Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stanie pomnik Lecha Kaczyńskiego |
Posiadam ten model monitora, ale dostalam go w prezencie z zagranicy. Wiem, ze kosztowal okolo 100 euro. Widzialam takie w Bialumstoku w Smyku, niestety nie pamietam ceny. Monitor dziala super, spie spokojnie. Nigdy jeszcze nie zadzialal falszywie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stanie pomnik Lecha Kaczyńskiego |
najlepsza jest piekarnia Śnaidowo u Lipka ale niestety nie wszyscy mają dostęp do niej :) rudy błazen z druhem
|
|
tomasz_wu: mieszkam w pobliżu Szpitala Bielańskiego i w pierwszej kolejności sie nad nim zastanawiam, chociaż nie wszystkie opinie są pozytywne (aczkolwiek odnoszą się raczej do braku pomocy przy dziecku). W Warszawie przynajmniej nie ma standardowego nacinania krocza, a i możliwości rodzenia często sa większe (wybór pozycji). Jeśli będę miała zbyt duże obawy co do szpitala w Łomży, jak i państwowych w Warszawie, wybiorę szpital prywatny w Warszawie (chociaż sporo to kosztuje, ale jednak dobro moje i dziecka jest najwazniejsze).
|
|
zadzwon 503-76-76-75 moze ma wolny termin
|
|
kraska 136 przejedz się tam
|
|
A co rozowe okulary strzelili dziś fotkę na Sikorskiego ? :D
|
|
jak ty sie słyszysz, a sygnał nie idzie dalej, przełącz do innego gniazda. miałem karte na której sygnał był tylko wzmacniany a nie przetwarzany
|
|
predkosci sie czasami przekracza, jezeli trzeba placic to jest tak jak z podadkami dla panstwa od dochodow, jak nie dasz to i tak ci z konta wezma grzechem jest eksploatowanie grzesznikow
|
|
Według mnie antyradary powinny być legalne.
|
|
obsluga szpitalna- to obsluga i tyle dlaczego sprzataczki tak przeklinaja i kradna pieniadze z kasy szpitalnej?
|
|
http://www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_konkurencji/program_lagodzenia_kar/ kliknijcie na dole na komiks przeczytajcie go i odpowiedzcie z czym on wam sie kojarzy:)
|
|
wg mnie kazda osoba powinna wytatuowac sobie na czole reklame pepsi
|
|
wez lepiej sie za robienie kebabow a nie o silowni myslisz:)
|
|
:D a jak jeszcze schudniesz?kto bedzie plakal?
|
|
poloneza czas zaczonc Głos Rozsądku
|
|
Najlepszy antyradar to 4 plyty cd. Dwie przyklejasz na tablice rejestracyjna trzecia na naklejkie na szybie i najwazniejsza ta przy lusterku.
|
|
właśnie można zabrać na kebaba :D małachowskiego 2 zapraszam :) 0 dzieciarni kebabik smaczny i w miłym klimacie można posiedzieć:)
|
|
najtaniej nie wiem. tylko abys nie mial zimno w domu i nie wyciagal kamieni zamiast popiolu. polecam barborke cena 600 chyba za tone kostki plus 20 za dowoz na terenie miasta Głos Rozsądku
|
|
wszystko to mozna okreslic jednym zdaniem-kazda z nas inaczej odbiera bol i nie mozna tego porownywac. nie wiem jak to jest rodzic w Lomzy gdyz sama zdecydowalam sie na Bialystok -na Zamenhofa.nie zaluje podjetej decyzji. wiem jednak ze to jak jestesmy traktowane w duzym stopniu zalezy od nas samych.polozne sa tez normalnymi kobietami-tak jak my maja swoje lepsze i gorsze dni.jesli do tego trafi sie rodzaca ktora swoj bol odreagowuje na nich krzyczac(niestety nieraz tak musi byc-nie wszystkie kobiety milcza rodzac) to nie ma sie co dziwic ze im tez nerwy puszczaja. inny temat to nasi lomzynscy lekarze-ale o tym to mozna ksiazke napisac! z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec ze STRASZNIE sie cenia-choc sa takimi samymi specjalistami jak ci z Bialego-tu wizyty nie sa takie drogie. jesli chodzi o nacinanie krocza-teoretycznie nie ma zawsze takiej potrzeby-duzo zalezy od tkanki miesniowej kobiety i jej rozciagliwosci oraz od poloznej. niestety nieraz jest lepiej naciac niz ma peknac.przy nacinaniu mozna to zrobic tak ze potem kobieta nie bedzie miec problemow. jesli dojdzie do pekniecia czy tez rozerwania polozna nie jest w stanie tego kontrolowac a skutki moga byc fatalne i dlugotrwale. duzo tez zalezy od wielkosci dziecka a w zasadzie od obwodu glowki-reszta cialka wyjdzie bez problemu. a wracajac do prywatnych kilnik-nie wiem jak jest w innych ale na Zamenhofa sprzet i aparatura jest na o wiele wyzszym poziomie niz w lomzynskim szpitalu-mam na mysli sprzet do porodu. a co do problemow z dzieciaczkiem to oni o tym otwarcie mowia i nikogo nie zmuszaja do porodu u siebie.pewne rzeczy mozna jeszcze w trakcie ciazy "przewidziec" a inne komplikacje no coz na to nie mmy wplywu.ale na Zamenhofa nic nie owijaja w piekne slowa tylko otwarcie mowia wiec kobieta moze sie do takich sytuacji wczesniej przygotowac i podjac decyzje o miejscu porodu-nie bez powodu na Zamenhoffa przyjmuja do porodu dopiero po 37 tygodniu-dopiero wtedy uznaja ciaze za donoszona i w razie wczesniejszego porodu sa w stanie zapewnic odpowiednie warunki-mam na mysli porod po 37 tygodniu ale przed terminem.
|
|
Z jednej strony się bardzo cieszę, ale z drugiej jestem coraz bardziej przekonany, że cała polska piłka jest skorumpowana. A swoją drogą, ciekawe czy nasze 2:3 z nimi 3 września 2006 nie było ustawione?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dobra dawaj za 5 zł
|