piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego PO jest taka słaba w Łomży?

A ja się zastanawiam co nas to obchodzi:) To ich sprawa. Ciekawe czy białostoczanie tak się martwią że giniemy. A i jeszcze dodam że gdyby ukarać kluby skorumpowane to nie byłoby Ekstraklasy, I ligi .... a z resztą w ogóle nie byłoby piłki w Polsce o ile już jej nie ma...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego PO jest taka słaba w Łomży?

wszystkie firmy zajmujące się akwizycja dają ogłoszenia albo na sekretarkę, albo na pracownika biurowego czy też fizycznego :) Jak nic wiecej z ogłoszenia nie wynika to najczęściej jest to akwizycja.

Gdzie najtaniej i bez naciągania na dodatkowe godziny?

stefan01 znajdź małachowskiego 2 :) reklama od dzisiaj już wisi zatem znajdziesz jutro wrzuce linki z fotkami ułatwiającymi dojazd do lokalu

Brzeczyszczykiewicz : piątek i sobota do 21 :) niedziela 19 (bo w poniedziałek każdy na rano do pracy więc mały ruch jest)

FarisHaroun : :))

Hubcio : 100% że już nie dostaniesz zimnego mięsa (wpadliśmy dzisiaj na nowy pomysł który rozwiązał problem: zimengo mięsa, suchego mięsa, zbyt przepieczonego i nadodatek szybkości robienia kebabu)

co mogę dodać firma się rozwija poprawia jakość dań i zyskuje coraz to więcej stałych klientów :)

zamówienia z dowozem są (10zł taxi kasuje) lecz ta usługa będe dostępna tylko przez gadu gadu lub dla stałych klientów (dla których podaje prywatny nr komórkowy)

VERGISS MICH

jasiu oni nie przestają istnieć tylko ich zdegradowano więc się nie martw:)

Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!

Polecam Karate Kyokushin Kai....ciekawe treningi,wykwalifikowani instruktorzy,przyjazny klimat i nie drogo!

ja proponuje....zeby bylo otwarte w nocy...bo chce mi sie jesc :(

jeszcze jedno jeśli kogoś interesuje rezerwacja na walentynki stoliku to prosimy dzwonić pod nr telefonu 864750367 stolik do rezerwacji będzie jeden (rezerwacja jest co 40 minut)

Becikowe w wysokości 1000zł dostaje się jednorazowo i w całości. Można wskazać numer konta na wniosku i tam zostaną przelane pieniądze. Można uzyskać również dodatek rodzinny w wysokości kolejnego 1000zł, ale dochód nie może być większy niż (jeśli dobrze pamiętam) 504zł na osobę w rodzinie. Przy dodatku rodzinnym dostaje się również około 48zł co miesiąc na dziecko do ukończenia 5 roku życia. Dokumenty do dodatku rodzinnego na chwilę obecną to: zaświadczenia z urzędu skarbowego o dochodach za 2007r (to nie pomyłka, 2007r) jeśli rodzice są na zatrudnieniu lub zaświadczenie z urzędu gminy o posiadanym gospodarstwie jeśli rodzice są rolnikami. Jeśli małżeństwo jest "mieszane", czyli jedno ubezpieczone w ZUS, a drugie w KRUS, to z ZUS przysługuje zasiłek macierzyński, zaś z KRUS jednorazowy zasiłek w wysokości 2500zł. Jak się spełnia powyższe warunki i małżeństwo jest "mieszane" to w sumie przysługuje rodzicom 4500zł jednorazowego dodatku macierzyńskiego.

Pozdrawiam

idź na kurs ochrony do Grajewie - tam pokazują takie sztuczki
albo wstąp do policji

Jak tyle razy co on dostaniesz wpierd..l tez się nauczysz jak o siebie dbać -praktyka czyni mistrza

nie to nie byl chuck , on by nawet niemusial do nich podchodzic gdzyz szybciej stoi niz ty biegasz xD

Krytyka. Za dużo kombinujesz. robisz pod górkę ustalając jakieś szczególiki, które niczemu nie służą.

Stolik jeden rezerwacja co 40 minut ( a dlaczego co 40 a nie co 50 lub co 30? wyobrażasz sobie gościa któy z dziewczyna zarezerwuje stolik i będzie na zegarek patrzył kiedy mu się rezerwacja kończy????), dowozy taxi tylko przez gg ( a jak ktoś chce zjeść kebaba i nie ma gg?) i tylko dla stałych klientów ( to samo), chłopie, robisz kebab dla całej Łomży i nie kombinuj zbytnio takimi chwytami, bo to na dłuższą metę nie popłaci.

VERGISS MICH

ja mialem nieprzyjemnosc kiedys obejrzec film o jedzeniu z mc d i powiem tylko ze zdrowiej byloby golonke 5 razy dziennie wpie...lac niz to gowno ale wszystkim fanom zycze smacznego....

Najlepiej to chyba by było szukać znajomości i do centrum onkologii w Warszawie.

każda siłownia w mieście ma swoje plusy i minusy.Najlepiej jakbyś sam poszedł i ocenił jak ci pasuje
Siłownia o którą ci chodzi znajduje się na W.Polskiego 95 (obok banku CITI financial,róg wojska polskiego i sikorskiego)

dla dzieci polecam gabinet na Księżnej Anny 5/ 32. Nazywa się chyba "Modent"

VERGISS MICH

Armwrestling może xD

mam propozycje - zabanujcie tego pajaca co pisze nad moim postem bo to sie juz robi zalosne

ja jestem kozak i wypier***** :P

Bogusiu wez sie lepiej za nauke to bardziej ci sie przyda w zyciu.:) A tak na marginesie to szkoda ze tylko ty i twoj stolik to widzilal moze przesadziliscie z trawka:)))

16.02.2009 - oczywiscie aula liceu katolickiego ( bo jakby inaczej ) bedzie szansa potrenować rzut jajkiem do celu ( choć cel nie za wielki ) oraz wywożenie drobiu na taczce

zapraszamy klub PIS ( pis-da )

p.s ciekawe czy jarek weżmie kota ze sobą...:) ( w sumie to jednego ma cały czas przy sobie - w głowie ) , no i pewnie Michaś Kamiński sie zjawi odwiedzic rodzinne miasto i tate w kurii diecezjalnej

Matkę weźmie

better dlaczego ty nazywasz wszystkich ziomek a cos mi sie wydaje ze ty nie jestes z lomzy

Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi z Kamińskim i jego ojcem ?

To strona tego aqua parku http://www.akvapark.lt/pl/ i cennik http://www.vandenspasaulis.lt/upl/FOTO/Kainos%20I%20ketv/SKRAJUTE%20PL.jpg

dziewczyna ma wiele wątpliwości więc zła

wystarczy ja wyjezdzic i po pewnym czassie woda sama sie usunie proste

Polecam, od razu wykup sobie dostęp do strefy z saunami - wbrew pozorom nazwy jest tam ponad 20 saun, basen na wodzie i masa innych atrakcji - więcej niż na właściwym kompleksie. POLECAM :)

VERGISS MICH

jaki rozglos? ludzie... co wy za afere robicie?

podnieca cie to?

to było Tai Chi ;p

http://www.fotka.pl/profil/andrzejdzieminski/
pan "popularny" mysli ze jest taki fajny bo ma "ziomków"... typowy pedał :D:D pokemon haha

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jak już powyżej napisałem to żadna usterka a moje niedopatrzenie, czyli ubytek płynu w chłodnicy... forum pomogło;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org