Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krach finansowy w Polsce.Spisek bankierów |
W ogóle nie rozpatruje Białegostoku, jeśli już to Warszawę. O nacinanie krocza pytam sie nie dlatego, że boli jak tną, a dlatego że takie naciete rany dłużej i gorzej się goją, niż naturalne pęknięcie (oczywiście te najlżejsze i to tylko w przypadku gdy kobieta ćwiczyła mięśnie całą ciażę). Rozumiem, że naciecie jest czasami niezbednę, ale właśnie po to by go uniknąć stosuje się ćwiczenia i rodzi w innej pozycji niż leżącą(!) - siły grawitacji zdecydowanie bardziej pomagają w innych pozycjach. Na plecach jest nawygodniej tylko osobie odbierajacej poród.. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krach finansowy w Polsce.Spisek bankierów |
a ja juz nie mam kartki z tabliczka mnozenia bo wszystko przed przeprowacka, wyrzucilam, mozesz dlatego powtarzac i powtarzac ze zrozumienia liczb i tak nic nie bedzie
|
|
a jaka pogoda we francji?
|
|
Witam!Mial ktos z forumowiczów robiony zabieg na skrzywienie przegrody nosowej i mógłby opisac przebieg zabiegu oraz opiekę na oddziale łomzyńskiego szpitala?Pozdrawiam
|
|
dzisiaj rano przygrzalo slonce ale to dopiero po drugim sniadaniu, teraz zastanawiam sie, gdzie bym mogla sobie pospacerowac?
|
|
Tak myślę, że i z jednym i z drugim.
|
|
ha ha ha to chyba najlepszy temat jaki był :D -ja raz zatrzasnęłam kluczyki w samochodzie i od tamtej pory jak z niego wysiadam to dziesięć razy sprawdzam czy trzymam je w ręku> -kanapki to zawsze jem skórkę potem środek i zaczynam od tych najmniej smacznych. -telefon zawsze musi być obok mnie nawet jak idę do innego pokoju na chwilę.:D -na klopie to z gazetą:D haha. -Jak jadę samochodem sama to na początku tak z 5 km nie słucham muzyki żeby słyszeć jak silnik chodzi a potem to na fula radio rozwalam. - Jak sprzątam dom to sama w nim muszę być bo drażni mnie to jak ktoś się patrzy. - Jak wychodzę z domu, sprawdzam czy wszystko wzięłam, zamykam drzwi i znowu się wracam bo oczywiście i tak i tak o czymś zapominam:) -a jak idę chodnikiem to nie deptam na połączenia tych dużych kostek:P to chyba wszystko :D :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |