Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁOMŻYŃSKIE URZĘDY I PRYWATNE ZAKŁADY TO MAFIA |
:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁOMŻYŃSKIE URZĘDY I PRYWATNE ZAKŁADY TO MAFIA |
Autor: jasiu_smietana (94.254.237.---) Data: 08-02-09 23:21 posty sie czyta a nie forum, jak jusz masz byc taki szczegulowy. Fakt przepraszam:)
|
|
A AJ MAM PYANIE PO ILE TEN MEGA KEBAB
|
|
BossP- to sa moje wspomnienia, o co ci chodzi, poczekam na Twoje...
|
|
Dobrze to tak podawac profile innych osob, a swoich to juz nie laska ? Lubicie sie smiac z innych, ale z siebie to juz nie ? Powod jest prosty boicie sie. Zaloze sie,ze zadnej z tych osob nie powiedzielibyscie prosto w oczy tego o czym tu mowicie. Ich styl was smieszy, a wasz jest jeszcze pewnie gorszy, dlugie wlosy za ramiona, sluchacie metalu albo innej muzyki tego typu. Nazwa tego tematu bardziej pasuje do was. Pozdrawiam ;-)
|
|
wie ktoś może czy w Łomży lub okolicach istnieje możliwość rekreacyjnej jazdy konno (może być nawet na lonży). Czy można pojeździć sobie np z godzine lub więcej (jeździłem już troszke) i jak kształtują się ceny w tym temacie
|
|
Teleskopa też można nie zdażyć wyciagnać :)
|
|
Zauważyłam ze nie które strony jak np Fotka.pl to chyba co nie którym to służą do dwuznacznych celów..Szczególnie chodzi mi o te małolaty z prawie gołymi dupami..Widać że sponsorów szukają..Przecież to jeszcze dzieci..Myślą ze są atrakcyjne..Przecież to zero kobiecości..Tylko z siebie durniów robią... Chłopaki jak to chłopaki-fajne czapki,chusty itd ale oni się przynajmniej nie wygłupiają tak jak te dziewy...-prawdziwe pokemony,naprawdę...........:)
|
|
Wyjąć jak wyjąć, ale rozwinąć i zrobić zamach :) Zależy gdzie chcesz używać. Za pomocą teleskopówki można stosować rożne chwyty i do jej używania też radzę jakiś kurs przejść, bo to bardzo przydatna rzecz ;) Co do sztuk walki, to myślę, że w konfrontacji z taką metalową pałką może nie wystarczyć i można po prostu uniku nie zrobić, a potem płacz... Jeśli człowiek jest nieodpowiedzialny to może tym zabić, dlatego jeśli nie musisz, to tego nie kupuj, ew. zadawać możesz ciosy w stawy, palce. Najbezpieczniejszy jest gaz, ale nie taki za 15zł... Kup coś w stylu Sabre Red, żelowy/stożkowy, lub inny w zależności od warunków użytkowania :) Pozostaje jeszcze opcja miecza samurajskiego ;D
|
|
jeszcze mnie nie znasz
|
|
podobno ktos przestudiowal zalecenia producenta co do uzywania fotoradarow i jest w nim o tym ze fotoradar nadaje sie do uzytku do temperatury nie mniejszej niz -5 stopni celsujsza co oznacza ze jezeli przysla tobie zdjecie w dniu w ktorym temp byla mniejsza nizeli -5 mozesz nie przyjmowac mandatu argumentujac tym ze fotoradar mogl dzialac nie wlasciwie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |