sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przed egzekucją. . . . . . .!

czarny neseser z bialo czerwonymi zamkami?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przed egzekucją. . . . . . .!

Lomza4fun - 91.209.68.7:27045
pass - 123

Takos

Allegro.pl

nie czerwone a żołte

przy małachowskiego jest komis w ktorym śmierdzi starymi rzeczami tam nieznajdziesz nic fajnego

niewiem jaka ta karta..nie próbowałEM i narazie niemam mozliwosci spróbowac :) kupilem 2 kamerki..mysle ze na tym kompie bedzie bezproblemowo ale na tamtym juz pewnie beda problemy bo kamera ma mikrofon wbudowany i jak nie bedzie mnie slychac to lipa..

szukam strategicznej starszej gry knight`czy ma ktos ją może albo wie gdzie można ją kupić

Treść jest ukryta

a tam co się jedzie na Zambrów po prawej stronie od Łomży jest jakiś mechanik, nie wiecie czy dobry jest?

Takos

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ja uwielbiam sushi i wszystkie owoce morza, także jak dla mnie rewelacja. Sama czasami robię ale to nie to samo. :(

Witam mialam przedłużane włosy juz 2 razy i robiłam to w Białymstoku,pierwszy raz byłam zadowolona z jakosci włosów i przystępnej ceny,jednak za drugim razem był to porazka pasemka szybko sie zsuwały i kolor inny niż chciałam wiec ogłoszen z allegro za bardzo nie polecam:( Jutro jestem umowiona w łomży w akademii na przedluzanie wiec napewno napisze czy polecam:)Pozdrawiam

na pamiątkowe zdjęcia najlepszy antyradar

Treść jest ukryta

Śledztwo w sprawie zbuntowanych betanek umorzone

Prokuratura nie dopatrzyła się przestępstw.

Powód? Prokuratura ustaliła, że albo do czynów zabronionych nie doszło, albo sprawca nie żyje (chodzi o byłą przełożoną Jadwigę L.), albo - w przypadku oskarżeń o molestowanie seksualne - osoba, która miała paść ofiarą tego przestępstwa, nie złożyła wniosku o ściganie. A bez tego postępowanie nie mogło ruszyć.

Prokurator sprawdzał m.in. czy w klasztorze w Kazimierzu Dolnym dochodziło do naruszenia nietykalności cielesnej przebywających tam sióstr, zmuszania ich do określonych zachowań, pozbawiania wolności lub molestowania seksualnego.

Rozłam między zakonnicami ze Zgromadzenia Sióstr Rodziny Betańskiej w Kazimierzu zaczął się kilka lat temu. Część sióstr zaprotestowała przeciwko łamaniu regulaminu zakonu i wprowadzaniu nowych zasad przez jego przełożoną Jadwigę Ligocką, która twierdziła, że ma objawienia.

Kongregacja Watykańska odwołała ją z funkcji przełożonej i powołała na to miejsce nową zakonnicę. Ligocka nie zgodziła się jednak z tą decyzją i wezwała zakonnice do obrony zakonu.

Wraz z kilkudziesięcioma siostrami i księdzem Komaryczką zabarykadowała się w siedzibie zakonu. Mimo apeli hierarchów kościelnych nie chciała opuścić Kazimierza. Zbuntowane siostry siłą zostały usunięte z zakonu.

i przebywaj teraz w Łomży po opieka tutejszego biskupa ...a przeniosły sie do domu nie daleko siostr benedyktynek .

zamkniety na czas remontu ehh ..

Treść jest ukryta

jestem za, bo u nas po za kebabsrem czy pizzdamy nic ciekawego ni ma, mogli by KFC otworzyć, te susze też nie głupia sprawa, postołował by się tam, nawet choć bym miał dostać sraki :D

pod koniami się dobrze nachlać można

JAK MYŚLICIE?KTO JEST NAJWIĘKSZYM "KOZAKIEM" W ŁOMŻY???? :D HE

Treść jest ukryta

Na pewno nie kożlak :)

tez polecam Gruszfelda:) tez zdalam za pierszym razem, pozatym zdawalnosc u niego jest prawie 100% POLECAM

dokladnie syf

M. Gruszfeld

Rewucki Ryszard
tel. 0 86 216 40 02

HAHHAHAHAH!
Co do tematu to tak:W ŁOMZY SĄ KOZAKI ,,NA POKAZ'' jebią wuzek a jeden strzał i lolka nie ma.Jeśli szukać największego kozaka to taki który jest mało znany bo znani to męskie dziwki...
Jednym słowiem hujostwo kozaki na pokaz
AHHAHAHAHAHHA!

tak tak a najwieksze kozaki to sa na tym forum i dostarczaja tematu panom z KMP. Przeczytajcie dzisiejsze wiadomosci na 4lomza i zobaczycie jak koncza wszyscy "kozacy".

Wielkie dzięki za poradę.

Uważajcie równiez na firme która znajduje sie na ulicy Talesa z Miletu, też mają ogłoszenie i to samo jest z nimi!!!

Ja też polecam Ferenca:)

Jasiu od malwgo? to jak dlugo?

Witam, jeśli ktoś był w aquaparku w Druskiennikach to proszę o opinie, ponieważ zamierzam się tam wybrać.
Pozdrawiam

...

Miles85 ewentualnie by przeprosił ha ha ha, a badania by trzeba było zrobić i wszyscy by w końcu wiedzieli, plotka czy prawda ?
:)))))))))))))
A swoja drogą to Michaś powinien byc na zbity pysk wyrzucony z państwowej posady, bo to jest miłośnik mordercy i dyktatury. Miejsca dla takich nie powinno być w społeczeństwie demokratycznym.
Chyba, ze czerwonych można mordować w przeciwieństwie do czarnych i nie jestem na czasie, bo do koscioła nie chodzę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org