Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ma "ma poważne problemy z tolerancją"? |
krecik cos ci sie chrzani
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ma "ma poważne problemy z tolerancją"? |
jakie powarzniaki, usmiechnoc sie, czekolady nie jedliscie?
|
|
Wczoraj żona rodziła, więc informacje bardzo aktualne: 1. Zawsze to robią, ale spokojnie, będziesz miała znieczulenie krocza. W Łomży nie dają znieczuleń oponowych. Zresztą i moim i zdaniem żony jest to bardzo ryzykowne dla porodu. Nigdy nie pozwól na takie znieczulenie, nawet jeśli bedziesz rodziła w prywatnej klinice. 2. j.w. 3. Standardowa pozycja to na plecach i uwierz mi, ze jeśli będziesz w takiej pozycji rodzić to ciesz się, znaczy, że płód dobrze ułożony. 4. Są. 5. Ja jestem jako ojciec pod wrażeniem położnych. Naprawdę fachowa i miła obsługa. I od razu zaznaczam, że bez "dodatków". Te panie wiedzą co tam robią i po co tam są. 6. Od początku aż do przewozu na oddział położniczy byłem przy żonie. 7. Sprawdzają i pilnują, czy dobrze to robisz. I kilka słów jeszcze od siebie, gdyż mam porównanie szpitala w Białymstoku na ul. Warszawskiej a Łomżyńskiego. Pierwsze dziecko rodziło się w Białymstoku. Pierwszy poród był z komplikacjami, wcześniak, odwrócony płód, dzięki zespołowi lekarskiemu udało się i dziś mam super 3-latka. Wczorajszy poród też z małymi komplikacjami i znów dzięki obsłudze medycznej zakończony sukcesem. Generalnie jestem zwolennikiem porodów w państwowych szpitalach, nie w prywatnych. Myślisz, że dlaczego te prywatne mają tak dobra opinię, bo biorą tylko porody nie zagrożone. A jeśli coś się już dzieje w trakcie porodu to wołają karetkę i wiozą Cię do PSK. Jak dla mnie szkoda pieniędzy, a przede wszystkim zdrowia żony i dziecka. Ile stresu kosztuje matkę taka sytuacja. Pozdrawiam
|
|
pewnie juz sie nie da wyleczyc? des malades..............
|
|
szszu jestes z Moulineaux ???
|
|
a ja jak przystalo jestem pozadna obywatelke jestem kobieta pracujaca ktora placi podatki i czesc z nich musza mi odac poniewaz za duzo wzieli wiec cekam na pieniazki
|
|
zwroty ponizej 5zl na koniec kolejki Takos
|
|
Napisałeś : "po część"-więc to troche naprowadza na jakiś sklep z częściami..:) Mi jednak z długim staniem w kolejce gdzie przede mną jest tylko jedna osoba to kojarzy się Apteka..No ale w Aptece raczej żadnych częsci się nie kupuje więc to napewno nie o to chodzi.....:)
|
|
matko swieta ty to psychol jakis naserio zajmij sie jakoas praco bo ci odbija a nieprzed komp cale 24godz na dobe ile to kasy na prad daln wyda
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ooooo czyli hustler jest juz w jednym z podanych linkow. tu ci nikt twarzy nie pokarze dlatego ze sie boi tylko dlatego ze niesą takimi pokemonami typu oddaj twarz za darmo w hujowy portal. wiekszosc lasek 5 godzin do zjecia sie straja maluje a potem jeszcze poprawi morde w photoshopie, a do zdjecia jeszcze spodnie opusci pare cm zeby bylo widac dziare czy kawalek dupy. kto ma glowe to takiej kijem nie dotknie.
|
|
No wiesz azaxxx niby 20-letni parch ale robiąc po łomży codzień od 50 do 100km nie mam z nim problemów.Także co się nadaje to się nadaje,a jak nie wiesz nie gadaj.
|
|
Widział ktos to nagranie ? Moze ktos ma link :)
|
|
sam się zarznij :D niemam dzieci ;] kurcze..chetnie bym obejzal :P W takim razie zamykamy temat bo zaraz sie przygłupki typu sasza rozpiszą he
|
|
Mieczkos taki ciekawy jestes? Uwazaj zebys nie byl nastepny. Moze bys sie pomodlil za tego czlowieka a nie jestes żądny jego krwi malo sie roznisz od tych ścierw talibów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |