piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DLACZEGO pis PRZEGRAŁ

Hej! Mam pytanko, wszyscy gadają o boksie a mnie interesuje aikido, może znajdzie się ktoś kto uczęszcza na te zajęcia i jak one wyglądają, czy dają efekty ? i tak w ogóle gdzie można się nauczyć tej sztuki walki i czy się opłaca?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DLACZEGO pis PRZEGRAŁ

nóż kuchenny se kup

do jednaczewiaka :) albo bone

W poniedziałek kupiłem dobry węgiel od 'górników' po 450 zł. za tone. Cena wraz z dowozem i wrzuceniem do piwnicy.

a gdzie ich znajdę, macie nr tel. będę wdzięczny

Treść jest ukryta

aha dziękuję

Tylko nie na Krótkiej , dobrze strzygą na Wojska Polskiego jadąc od miasta domek drewniany po prawej stronie przed rondem z Poznańską

czekam na odp

tam milion dolarów w środku jest

Najpierw trzeba zorbić pamiątkowe zdjęcie, wysłać szeroki uśmiech, koniecznie z blachami w dłoni!
Wtorkowe "Jedziesz!" ;))))

to lipa , dzisiaj nie jest moj dzien, a tak bym pewnie laptop pozyczyl na zawsze
z teczki

jedz za pryme

auto podlasie białystok.serwis mercedesa

Chris Norman and Suzi Quatro - Stumblin in słyszeliscie rusko wersje davaj nalivaj

Szaszu mam pytanko co do kasy szpitalnej; bo nie zabardzo wiem o czym piszesz.A już z tymi kradzieżami to przegielaś

lasvegas na piłsudskiego 52 stara baza wzgs obok zakładu stolarskiego mucharski

jonybe20 dobrze gada podjedz do kolesia na wlokiennicza od xx czasu zajmuje sie tylko mercedesami pierwszy dom przy wojska polskiego taki z drewnianym ogrodzeniem

Co jest to jest, ale sasiada szkoda. u nas burdel w klubie, u nich degradacja, wiec "urzednicze podlasie" schodzi znowu na pilkarskie dno...

jedz na stacje i sie spytaj z kad ta woda??????????????///

Chcę kupić telefon komórkowy na prezent. Mogę przeznaczyć na to do 350zł. Może ktoś zna hurtownie, które tanio sprzedają w detalu, i ma namiary na takie sklepy ? Widziałem gdzieś coś na ten temat, ale nie mogę teraz znaleźć. Może ktoś posiada i zechce się podzielić. Dzięki za pomoc (wszystkim). Będę bardzo wdzięczna.

tez nie lubie tych panow i niemam zamiary chodzic i ich wysluchiwac ale miles85 pojechales cos mis ie zdaje ze nie zostanie to bez echa a znajac tych panow co prawda tylko z telewizji czekalbym na twoim miejscu na wezwanie do sadu bo watpie zeby zainteresowany zostawil to bez echa

a tak propos tego salonu na poznańskiej u pani M.Lipińskiej prosze o sugestie czy dobrze robi pasemka jeśli ktoś był to prosze o opinie

Mam do Was pytanie :)
Czy orientujecie się może ile kosztuje wstawienie prywatnie protezy zębów (górna i dolna szczęka) w łomżyńskich gabinetach?
Pozdrawiam :)

w czterech porach roku

Nazir z Ełku xD

mi to nie przeszkadza, niech pisze co chce ale jesli chce zeby biznes sie krecil to nie powinien pisac takich rzeczy na forum.

Treść jest ukryta

makijaz to tylko na aleji legionów salon princess a fryzura na wyszynskiego salon adama roginskiego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org