piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KIEPSKI LISTOPAD W ŁOMŻY

siemka mam maly dylemat tyle tych firm z sprzetem i nieimei co ewybrac co byscir poecili a nastepny jest taki ogladajac juedna stronke ze sprzetem napodkałem sie na odtwarzacze cd z gramofonem w komplecie co robisz miksy cd a nie vynyli czy to daje taki sam efekt jak mix vynylami odpiszczeie ae ktos doswiadczony a nie jakis ciec 14 latni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KIEPSKI LISTOPAD W ŁOMŻY

Jak mam własnego dentystę w Zambrowie to znajoma mojego taty i dobrze leczy zęmby i nie tylko bo u niej wstawiałem aparat na zęby i ma dobry sprzęt a nie jak Np. u dentysty w szkole tam to Majo sprzęt z 2 wojny światowej :)

revolta powiem ci jedno usadziles sie i straszliwie marudzisz
wiesz co mna kierowalo?? odpowiedz jest banalnie proste lecz dla ciebie moze bardzo skomplikowana i widze ze bez pomocy nie doszedl bys nigdy do tego.
a kierowala mna zwykla cikawosc. czyz to nie proste??
a twoje wywody sa strasznie przykre. kleisz tu jakeigos wielce madrego a prawda lezy po srodku.
i raczej to ty bijesz w strone narkomanika tak strasznie cie boli ten temat ze sie straszliwie podniecasz i wypytujesz kto z policji a kto nie.
takze kolego nie pruj sie tak bo nic madrego nie piszesza jedynie sie czepiasz i szukasz dziury w calym.

pozdrawiam (_!_)

i na to konto zapale sobie bucha!!!

!!!!!!weeed!!!!!!

bijaaaaać

DO PACJENTA (Z.P.Ch) Z NIEMCA !!!

Niema matki,niema żony ,
Jest psychicznie niezruwnowazony,
Gdy go widze na ulicy ,
Oczy mnie bolą!!!
Czy mi sie zdaje,
Ten duży facet, malego srela udaje,
Gdy go widze w szkole, co się dzieje ??
Jakiegoś olśnienia dostaje ?
Jakis wiekszy, skozaczały po rodzinie obłysiały
Lata biega, tu sie rzuca, tam się smieje,
Czy to normalne to dla sora,sam juz niewiem!!!
Więc dziękuje za wypowiedz>>
SORZE POPRAW SIE BO CI SIE W OCZY ZASMIEJE:):):)

(H)(E)(L)(G)(A) jest <ok>

Idzie zima i w schronisku dla psów i kotów w Łomży brakuje miejsc dla zwierząt i pokarm dla nich . Ja byłem kiedyś w schronisku i widziałem jak tam trzymają te zwierzęta to normalnie męczarnia. Czemu ludzie wyrzucają takie zwierzęta jak byłem tam to normalnie są tam ładne może nie rasowe psy ale na pewno każdy z nich ma coś. Jak byłem tam to wziąłem jednego psa lamnie był najfajniejszy i najbardziej zadbany ale reszta też były fajne żal mi ich że taką moją życie, a to wina przez ludzi bo kupują albo dostają szczeniaka albo większego psa a jak przychodzi lato to zostawiają obok drogi w lasach jak byłem w Augustowie to dużo takich przypadków widziałem. Jak wziąłeś psa to bądź odpowiedzialny i opiekuj się nim jak miałem psa ale on szybko rósł to zawiozłem go do mojego brata ciotecznego i on się opiekuje nim i ja. Ludzie nie umią myśleć a najbardziej warszawiacy co jadą na mazury to zostawiają obok dróg . I puzniej trafiają do schronisk Np. w Łomży i innych miastach albo giną .

Tak, tak zabytkowy. Są strefy ochronne wokół niektórcy zabytkowych pomników, nie można przy nich budować nowych, ale nic tam, odpowiednie "co łaska" i buduję sie kolejny koszmarek - dziwoląg, im droższy tym dla inwestora ładniejszy, okłada się toto wokół polbtukiem i już można podziwiać. A gdzie służby konserwatorskie?. Przy głównej bramie jest regulamin, czy jest on przestrzegany? Wątpię. A co do drzew to obawiam się co zastanę.Widząc efekty działań ekip, które przycinają, najczęściej do połowy wysokości, drzewa w Łomży, mogę się spodziewać wszystkiego.

http://img479.imageshack.us/img479/9464/av134493su.gif

SaQuall przykry jestes no wiem ze tak napisalem ale ty nieobstawaj bo dlamnie jego zachowanie wobec mnie jestes denne straszy i czepja sie o wszytko , ja zebym byl na jego miejscu to bym robil inaczej i by do tego niedoszlo zeby namnie zle mowili i pisali :D bo on tez kiedys byl w naszym wieku i wie jak to jest ale trudno taka jest opinia wiekszosci uczniow i ja dalej potzymuje swoje zdanie :))))) heniek brawo :) SaQuall nawet jak bys podal gg to i tak bym sie nie odzwal papap

Ciekawe czy ta pani procesor ;) placi jakis ZUS od zarobionej sumy !!??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org