piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto obudził diabła?

w Lomzy nie ma sklepow sportowych, najwiecej jest ze slodyczami ale tam nie chodz bo jezeli za duzo zjesz slodyczy to przytyjesz i bedzie musiala cwiczyc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto obudził diabła?

Ostatnio tez mialem taki dylemat wiec moge ci podpowiedziec jesli chodzi o założeni satlelity to uwazaj ja mam cyfra + i narazie nie jestem zadolwolony ale mam nadzieje ze to sie zmieni i koszty początkowe z zamontowaniem jesli sama nieporadzisz to ok 400 zł. Natomiast jesli chodzi o jaksc odbioru jest dużo lepsza niz kablówka. ALe kablówke mozesz podłączyc na kilka telewizorów i to jest jej duży plus

rudy błazen z druhem

emilia1323 zależy co chcesz kupić.. Jest na Bernatowicza sklep i z tego co wiem na Piłsudskiego. No i w nowej stokrotce coś otworzyli, ale tam maja chyba samą odzież.

Takos

HAH ale problem gdzie jest sklep sportowy "GOOGLE.PL" <--- POLECAM.

ORKAN BERNATOWICZA

super bielizna w prezencie, napewno bedzie zadowolona. znajdziesz cos na długiej nad 517. pzdr

omdlenie az czarno sie w oczach robi, bezsilny rozklad ciala
a potem znowu czarno, a moze deszcz pada za oknem, uwaga mozna sie slizgac, - dobry spacer dobrze robi na zdrowie

dokładnie- na Bernatowicza jest sklep sportowy

osobiście posiadam cyfrową vectre z dekoderem HD pakiet platynowy i jest ok, wszystko ładnie chodzi kanały HD idealne, pozostałe też są nienaganne, osobiście nigdy bym się nie zdecydował na satelite, pożądny pakiet np. w cyfra+ wychodzi coś około 150 pln/mc i umowa na kilka lat

Przymierzam sie do zamiany samochodu, który wybrac. najważniejsze zeby mało palił no i w miare duży był w srodku? Myślałem o Lanosie z gazem , cena tak do 11 tyś
Z góry dzięku za podpowiedzi

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

ostrołęka, goworowska 7. polecam, salon maria

better: o tortilli wspominales,tylko niestety dopiero wtedy jak juz co innego zamowilam,wrrr.... :)

szasza słabo zna j.polski posiłkuje sie translatorem, no i taka "tfurczość
' jej wychodzi ;))))))

witam, zabierz ja na zakupy do sklepu zbielizna i kup jej cos fajnego, bedzie zadowolona. pzdr. na długiej nad 517 maja sporo fajnych rzeczy

ja nie znam lomzy ale z mapa jakos sobie poradze i znajde ten adres

do tego jeszcze dodał w wejściu do pokoju "silną postać skazy białkowej" która do tej pory u dziecka nie wystąpiła:)

sie zastanawiasz nad prezentami- ona pewnie nie lubi prezentow
kiedy dostaje sie przezenty, czy tylko na 18- stke?

jezeli sa, jemu potrzebne prezenty, na 18 -stke?
to co innego

W końcu jakiś inny sklep z bielizną, nie tylko chinczyk :), dużo fajnych rzeczy, fajne koszulki i komplety bielizny,ogolnie dużo markowych rzeczy. polecam

ps jak znacie podobny prosze o adres

ze co ??? po co takie tematy??

wiesz najlepiej to unikac malych sklepikow, tam zawsze chca ci wepchnac co ci sie nie podoba
radze ci troche wieksze sklepy, wtedy czujesz sie swobodnie i mozesz wybierac i przymierzac wiele razy , jest duze lustro i sie w nim przegladasz

to go zlikwiduj , po co zadajesz pytania
temat 'szaszu' zlikwidowales? a moze tylko gdzies schowales?

żenada sie tak reklamowac!

Napisałeś że chcesz zmienić samochód, a jaki masz obecnie?

no tobie to napewno na zdrowie nie wyszedl

szaszu idz do specjalisty niech da ci cos na glowe

rudy błazen z druhem

wytrzymalam,
i nawet nie wiedzialam co tam bylo napisane- no moze FIN

no co... jak czegoś nie maja to wam sprowadzą :)

Byłem wczoraj zjadłem, kebab w smaku bardzo dobry tylko rzeczywiście mięsa nie było za wiele...bułka mogła by być bardziej wypieczona...

fedor - ty tez rozumiesz tak jak maniaxxx
to jest normlny przyklad z zycia, jak tak wszystko mozna interprertowac?
pisze na temat

szaszu z kąd ty k...a wylazłeś, od twoich wypowiedzi d..e ściska

Wybór auta to dość szeroki temat, więc może sobie przejrzeć statystyki i opinie a później dokonać wyboru, dla przykładu moje pali ile wleję w bak, a w zależności jak jeżdżę to mam oszczędności, a że lubię depnąć to pali tyle co mu wleję. Moim zdaniem jeśli auto na gazie to musi mieć instalację fabryczną, a jeśli ma być na benzynie to niech tak chodzi dalej. Może jest to głupie, ale jeśli ktoś jest przyzwyczajony do dobrego żarcia to dajcie mu do pracy kanapkę ze smalcem, a zobaczycie efekty, na pewno będzie robił tak jak było żarcie, lecz z pewnością by się zgodził na tzw. paliwo uboższe (tzw. chrzczone).

Pewnie da to co niektórym do myślenia, bo żal tyłek ściska jak z tych oszczędności po byle przymrozkach ciągają auta jak taczki jedna za drugą i żaden nie chce odpalić.

no ma darmową reklamę chłopak ;P

dzienkuje korektorze
bondz pozdrowion
reszta tesz nieh bendzie
kazdemu sie nalezy

Dzięki.U nas na osiedlu to tylko Multi Media więc się zastanawiam czy nie będę miała problemu ze zmianą..:(

i pomyśleć że takie coś ma pracować na moją emeryturę

denver
gdzie ty mieszkasz czlowieku, na jakiej planecie? nigdy nie
-ogla,dales'(as')- reklamy w telewizji
a o walce z choroba wieku, , ktora jest otylosc' nikt nie slyszal?

P@wcio
nie wiem czy dziwactwem jest to, ze sie lubi goraca, wode w wannie lub ze jest jej duzo; moim zdaniem organizm sie oczyszcza tak jak w saunie

ja tylko w dziecinstwie mialam dziwactwa, co wieczor sprawdzalam czy wszystkie zabawki sa, dobrze poukladane

nie rozmawialismy o bankach rozgrzanych-jak sie ma zapalenia klatki piersiowej
tylko potem sa znaki, czerwone!
czasami to pomaga, czy ktos to jeszcze stosuje?

Treść jest ukryta

Skoro założyłaś taki temat to pewnie jesteś w ciąży,i do tego z pirewszym dzieckiem..:) Ja rodziłam 4,5 roku temu ale na parę pytań mogę odp
Ad.6 Ojciec dziecka może być przy tobie cały czas podczas porodu - jak wytrzyma (chyba że cesarka to wtedy juz nie)
Ad.7 Tak,położne doradzaja w sprawie karmienia,conajmniej raz dziennie przewijają dziecko i kąpią
Na resztę pytań trudno mi odp bo po 7 godz. od zaczęcia porodu zrobiono mi cesarkę..I jakbym dziś znów miała wybierać (chociaż wtedy takiego wyboru nie miałam) to jeszcze raz wolałabym cesarkę..:)

szaszu nie umie stawiać "ą" , "ę" itp więc u niej tak te literki wygladają : a, e, itd ... :)

Treść jest ukryta

tak wlasnie- maniaxxx- nareszcie sie zgadzamy
z tego wniosek sam sie nasuwa
nie umiem, albo sie bardzo spiesze

salope- to jest kobieta? pkgryf- , czy przeklenstwo
a ja ci powiem 'merde', uzywany jak przecinek

pkgryf
salote, tak cie zawsze zwali
dzis przy drodze stoisz
wiatr liscmi porusza
via balitica, tiry jada

jasiu_smietana
tu nie miaszka nana
ale dobry rym jak na tirowca

wspomnienia
u mnie porod byl expresowy- czasami to szkoduje
ledwo polozylam sie na lozko, a juz myslalam ze urodze

"Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane"
po jakiego grzyba taki tekst jak codziennie jakiś młot się reklamuje

Nika niestety nie miam wejdź na stronę ślub.lomza.pl czy coś w tym stylu tam powinno być info i kontakt!

to ja sobie przypomne slowa

ja znam zespol Bond, czy Nika razem z nim spiewa to nie wiem

'szczypnelam'

A kasia2008 tam pracuje i ma prowizję :)))

kobieta znacznie lepiej wygląda bez futra, bielizny :)))))
więc, po co kupować :)))))

rudy błazen z druhem

dolly puknij ty się w sagan to ci wtedy może pomeze a jak nie to zacznij leczyć się na nogi bo na głowe to z puzno w twoim przypadku a może wyleczy cię dr. refluks na zołądek bo tak piszesz jak byś miała problemy natury nie znanej " z idiotą nie dyskutuje bo sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem "

kasiaC- chyba masz duze doswiadczenie- ja tylko jeden raz rodzilam

mowisz

Wszystkich zakochanych zapraszamy juz w najbliższą sobotę :)

Witaj!Jak rodzić to tylko w Łomży!Niektórzy piszą,żeby rodzić w Białymstoku w prywatnej klinice-tylko nie wiedzą że tam nie ma w zasadzie opieki nad dzieckiem i jakby się coś działo,to nie maja możliwości zajęcia się maleństwem i odsyłają do szpitala-ja za taki komfort dziękuję-i wcale nie jest tak kolorowo!
W szpitalu w Łomży jest super opieka noworodkowa,przesympatyczne pielęgnarki,pomagają we wszystkim przy dzidziusiu!Uczą jak dostawiać do piersi,kąpią itd.Co do porodu-najpierw polecam pochodzić do szkoły rodzenia-tam naprawdę wiele się można nauczyć i wzrasta Twoja świadomość i wiedza na temat całego przebiegu porodu-a to bardzo ważne.Podczas porodu musisz współpracować z położną-połowa sukcesu(super jest Agnieszka Tchórzewska).Znieczulenie podpajęczynówkowe-jak cięcie(w plecy)-nie czujesz tylko od pasa w dół,nikt nie musi o nie prosić tylko każda kobieta jest tak znieczulana!Słyszałam wiele dobrych opinii o szpitalu w Łomży-nie bez powodu kobiety z różnych miast decyduja się tu rodzić(Warszawa,Olsztyn,Białystok itp).Nacinanie krocza, tak jak prawie w całej Polsce-jest(widocznie odgórne zarządzenie).Poród rodzinny jak najbardziej,prysznic i worki również.Pozycję też możesz wybrać-wystarczy powiedzieć(w szkole rodzenia po to tego się uczysz).

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

witam.ok.dzięki sprawdzę.pozdrawiam

No kolego(twórco tematu) zgasiels mnie jak stara jawę w rowie:P
Normalnie jak bym swoje wypociny czytał!!!
Oto ile ja mam odchyłów takich co Ty:

- przed zrobieniem sobie kanapek planuje którą zjem pierwszą i najczęściej jest to najgorsza
-jak stanę na chodniku na szczelinie czy pęknięciu to muszę się cofnąć i przejść jeszcze raz pewnie ludzie niezłą beke mają(ja mam trochę inaczej z góry juz zakładam,że nie wdepnę w szczelinę i robię kroki tak,żeby nie trafić)
-jadąc samochodem liczę betonowe słupy lub wstrzymuje oddech od jednego słupa do drugiego a następnie wypuszczam od jednego do drugiego(ja liczę drzewa,pasy na osi jezdni!!!)

-przed wyjściem z domu sprawdzam czy mam wszystko (klucze tel portfel) zamknę drzwi i znów to robię choć wiem że wszystko mam
-grzejąc dechę na klopie muszę coś czytać nawet etykietę płynu bo źle spędzę czas w łazience:D

-tel muszę mieć w prawej kieszeni inaczej się nie da

niech się chłop lokalnym rynkiem zajmie, czyli osiedlem tam w tych rejonach a nie tu "całe miasto" chce kebabem podbijać.

Bach nie ma co robić w domu i knuje prowokacje na wspólne dyskusje aby poczuć się ważnym,no i dlatego pojawiają się takie tematy.

_ania_ kiedy rodzisz? ja w maju, najprawdopodobniej w białymstoku, bo jeżdżę tam od początku ciąży, jeżeli wszystko będzie ok i zdążę to jadę do białego

myślałaś o szkole rodzenia?

Takos

Niewiem o co mu chodzi, wydaje mi się ,ze my akurat nie mam y na co narzekac, jest w Łomży wiele pięknych kobiet.

hmmm kiedyś niechcący ochlapałem jedną osobę, zatrzymalem samochud wysiadłem... chcialem grzecznie przeprosić, zaproponować podwiezienie do domu, ewentualnie pokrycie jakiś kosztów prania czy co kolwiek. Jak tylko pani mnie zobaczyła to posłała mi taka wiąchę... że jestem taki i owaki... że w zyciu niesłyszałem tyle na swoją skromną osobę, wiec wsiadłem do samochodu i pojechalem zostawiając ja samej sobie.... Pytam gdzie tu kultura?

witam na allegro są dopinane włosy na klipsy bardzo szybko sie je zakłada i dobrze wygląda, sama se zakupiłam i od czasu do czzasu zaloże na jakoś okazję.

W Zambrowie i Kolnie to średnia porodów dziennych wynosi 1 (sł: jeden). Wniosek się sam nasuwa. Odnośnie znieczulenia. zmagda82 myślisz, że jesteś jedyną oświeconą, co zanim spróbowała to poczytała i zasięgnęła opinii?? Dla mojej żony w takich sytuacjach wystarczy jeden poważny argument na "NIE" i nie będzie ryzykować. W tym wypadku wystarczył argument ewentualnego użycia kleszczy przy znieczuleniu ZZO. Ci którzy się interesują to wiedzą dlaczego może wystąpić taka ewentualność. Przy porodzie kleszczowym to już chyba każdy wie ile może powstać okoliczności ryzykownych dla dziecka. Oczywiście decyzja zależy od każdej matki z osobna. Wkurzyła mnie tylko zmagda82 swoją BZDURNĄ WYPOWIEDZIĄ, bo nie założyła, że rożnych przypadków jest tyle ile kobiet decydujących się na ZZO. Ja gratuluję Ci zmagda82, ze w Twoim przypadku udało się i przeszło bez komplikacji, tylko co powie matka (nawet jeśli to będzie jedna na tysiąc), która zdecyduje się, a coś pójdzie nie tak. Moim zdaniem w takich sytuacjach zawsze górę powinny brać argumenty na NIE. To jest tylko moje skromne zdanie.

Pozdrawiam.

tak, a trzy kroki dalej od krawężnika ustać to straszna sztuka

Witam!
Magda ja też jestem po ,,nieudanym'' tescie sprawnościowym 14 lutego mam poprawke i szczerze mówiac jestem przerazona bardziej niż za 1 razem.
Owszem klimat jest luz ale jednak nerwy robia swoje.
Ja cwiczyłam na silowni przed moim pierwszym TS i po nim tez Cwicze, ale jednak przerazaja mnie te piłki!
Okaże sie juz w sobote jak poszło!

Pozdrawiam wszystkich:-)))
Robert a tobie jak poszedł MS?

jak sie gole to najlepiej lubie słuchac starych dobrych Fasolek..:)

HAHA Benny morda prostaku :D

ja widzialem, gwalcą go i kopią wogle to super bo na koncu widac jak mu obcinają glowe

I to niezależnie od pory dnia: rano, wieczorem? :)
Ja rano śpiewam sobie: Its my life, Its now or never, I aint gonna live forever...
A wieczorem: Srebrną igłą znaczysz swoje małe sny, w kieliszku marzeń topisz dni...

Tadeusz Naplet z Tobą się nie zgodze, bo taka prawda że robienie fotek to zabawa, każdy chce wyglądać na nich a niektóre fotki robione są z zaskoczenia też. Co do tych 5ciu godzin to przesada co ? Waszym zdaniem moj link do fotki został dodany, bo jestem przeciw temu tematowi ? że bronie tych ludzi których podaliście ?=

kanterowe_dzieciaki 00.00.000.00:000001

Mylisz sie mojego linku tam nie ma, od jakiegos czasu nie posiadam juz fotek tam ;) A moze macie takie krzywe ryje ze sie wstydzicie je pokazac. Pewnie pryszcze od gory do dolu i zazdroscicie tym co moga sobie pozwolic na wrzucanie swoich fotek w net'a. Przestancie krytykowac innych albo dajcie swoje zdjecia tez napewno ladnie zostana skrytykowane.

Kabe powiedz jak dlugo lezy sie w szpitalu i na ile potem dostaje sie zwolnienie?

bez komentarza

dokładnie bez komentarza ;)
Ale jak to fajnie jest sobie popatrzec na tych JP , CHWDP ;p ... cos o metalu wspomniales haha nie no ja napewno tego nie slucham . Slucham polskiego hh ale tylko i wylacznie dobrego bez zadnych napinajacych sie jak na tych fotkach kozaczków w pidżamach i chustach . A i sie koleś tam nie unos ;)
STOP INTERNETOWYM NAPINACZOM - znasz to ;)
no a teraz z czystym sumieniem ... PEACE !

gdyby te ku*wy z fotki neimialy pryszczow to by niezakladaly tapet na ryj

szaszu !!! ty pierwszy raz nie komentujesz ?:D:D:D:D

witam i jak sytuacja jedzie ktoś na szkołę w lutym z Lublina a ma ktoś informacje ze już jest przyjęty?

a ja ciagle I don't like the drugs but the drugs like me...

better: pewnie,ze zawitam tylko jutro albo pojutrze :) kurde narobiles mi ochoty na ta tortille- mam nadzieje tylko,ze sie nie zawiode :) Pzdr!

W Niedzielę 15.02.2009r o godzinie 1.15 w nocy, rozegrany zostanie mecz koszykówki NBA z udziałem największych gwiazd tej ligi (kto zorientowany, tłumaczyć nie muszę). Mam pytanko do forumowiczów, czy znajdą się chętni na obejżenie tego widowiska?
Potrwa ono gdzieś do około 4 nad ranem.
Pozdrawiam.

A to ma byc w hattricku puszczane?

no kto ma jeszcze pomysły jakies? narazie nikt nie zgadł , przypomnijcie sobie w którm jeszcze sklepie długo staliście

Mnie raz cham ochlapał, to wyglądałem tak, jakbym wyszedł spod prysznica. Szkoda, że nie zapisałem numerów. Nic nie widziałem na oczy ;P

Mieczkos2016v (---.elomza.pl)
Data: 09-02-09 15:58

Widział ktos to nagranie ? Moze ktos ma link :)
Ty widziałeś co piszesz?? Poważny człowiek to z Ciebie nie jest:( Ludzie mają osobistą tragedie sam szczerze współczuję człowiekowi ,że po kilku miesiącach niewoli skończył się jego żywot ....

Chyba raczej na obejrzenie :)

Do Madas5 jestes facetem wiec nie wiesz co to za bol i nawet nie jestes w stanie sobie tego wyobrazic. Przy normalnym porodzie tez moga wystapic kaplikacje a wiec najlepiej wogle nie zachodzic w ciaze bo moze pojsc cos nie tak. Kleszcze sa uzywane i przy porodzie bez z nieczulenia. To nie znieczulenie powoduje że trzeba ich uzyc. Próżnociąg i kleszczy uzywa sie aby zakonczyc przedluzajacy sie porod gdy rodzaca np. nie ma sily juz efektywnie przec bo jest zmeczona skurczami po wielogodzinnym porodzie. Ponizej cytat z pewnenego artykolu, przeczytaj uwaznie

Kiedy są konieczne?
Kleszczy położniczych lub próżniociągu używa się wtedy, gdy ze względu na stan matki lub dziecka istnieje konieczność ukończenia porodu, ponieważ:
przedłużający się poród stanowi zagrożenie dla matki, np. jest ona tak wyczerpana, że nie jest w stanie efektywnie przeć albo ma problemy zdrowotne, które dalszy wysiłek może pogłębić (nadciśnienie tętnicze, choroby neurologiczne, problemy z sercem lub oczami, stany po urazach rdzenia kręgowego)
zagrożony jest stan dziecka; jednym z najczęstszych powodów porodu zabiegowego jest groźba zamartwicy, czyli niedotlenienia płodu; może tak się dziać, gdy np. zbyt wcześnie odklei się łożysko; także zbyt silne lub częste skurcze macicy wpływają niekorzystnie na dziecko.

Uwaga: nie jest prawdą, że porody w znieczuleniu zewnątrzoponowym zwykle kończą się użyciem kleszczy. To opinia dawno nieaktualna. Przy takim znieczuleniu może się wprawdzie nieco wydłużyć drugi okres porodu, ale nie jest to wystarczające wskazanie do użycia instrumentu.
Jeśli któraś z opisanych powyżej sytuacji zdarzy się podczas twojego porodu, lekarz podejmie decyzję o jego zabiegowym zakończeniu. Powinnaś zostać o tym poinformowana, czasami jednak nie ma na to czasu, gdy trzeba działać bardzo szybko. Pamiętaj jednak, że nawet wtedy masz prawo pytać, co się dzieje, a lekarz ma obowiązek odpowiedzieć na twoje pytanie. Decyzja, które z narzędzi zostanie użyte, zależy przede wszystkim od konkretnej sytuacji. Kleszcze można bezpiecznie zastosować, gdy główka jest już stosunkowo nisko w kanale rodnym i istnieje konieczność bardzo szybkiego ukończenia porodu, natomiast próżniociąg może być użyty nawet wtedy, gdy główka jest mniej zaawansowana w drogach rodnych. Pewne znaczenie przy wyborze instrumentu mają też preferencje lekarza.

Zgodzę się z przed mówcą Mieszkos może trochę poszanowania dla tego niewinnego człowieka ?? Czym zawinił ?? Niczym !!Pomimo że to dla każdego to oba osoba (ALE NASZ RODAK !!!) Ciekawe jak to był ci ktoś bliski ?? A ty chcesz obejrzeć film dla własnej ciekawości czy podniecenia ?? .

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

łabo szukałeś, jest tego pełno http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=172345&t=172345

W sklepie sportowym na Bernatowicza. Ostatnio kupowałem 15zł zapłaciłem.

Takos

"słucham polskiego hh ale tylko i wyłącznie dobrego bez żadnych napinających się jak na tych fotkach kozaczków w pidżamach i chustach"

Taak, i jak słuchasz polskiego HH to zapewne ubierasz się na skate-a, a jak się tak ubierasz, i gdybyś miał fotki to napisaliby że jesteś gangster i kozak lub Chuligan...

Mieczkos,jak ci brakuje wrażeń,to sobie na you tube wpisz "przerażające wypadki drogowe"-autor vsDJDIEGO.jeśli to cię nie ruszy,to ja nic lepszego nie znalazłem.swoją drogą to jesteś niezły popapraniec i twój stary też.zastanów się na drugi raz,zanim coś głupiego napiszesz.chętnie bym zobaczył...ehhh

Treść jest ukryta

krecik68 kurewska łachudro nie bądz taki mądry i licz się ze słowami bo pojdziesz do piachu tam gdzie twoje miejsce..hah co chce zobaczyc to moja sprawa..a jak ci nie pasi to nie wypowiadaj sie ..kazdy taki mądry..patałach jeden z drugim :D

tylko nie kurewska łachudro-ty specjalisto od przegubów-a do piachu każdy pójdzie,niektórzy wcześniej niż by się tego spodziewali fiucie

ja wam powiem jedno tortilla jest malo tego zakupie maszyne do produkcji tortilli ale to z czasem :) pozdro.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

dr. Pyd dobry specjalista, faktycznie może pomóc w dostaniu się na oddział, bez tego trzeba z 4-5 miesięcy czekać.
Sam zabieg odbywa się pod pełną narkozą. Budzisz się z założonym opatrunkiem, który zdejmują po pierwszym dniu - niezbyt miłe. ogólnie w szpitalu spędza się około 4 dni - zwolnienie dostaje się na 1-2 tygodnie.

Osobiście polecam - oddycha się po tym wspaniale, mi osobiście ustąpiły wszelkie dolegliwości tj. całodzienne zmęczenie, problemy z wysypianiem się.

Trzeba przygotować się na pewne niedogodności, ale warto.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org