Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przed egzekucją. . . . . . .! |
czarny neseser z bialo czerwonymi zamkami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przed egzekucją. . . . . . .! |
Lomza4fun - 91.209.68.7:27045 pass - 123 Takos
|
|
Allegro.pl
|
|
nie czerwone a żołte
|
|
przy małachowskiego jest komis w ktorym śmierdzi starymi rzeczami tam nieznajdziesz nic fajnego
|
|
niewiem jaka ta karta..nie próbowałEM i narazie niemam mozliwosci spróbowac :) kupilem 2 kamerki..mysle ze na tym kompie bedzie bezproblemowo ale na tamtym juz pewnie beda problemy bo kamera ma mikrofon wbudowany i jak nie bedzie mnie slychac to lipa..
|
|
szukam strategicznej starszej gry knight`czy ma ktos ją może albo wie gdzie można ją kupić
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a tam co się jedzie na Zambrów po prawej stronie od Łomży jest jakiś mechanik, nie wiecie czy dobry jest? Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja uwielbiam sushi i wszystkie owoce morza, także jak dla mnie rewelacja. Sama czasami robię ale to nie to samo. :(
|
|
Witam mialam przedłużane włosy juz 2 razy i robiłam to w Białymstoku,pierwszy raz byłam zadowolona z jakosci włosów i przystępnej ceny,jednak za drugim razem był to porazka pasemka szybko sie zsuwały i kolor inny niż chciałam wiec ogłoszen z allegro za bardzo nie polecam:( Jutro jestem umowiona w łomży w akademii na przedluzanie wiec napewno napisze czy polecam:)Pozdrawiam
|
|
na pamiątkowe zdjęcia najlepszy antyradar
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Śledztwo w sprawie zbuntowanych betanek umorzone Prokuratura nie dopatrzyła się przestępstw. Powód? Prokuratura ustaliła, że albo do czynów zabronionych nie doszło, albo sprawca nie żyje (chodzi o byłą przełożoną Jadwigę L.), albo - w przypadku oskarżeń o molestowanie seksualne - osoba, która miała paść ofiarą tego przestępstwa, nie złożyła wniosku o ściganie. A bez tego postępowanie nie mogło ruszyć. Prokurator sprawdzał m.in. czy w klasztorze w Kazimierzu Dolnym dochodziło do naruszenia nietykalności cielesnej przebywających tam sióstr, zmuszania ich do określonych zachowań, pozbawiania wolności lub molestowania seksualnego. Rozłam między zakonnicami ze Zgromadzenia Sióstr Rodziny Betańskiej w Kazimierzu zaczął się kilka lat temu. Część sióstr zaprotestowała przeciwko łamaniu regulaminu zakonu i wprowadzaniu nowych zasad przez jego przełożoną Jadwigę Ligocką, która twierdziła, że ma objawienia. Kongregacja Watykańska odwołała ją z funkcji przełożonej i powołała na to miejsce nową zakonnicę. Ligocka nie zgodziła się jednak z tą decyzją i wezwała zakonnice do obrony zakonu. Wraz z kilkudziesięcioma siostrami i księdzem Komaryczką zabarykadowała się w siedzibie zakonu. Mimo apeli hierarchów kościelnych nie chciała opuścić Kazimierza. Zbuntowane siostry siłą zostały usunięte z zakonu. i przebywaj teraz w Łomży po opieka tutejszego biskupa ...a przeniosły sie do domu nie daleko siostr benedyktynek .
|
|
zamkniety na czas remontu ehh ..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jestem za, bo u nas po za kebabsrem czy pizzdamy nic ciekawego ni ma, mogli by KFC otworzyć, te susze też nie głupia sprawa, postołował by się tam, nawet choć bym miał dostać sraki :D
|
|
pod koniami się dobrze nachlać można
|
|
JAK MYŚLICIE?KTO JEST NAJWIĘKSZYM "KOZAKIEM" W ŁOMŻY???? :D HE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na pewno nie kożlak :)
|
|
tez polecam Gruszfelda:) tez zdalam za pierszym razem, pozatym zdawalnosc u niego jest prawie 100% POLECAM
|
|
dokladnie syf
|
|
M. Gruszfeld
|
|
Rewucki Ryszard tel. 0 86 216 40 02
|
|
HAHHAHAHAH! Co do tematu to tak:W ŁOMZY SĄ KOZAKI ,,NA POKAZ'' jebią wuzek a jeden strzał i lolka nie ma.Jeśli szukać największego kozaka to taki który jest mało znany bo znani to męskie dziwki... Jednym słowiem hujostwo kozaki na pokaz AHHAHAHAHAHHA!
|
|
tak tak a najwieksze kozaki to sa na tym forum i dostarczaja tematu panom z KMP. Przeczytajcie dzisiejsze wiadomosci na 4lomza i zobaczycie jak koncza wszyscy "kozacy".
|
|
Wielkie dzięki za poradę.
|
|
Uważajcie równiez na firme która znajduje sie na ulicy Talesa z Miletu, też mają ogłoszenie i to samo jest z nimi!!!
|
|
Ja też polecam Ferenca:)
|
|
Jasiu od malwgo? to jak dlugo?
|
|
Witam, jeśli ktoś był w aquaparku w Druskiennikach to proszę o opinie, ponieważ zamierzam się tam wybrać. Pozdrawiam
|
|
...
|
|
Miles85 ewentualnie by przeprosił ha ha ha, a badania by trzeba było zrobić i wszyscy by w końcu wiedzieli, plotka czy prawda ? :))))))))))))) A swoja drogą to Michaś powinien byc na zbity pysk wyrzucony z państwowej posady, bo to jest miłośnik mordercy i dyktatury. Miejsca dla takich nie powinno być w społeczeństwie demokratycznym. Chyba, ze czerwonych można mordować w przeciwieństwie do czarnych i nie jestem na czasie, bo do koscioła nie chodzę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |