Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rail Baltica |
ja na polowej dwa razy zdejmowalem sim-locka. wszystko bylo ok. a tak ogolnie to nie ma w lomzy profesjonalnego serwisu. MirekO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rail Baltica |
zwroc rowniez uwage na konwerter. jakiej jest jakosci, jakie ma parametry. po za tym kable, zlacza. ja zajmowalem sie budowa sieci tvk, troche wiecej lat. rowniez dla lomzynskiej vectry. pozdrawiam z zasnierzonej uk. MirekO
|
|
szuszu zapomniało wziąć lekarstw.
|
|
urojenia
|
|
Haha tak co ma instalacja lpg do przebiegu?? ''nie posiada LPG. Instalacje zawsze mozna zalozyc a tak bedziesz mial pewnosc ze to co na liczniku to i w kolach.'' Nie wiem co ty przez to rozumiesz. A i lanos nie jest taki duży w środku.
|
|
sluchaj - ja mam potrzebe na takie lekarstwo ze antybiotyki to jest nic, a ty 18ty - mi gadasz o witaminkach mam jednak klopoty z czytaniem dawkowania dziennego a co Ty nigdy nie spisz?
|
|
wiesz maniaxxx- ja nie zaczelam a co do twoich interpretacji to sa, na twoim poziomie
|
|
a cieplo jej bedzie?
|
|
ja zrozumialam -tylko dobrze rodzic jak ojciec-ma,z jest za drzwiami wtedy jest pelen luz!!, sama z kobietami!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |