Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolność religijna |
rewolwer... o co chodzi z tym lidlem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolność religijna |
zamiszczam swiezutki artykul do pkt.2 http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/news/mezczyzna-utonal-podczas-wedkowania,1252545
|
|
Tak znamy:):):) hehe
|
|
Jak w pasjonacie obsługa jest super to wysiadam hehe.Jedyne co ciekawe w tym domu weselnym to na zewnątrz ta altanka.Właściciel najebany na każdym weselu chodzi po stołach i je z półmisków.Cena w miarę ale zamiast dobrych napojów masz same tanie typu Fruti i Caprio.Jedzenie nie jest złe,ale nie jest to coś wyjątkowego,raczej zasadnicze rzeczy jak na większości wiejskich wesel.Byłem tam na 4 weselach i ani razu mi się nie podobało.
|
|
właśnie poznałam ,gratuluję pomysłu!!!!!!!!!
|
|
Podobno rowery kradnie :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a gdzie go poznalas , tez z checią poznam ?
|
|
thomas podaj jakis numer to pogadamy na jego temat rudy błazen z druhem
|
|
thomas daj gg swoje
|
|
powaznie chcialem sie dowiedziec troche ;/podaj gadu
|
|
ahaaa a z kad go znasz ? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Mógłbyś napisac ile osób mozesz zabrac rudy błazen z druhem
|
|
Wiecie moze o ktorej zaczyna sie jutro turniej w Midnight??
|
|
Ciekawe !!! a z czym ci podpadl ??? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
takim sprzetem mozesz conajwyzej apel w klasie naglosnic. sorry ale wywaliles kase w bloto
|
|
ja tam nie lubie jak jest duzo ludzi ide, sama
|
|
a to nie byl wlasnie mars ktory przeniesiony byl z szajsza do polo?? chyba tak, obecenie nie wiem gdzie sie podzial
|
|
tak podczas szkolenia podstawowego
|
|
Tylko głupi chce użyc siły kiedy druga osoba mu ubliży. Trzeba potrafic odpowiedziec, a nie uderzyc. Bez obrazy "fcp" :) Tak na marginesie, ja sam jestem uczniem i mimo najgorszego nauczyciel to nauczyciel- osoba starsza ode mne. W glowie sobie nie wyobrazam zeby w jakikolwiek sposob uderzyc nauczyciela. I tak wiem ze za 10-15 lat bede dziekowal tym ludziom ze byli jacy byli. Mowie tu jedynie o nauczycielach ktorzy sa warci czegos i ktorzy przedewszystkim w dobry sposob nauczaja. Owszem sa tez nauczyciele ktorzy maja o sobie za wysokie mniemanie, ale wlasnie trzeba ich "sprowadzic do pionu" odpowiednimi argumentami i słowami w granicach normy dialogu pomiedzy uczniem, a nauczycielem.
|
|
Więcej osób tam by się kochało niż nocowało ;p nie zapomnij o czerwonych firankach ;p Popieram pomysł.
|
|
FIN- jak by w Polsce zakazano przekleństw pod karą kilku lat więzienia to po kilku postach dostał byś dożywocie ;p
|
|
nigdy nie brac hipoteki- tylko w niecywilizowanych krajach ona istnieje
|
|
szasza ty kołku drewniany udzielasz się w każdym poście ale nie napisałeś jeszcze nic mądrego!! Przestałeś chyba ostatnio brać swoje tabletki co??
|
|
to do której ten lokal otwarty? do 19?
|
|
a wrazie wypadku nie ma pozniej jakis nieporozumien?
|
|
Pomysł ciekawy, ale jeśli miałbym być właścicielem i wynajmować jednemu na godzinę, a drugiemu na cały dzień, to wybrałbym tego drugiego i ten pierwszy nigdy nie miałby u mnie szans nawet przykucnąć :) Ale biorąc pod uwagę, że więcej gości to prawdopodobnie większe wydatki *zyski) np. w hotelowym barze, kręgielni itp. to wydzierżawiłbym te parę pokoi na takich właśnie gości. Znając jednak skąpstwo łomżyniaków to musiałbym od razu sprzedać wejściówkę do pokoju z karnetem 100zł a drobne wydatki, żeby je na pewno wydał w hotelu, a nie gdzieś tam :) Pomysł ciekawy :)
|
|
SaneOne - ty to nawet gadac nie potrafisz a pracy bys' chcial , nierobie jeden
|
|
Nawiązując do tematu o bezrobociu zadaje te dwa pytania. Patrząc po ogłoszeniach nawet na 4lomza jest sporo ofert pracy, a jak nie chca cie przyjac załóż swój biznes. Mój pomysł dla was. Masz własny samochód ? Dogadaj sie z barami gastronomicznymi w łomży typu kebaby pizzerie itp. i dowoź do nich jedzenie. Umów sie ze za dojazd bedziesz brał od klientów w łomży np 5 zł dla nich to tez interes bo taksówkarze biora po 10 zł. Zarejestruj działalnośc i tyle, masz pieniadze. Jest jeszcze wiele takich pomysłów. A jęsli chodzi o kryys to moim zdaniem dopada on tylko wielkie przedsiebiorstwa których włomży nie ma ewentualnie browar ale go to nigdy nie dopadnie piwko lubi kazdy:)
|
|
Sprawdzałam, nigdzie nie ma:< no cóż pozostaje mi liczyć na cud że ktoś zrezygnuje. Albo podsłuchiwać pod drzwiami, hihi. Ciekawe czy mają szczelne okna
|
|
Czemu tak nienawidzicie Czeczenów? Coś zmajstrowali? kogoś pobili? Faktycznie trochę ich więcej w Łomży ale osobiście jakoś mi nie podpadli i jak dla mnie są to tacy sami mieszkańcy jak reszta tylko niektórzy bardziej po rosyjsku jak po polsku mówią.
|
|
to szczekaj kreciku68
|
|
najlepiej jak sie s'ciaga, - nauczyciele widza i nic nie mowia
|
|
Jak dzieci głodne albo na opłaty nie ma to rynkiem nikt nie będzie się przejmował.Poza tym jeśli jest to do zrobienia nawet w 2 dni to 125 zł dniówki nigdzie nie dostaniesz.
|
|
No tak, wszyscy wyjedzmy na zachod... przeciez to jedyne sluszne rozwiazanie... Ciekawe kto nas tam wezmie, zwlaszcza ze teraz maja kryzys i nawet swoich zaczynaja zwalniac... Zauwazcie, ze wiekszosc pisze "bo na zachodzie", piszac o pracy w Lomzy... Tylko, ze to nie jest problem Lomzy, w innych miastach tez nie jest jak na zachodzie. Wiec co robic? Jak dla mnie, to jesli ktos nie wyjezdza, to zostaja mu dwa wyjscia. 1) Siedziec na dupie i jeczec jak to jest na zachodzie, ciagnac kase od rodzicow, zeby im sie wypasione emeryturki na kontach nie marnowaly. 2) Przyjac do wiadomosci, ze do zachodu nam jeszcze troche brakuje i dostosowac sie do tej rzeczywistosci. Zaczac pracowac i ukladac sobie zycie, zeby pozniej nie plakac jak rodzicow zabraknie albo na stare lata, jak sie polapie, ze sil juz nie ma, a lat przepracowanych brakuje, zeby jakakolwiek emeryture dostac. Bo skoro sie nie pracuje, to na koncie na stare lata tez sie raczej za wiele nie odlozy... No chyba, ze ktos "kombinuje", ale takich co sa tak w stanie utrzymywac rodziny jest tez niewielki odsetek, mimo ze polowie malolatow sie wydaje, ze nie ma lepszych cwaniakow od nich samych.
|
|
Nie wiem jak naprawiaja...ale sympatyczni panowie tam pracuje ......:)
|
|
izka85 - smieszna jestes z tymi pytaniami za dwa grosze, daleko nie zajdziesz, za duzo sie zastanawiasz. Nikt ci nie mowil ze trzeba lapac' okazje................... naiwna rudy błazen z druhem
|
|
lomzanin - pilnuj sie swe(je)go z kochankiem? '.......366' to sie s'pi, a kasety to sobie ogladaj w domu i troche LUZU wtedy poczujesz u nas sie mowi monika-nika co to moze znaczyc' 'nika' ?
|
|
jony jak chcesz to cie uczesze,? Takos
|
|
na twoim miejscu nauczylabym sie czytac, albo wyrazaj sie tak -jakbys sie nauczyl , elokwentny to ty nie jestes, mamisenek
|
|
Bemol ale o tej litwie to bajkie napisales ja jako kierowca tak zwanego przez was TIRA powiem ci ze na litwie tak nie ma jak ty piszesz ze jak jedziesz za szybko to cie zwalnijo no chyba ze go czyms wkurzyles to wtedy on to robi specjalnie a co do kuligow za samochodem to nie mam nic przeciwko tylko trzeba wtedy myslec co sie robi pozdrawiam
|
|
nie nie wszystkim tylko pannom ... w tej lomzy udaja wielkie "panie" co to nie one a i tak to tylko cichodajki
|
|
co za czuby .... ja myślę że by się przydała u nas taka kawiarenka bo w tej Łomży nic nie ma ktoś ze znajomych przyjedzie to nawet niema gdzie iść co pokazać itp...
|
|
kto tu do lomzy przyjerzdza ? wszyscy sa tylko przejazdem..... tu sie nikt nie zatrzymuje ... bo albo ma juz niedaleko do docelowej miejscowosci (wiekszosc jedzie na mazury) a na 100 km przed celem nikt sie nie zatrzyma ... albo jada do ruskich ..... a na granicy zdaza sie naspac .... na dlugich trasach przez lomze jada kierowcy tirow ... a oni spia w samochodach ... a jak jedzie jakis biznesmen to przenocuje w baranowskim albo gromadzie .... hehe 25 zl za godzine ... to za 3 godziiny pobyt mozna wynajac pokoj na cala dobe ....podumaj jaki to ma sens i gdzie w tym logika... nieoplacalny interes ... chyba ze to ma byc cos ala burdel
|
|
pg1 ale niewiem czy przyjmuja z poza szkoly ...
|
|
Polecam Ci zakład na nowogrodzkiej, sama zamówiłam u nich przesuwaną szafę, jestem bardzo zadowolona!! nie znam dokładnego adresu ale mam nr ;];] 513563736 Polecam :)
|
|
mozesz jakis rzut z ekranu zrobic? pokazac jak to wygląda... pytam bo sa teraz tanie notebooki z tym systemem pozdro
|
|
Do: dorota67* Zastanów się nad tym czy kogoś stać na oczekiwanie na autobus w hotelu za 25 zł za 1 godzinę jak mu przyjdzie poczekać np.4 czy 5 godzin. Były oferty w ogłoszeniach,że za 150 zł na Okęcie można jechać i w dodatku zamawiasz wyjazd o określonej przez Ciebie godzinie. wiesz to jest tak przyjeżdżając przeważnie rano a wyjeżdżają wiesz co u mnie znajomi przyjeżdżają przeważnie rano a wracają wieczorem i rzadko maja gdzie się udać na 3-5 godzin tylko pomyślmy ze tu cena jest troszkę wygórowana :)
|
|
słyszałam że gdzieś w Łomży otworzyli salom gier prawda to jak tak to gdzie??
|
|
witam wszystkich forumowiczów <oprócz naciągaczy>:) mam do zaproponowania TESTY Z WIEDZY OGÓLNEJ I MULTISELECT to wszystko..... i zadnia za DARMOCHE!!!!! KTO JEST ZAINTERESOWANY PISAĆ NA MÓJ ADRES pomocna@wp.pl odpowiem na każdego emaila NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ!!!!!! moje testy są sprawdzone ja się z nich uczyłam i wszystko zdałam :)) to są NOWE tesy za FREE:) ja codziennie jestem na necie takze jak nie po kilku minutach to po kilku godzinach ale zawsze Wam odpisze i prześle materiały:) powodzenia!!!!
|
|
aaa no i jeszcze taka prosba możecie powielać mojego emaila co by inni nie musieli kupować tescików bo ja proponuje to za darmoche kochani nie dajcie się naciągnąć. ustawe o policji macie w necie wystarczy wpisać w google "ustawa o policji" konstytucja tak samo wpisujecie w google konstytucja i macie:) a jeśli chodzi o filmik z testem sprawności fizycznej to też macie dostępny w internecie więc po co za to płacić???? a pytania i zadanka i multi ja mam i z kazdym się podziele tylko pisać do mnie pomocna@wp.pl
|
|
"Autor: szaszu (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 05-02-09 01:10 na twoim miejscu nauczylabym sie czytac, albo wyrazaj sie tak -jakbys sie nauczyl , elokwentny to ty nie jestes, mamisenek" ohh pardon... pierdolisz jak potłuczonA ;)
|
|
to ma być salon gier a nie jakiś głupi sklep z gierkami. mają tam się znajdować automaty z grami oraz bar piwo kebab pizza itp.
|
|
hahaha ktos napisał że w salonie gier nie mozna jesc i pic ? to chyba nie byles nigdy w takim miejscu 40% zarobku takiego miejca to gastronomia Takos
|
|
rozowe okulary: przecież to proste, żeby nie płacić !! Nie pracujesz do końca życia, najpierw mama i tata Cię utrzymują, potem jakieś przytułki, żebranie .... Uwierz, że nie zapłacisz łobuzom nawet zeta !
|
|
Szaszu widzę że jest zafascynowana(ny?) dadaizmem i próbuje coś tworzyć w tym klimacie. Gratuluję wyobraźni :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
c'est adorable i z jaka, cierpliwoscia, kto by pomyslal? ja nie mam telefonu, co zrobic? jakie sa, dobre duze czy male?:) ktos mi pomoze sie zdecydowac? nie-zdecydowana
|
|
zalezy, jak trzeba pyskowac to moge byc chlopakiem
|
|
a ja bym chcisala zeby moj maz zabral mnie na spacer dlugi a ptem kolacja ze swiecami super co?
|
|
Najlepiej idź prywatnie do dr Pyda (na przeciwko nowego szpitala). Wtedy szybko dostaniesz się na oddział. Najprawdopodobniej zapłacisz za wizytę około 100pln a to co w szpitalu to pójdzie na kase chorych. Sam zabieg do najprzyjemnieszych nie należy ale pomaga (jednym mnie drugim więcej).
|
|
Znacie jakieś serwery łomżyńskie
|
|
Sklep z cześciami elektronicznymi koło telepizzy :D
|
|
chamica - a ty co robisz?
|
|
Pizgatornia- 91.192.88.91:27015
|
|
hmmm ja szukam fajnych czyli tych bez majteczek a jesli juz musza je miec to najlepiej na głowie... szaszu do belgii droga długa i kreta podobno corazciezej tam pedałowac i pedały maja pod gorke;)
|
|
a inne
|
|
I dont like the drugs-MM
|
|
Mieszkoś zjebana hieno cmentarna. Nudzi Ci się to wsadź se rękę w gacie i się pobaw.
|
|
bez komentarza
|
|
Ja posiadam radio:)) spiewam z radiem ^^
|
|
Treść jest ukryta
|
|
też miałem taki zabieg z 10 lat temu.operował mnie w/w dr Pyd. miałem znieczulenie miejscowe więc mgłem obserwowac co się dzieje i nawet pomagac ;) ( trzymalem miskę) zabieg jak zabieg.troche nieprzyjemne są te tampony w nosie no ale niestety trzeba sie troche pomęczyc.ale lepiej meczyc się tydzień niż z przestawioną przegrodą. ja leżałem około 4-5 dni a zwolnienie to chyba na jakieś 2 tygodnie się dostaje a może i dłuzej. zalezy chyba tez od pracy. bo jezeli fizyczna to trzeba troche uwazac na początku jak się rana zagoi. blizn widocznych nie ma bo rozcinają w środku nosa.podsumowując nie jest to jakiś bolesny zabieg i jak kolega wyzej napisał warto.
|
|
jedzcie jeden z drugim do pakistanu, bedziecie mieli piachu po uszy
|
|
Treść jest ukryta
|