowa.
|
|
Tylko nie tam,mają się za specjalistki i terminy,że hej. Wszystkie klientki wychodzą jak "spod garnka",zero polotu,zero inwencji,zero taktu...
|
|
do matik800 czy jakso tak, chłopie ile Ty masz lat ? Opanuj się, myślisz, że jak wyślesz tą samą wiadomość 30 razy to ktoś zauważy ? Wystarczy wysłać raz ? Nie rób tutaj śmietniki człowieku. Zachowujesz sie prymitywnie, ale w końcu nie ma tutaj moderatora to dziecko neo może sobie poszaleć. Żal chłopie, żenada nic więcej. P.S Nie kupujcie od tego człowieka rzeczy, żąda za nie wysoką gażę jak przypuszczam, na tym forum są bezinteresowni, porządni ludzie którzy pomogą bez jakichkolwiek roszczeń. ( czyt. pomocna xD ), sam dysponuje rzeczami od pomocnej i stwierdzam, że są bez błędów, jest ich dużo i są ... pomocne :). Osobiście posiadam jeszcze filmik jak wygląda test - cały oraz pytania MS i inne :). Pozdrawiam normalnych
|
|
ojej "w" zamiast "t" :P i jest przydatkach
|
|
Zgodze sie ze PKS ŁOMŻA posiada chyba nawet najlepsze autobusy z tych ktore jada na stadion, prawie wszystkie to jakies Scanie z klimatyzacja, przez to sa drozsze bilety (chyba najdrozsze) bo np suwalki, gizycko czy wegorzewo przejezdzajace przez lomze maja o 2-3 zl tansze bilety ale za komfort sie placi dlatego warto byloby pomyslec o autobusach liniowych naprawde pospiesznych ktore nie zajezdzalyby do ostrowi ani wyszkowa tylko prosto do warszawy i podejrzewam ze wtedy czas podrozy nie wynosilby 2.20 tylko np 2.00 h. Nie wiem do kogo mozna byloby sie zwrocic z sugestiami tego typu i czy zostalyby potraktowane powaznie. P.S. Nie jestem zainteresowany praca w PKSie, tylko korzystam z jego uslug i takie uwagi same sie nasuwaja na mysl. Takos
|
|
chwala za madrosc ........wszystkim forumowiczom zwałe se wariatka chciala pokręcic heheheh zwałowicz jeden ja sie nieboje ze mnie tu ktos wymieni po pierwsze niema za co po drugie pisze tu anonimowo po trzecie co doceniam nikt tu sie nie wygłupił i kazdy podszedł z mądrością do twojej głupoty
|
|
Jeżeli chcesz sprzedać auto to nie opłaca się tam jechać więcej oglądaczy niż kupujących
|
|
nie mozna "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |