Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DLACZEGO pis PRZEGRAŁ |
Hej! Mam pytanko, wszyscy gadają o boksie a mnie interesuje aikido, może znajdzie się ktoś kto uczęszcza na te zajęcia i jak one wyglądają, czy dają efekty ? i tak w ogóle gdzie można się nauczyć tej sztuki walki i czy się opłaca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DLACZEGO pis PRZEGRAŁ |
nóż kuchenny se kup
|
|
do jednaczewiaka :) albo bone
|
|
W poniedziałek kupiłem dobry węgiel od 'górników' po 450 zł. za tone. Cena wraz z dowozem i wrzuceniem do piwnicy.
|
|
a gdzie ich znajdę, macie nr tel. będę wdzięczny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aha dziękuję
|
|
Tylko nie na Krótkiej , dobrze strzygą na Wojska Polskiego jadąc od miasta domek drewniany po prawej stronie przed rondem z Poznańską
|
|
czekam na odp
|
|
tam milion dolarów w środku jest
|
|
Najpierw trzeba zorbić pamiątkowe zdjęcie, wysłać szeroki uśmiech, koniecznie z blachami w dłoni! Wtorkowe "Jedziesz!" ;))))
|
|
to lipa , dzisiaj nie jest moj dzien, a tak bym pewnie laptop pozyczyl na zawsze z teczki
|
|
jedz za pryme
|
|
auto podlasie białystok.serwis mercedesa
|
|
Chris Norman and Suzi Quatro - Stumblin in słyszeliscie rusko wersje davaj nalivaj
|
|
Szaszu mam pytanko co do kasy szpitalnej; bo nie zabardzo wiem o czym piszesz.A już z tymi kradzieżami to przegielaś
|
|
lasvegas na piłsudskiego 52 stara baza wzgs obok zakładu stolarskiego mucharski
|
|
jonybe20 dobrze gada podjedz do kolesia na wlokiennicza od xx czasu zajmuje sie tylko mercedesami pierwszy dom przy wojska polskiego taki z drewnianym ogrodzeniem
|
|
Co jest to jest, ale sasiada szkoda. u nas burdel w klubie, u nich degradacja, wiec "urzednicze podlasie" schodzi znowu na pilkarskie dno...
|
|
jedz na stacje i sie spytaj z kad ta woda??????????????///
|
|
Chcę kupić telefon komórkowy na prezent. Mogę przeznaczyć na to do 350zł. Może ktoś zna hurtownie, które tanio sprzedają w detalu, i ma namiary na takie sklepy ? Widziałem gdzieś coś na ten temat, ale nie mogę teraz znaleźć. Może ktoś posiada i zechce się podzielić. Dzięki za pomoc (wszystkim). Będę bardzo wdzięczna.
|
|
tez nie lubie tych panow i niemam zamiary chodzic i ich wysluchiwac ale miles85 pojechales cos mis ie zdaje ze nie zostanie to bez echa a znajac tych panow co prawda tylko z telewizji czekalbym na twoim miejscu na wezwanie do sadu bo watpie zeby zainteresowany zostawil to bez echa
|
|
a tak propos tego salonu na poznańskiej u pani M.Lipińskiej prosze o sugestie czy dobrze robi pasemka jeśli ktoś był to prosze o opinie
|
|
Mam do Was pytanie :) Czy orientujecie się może ile kosztuje wstawienie prywatnie protezy zębów (górna i dolna szczęka) w łomżyńskich gabinetach? Pozdrawiam :)
|
|
w czterech porach roku
|
|
Nazir z Ełku xD
|
|
mi to nie przeszkadza, niech pisze co chce ale jesli chce zeby biznes sie krecil to nie powinien pisac takich rzeczy na forum.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
makijaz to tylko na aleji legionów salon princess a fryzura na wyszynskiego salon adama roginskiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |