Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religia a ateizm – poważna polemika |
nOOne o ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religia a ateizm – poważna polemika |
jaki ten swiat jest materialistyczny: ........pytanie za ile? po przyjacielsku, jak sie ma 18 lat, to sie nie liczy pieniedzy
|
|
ja lubie owoce dlatego o kebabie nie bede sie wypowiadac
|
|
ja nic nie slyszalam o tym lekarzu... VERGISS MICH
|
|
Bob Marley poczekaj na wypowiedzi innych bo akurat "szaszu" to jest półgłówek forumowy i na posty tej/tego osobnika nie ma co zważać bo tylko bzdety potrafi tu wypisywać.Także cierpliwości,ktoś normalny na pewno coś tu napisze..:)
|
|
zamknij pysk,pytał się ciebie o coś ktoś??!
|
|
pytam sie poniewaz do doktora Dmitruka w tym roku juz nie ma miejsc i pani w rejstracji mi poleciła dr kozłowskiego a tak propos ile kosztuje wizyta prywatna u dr dmitruka bo słysze o nim same dobre opinie
|
|
powinien byc platny,to nielegalna praktyka,ale powszechnie stosowana
|
|
TERAZ PANI OLIWIA PRZYJMUJE W STUDIU ODCHUDZANIA I MODELOWANIA SYLWETKI. PRACUJE TAM JAKO KOSMETYCZKA (ZABIEGI NA TWARZ CIAŁO I OCZYWIŚCIE NIESZCZĘSNY AKRYL) CHYBA NIE ZAPŁACILA JESZCZE NIKOMU ODSZKODOWANIA. WŁOSY MOŻNA POPRAWIĆ ALE CO Z TWARZĄ. A WŁAŚCICIELOM TEGO SALONU WSPÓŁCZUJE,
|
|
Tu znajdziesz wszystko. http://xboxonline.valhalla.pl/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na muszli ;)
|
|
A ja myślałam że to forum jest do dyskusji na temat multiselektu a nie do kłótni :p
|
|
pomocna daj spokój sobie, z leniem nie wygrasz, on by chciał za 10 minut kopiowania zarobić po 20 - 30 zł nie wiadomo za co rudy błazen z druhem
|
|
pomysł wspaniały cena też, na pewno wypali tylko musisz dokoptować jeszcze że trzy wspólniczki bo sama nie dasz rady (to ciężka praca) chociaż niektóre dziewczyny twierdzą że łączą pracę z przyjemnością.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sory mania o mnie chyba nie mówsz
|
|
25zl/h, to ciekawe komu by sie oplacalo jak mozna dac gdzie indziej ok 25-50zl za dobe, nie sadze ze bys oferowala pienc gwiazdek, ba - dwuch nawet. zajebiaszczo drogo i nieoplacalne VERGISS MICH
|
|
- Alutka napisz o prawdziwych problemach - moje problemy są śmieszne bo te życiowe i trudne rozwiązuje sam i nie zamierzam się nimi dzielić - kierowco_22 pewnie też jeżdzisz szybko tym swoim tirem i wtedy tłumaczysz sobie że jesteś na to przecież tak mądry że spoko i nic się nie stanie. Mądrość się kończy każdego ryzykanta gdy dochodzi do wypadku............ wiecie co wtedy mówią ? ..... "ano bo ja myślałem". Tylko dlaczego od Twojego myslenia kogoś innego głowa boli. Myśleć mnie uczyli zawsze przed, a nie w trakcie....... lub co gorsze po fakcie. Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Po paście Denivit też chyba efekty po 2 tygpdniach
|
|
uwazjcie bo ktos-wieki ma manie podglądania ostatnio jak pisał podgladal policje ,
|
|
Pochwal się jeszcze jedną tapetą...
|
|
9-ka, tanio i fajny lokal
|
|
|
Bierdonke gdzies na Wojska Polskiego maja budowac chyba he
|
|
a mi ta biedronka wisi i powiewa, ja tam zakupów nie robię, mam coś kupić to idę do sklepu na szczycie co pod nosem jest a jak coś wiekszego to stokrotka
|
|
A ty krwa wiesniaku z łomzy masz moze więcej tych postów ,a moze ten czubek cie nastawił żebys mu reklamował to dziadostwo co on sprzedaje to dziadostwo a nie kebab
|
|
"Biedronka utrzymuje pozycję lidera na polskim rynku spożywczym. Obecnie liczy prawie 1360 sklepów i jest największą siecią sklepów spożywczych w Polsce." Jak powstaną jeszcze dwie to w Łomży będzie sześć czyli około 0,5% wszystkich biedronek będzie w Łomży. Jeszcze nie jest tak tragicznie. Głowa do góry. Będziemy się martwić jak będzie 5% :D
|
|
Jeszcze nie mam takiego fioła, żeby używać Design Patterns do tak prostej aplikacji, jak Hello World, ale ogólnie używam. W C# programuję od paru miesięcy, wcześniej było to Delphi, więc nie będę Ci pokazywał programów typu znajdź najkrótszą drogę i opis algorytmu Dijkstry, bo to bardziej na algorytmy się nadaje, a nie na pokazanie możliwości C#. Żebyś zapytał o te drugie, to może bym Ci coś pokazał, co do pierwszego, od paru miesięcy piszę pewien duży program kliencki wykorzystujący SOAP (protokół wywoływania zdalnego dostępu do obiektów) i serwer z usługą sieciową WSDL zgodną z profilem sieciowym MS WS-I. Jak skończę, napisze dokumentację, pokażę. Jeśli ktoś jest w stanie napisać prostą usługę sieciowa w dowolnym języku (np. PHP) zwracającą napis Hello World i klienta np. w C działającego pod Linuksem, to sam będę rozwieszał ulotki i promował Linuksa. W Javie powinno to zająć do 5 min osobie, która się na tym zna, ale przecież Java to prawie to samo co C#, a Ty jesteś przeciwny takim wynalazkom, więc... Sam już nie wiem co próbujesz zdyskredytować, język, czy system operacyjny, czy coś innego?
|
|
H....., kiepsko montujesz. Na codzien. Nka nadaje z hodbirda i w lomzy wystarczy antena ok. 60 cm. do odbioru. Proponuje zapoznanie sie z zasadami nadawania i odbioru sygnalow tvsat. A potem komercja i montaz zestawow za kase. MirekO
|
|
VIP A TAK WOGOLE TO DZIEKI ZE MI POLECILES DOBREGO FACHOWCA CO MI PRZEROBIL KONSOLE !! TO TERAZ JAK MOZESZ TO POWIEDZ MI GDZIE KUPUJESZ TE PLYTY W LOMZY.
|
|
Szanowny Panie.... Jahve Tak sie składa, że jestem jedną ze współwłaścicieli owego "sadku". Ze zdziwieniem dowiedziałam się, że na mojej ziemi ma być budowana Biedronka. Nie wiem skąd ma Pan te "wieści", bo mnie - jako chyba najbardziej zainteresowanej - nic na ten temat nie wiadomo, ale wdzięczna będę jeśli dowiem się skąd Pan posiada (i upublicznia) takie niesprawdzone informacje. rudy błazen z druhem
|
|
heh, pamietam Cie ze starego loginu
|
|
po jaki ch u j zasmiecasz forum tyle razy i po co ci to wiedziec?
|
|
nie lepiej ich zapytac?
|
|
jezeli tv ma wejscie 15 pin takie jak od normalnego monitora... to nie ma problemow;) mozesz tez euro czy zwyklym czincz . fakt...zalezy jakie tv
|
|
wow to sadek ma jakiś właścicieli?? Jestem w szoku! To może szanowna właścicielka zajmie się panującym tam syfem hm?
|
|
Wow, frezja jest wlascicielka czegos tam. gratulacje, moze otworzy tam biutik - nie mylic z butikiem. Pozdrowienia dla bizneswomen. MirekO
|
|
-urzad skarbowy to sciaga ze wszystkich a co prawda w oczy kole ze z kobietami tak postepuja w zakladach przemyslowych? dlatego mowie - wszystkie kobiety do KUCHNI, niech sobie radza,!! rudy błazen z druhem
|
|
Szakal, nie dyskutuj z idiota. Pozdrawiam Cie oczywiscie szakala MirekO
|
|
jak na razie to na zabawe nic nie jest zaplanowane, szansa jest ze damy rade przed urodzinami i nikt nie lubi sie nudzic , a rodzine zaprosisz Bob?
|
|
jedna biedronka na 10 tys mieszkańców.tak ma być i pewnie będzie.tej machiny nikt nie powstrzyma.
|
|
jak chcesz, mnie samochody nigdy nie braly i jeszcze nie mialam przebicia, raz jak jechalismy na wesele, to moze dwa razy sie pokrecilam i samochod sie zatrzymal, dlatego siedze w domu i biore autobus
|
|
Szanowne "dzewko szczęścia" Skoro jest Pani/Pan (płeć nieznana) takim ESTETĄ I STRÓŻEM PORZĄDKU PUBLICZNEGO (czytaj: prywatnego) tak żywotnie zainteresowanym porządkiem akurat na tej posesji - to gdzie było to "dzewko szczęścia" gdy w ciągu ostatnich 5-ciu lat na tej uprzednio wypielęgnowanej posesji: - zamordowano psa, który służył nam wiernie przez kilkanaście lat - pokradziono wszystkie (będące w przyzwoitym standardzie) meble oraz wyposażenie pokoju i kuchni w pomieszczeniach mieszkalnych budynku będacego na tej posesji - powybijano wszystkie okna w tychże pomieszczeniach - rozebrano częściowo budynki gospodarcze a to co nie ukradziono, to dwukrotnie podpalono - ukradziono 70 metrów siatki ogrodzeniowej +metalowa brama i furtka od strony ulicy Ks. Anny oraz zdewastowano ogrodzenie na pozostałych trzech bokach posesji - wycięto 26 drzew owocowych - zanieczyszczono posesję na tyle, że trzeba było uprzątnąć i wywieść dwie wywrotki śmieci O tym, aby właściciele mogli skorzystać z owoców sadu z tej posesji nie mogło być mowy, gdyż bez eskorty Policji strach było tam wchodzić. Skoro więc ani Policja ani też Straż Miejska, (którym zgłaszano kradzieże i dewastację i którzy kilkadziesiąt razy interweniowali na tej posesji) nie mogła sobie z tym problemem poradzić - szanowne "dzewko szczęścia" prosze nie wypowiadać sie publicznie na tematy o których nie ma Pani/Pan pojęcia. Chyba, że ............jest Pani/Pan jedną z osób TEGO TOWARZYSTWA, którzy przyczynili się do tego "syfu" i pozostał żal za "utraconym zielonym rajem"? rudy błazen z druhem
|
|
za okruszkiem na handlowej chyba
|
|
rolnik69 - do obory smierdzielu, pasozycie ryczacy byku WON
|
|
nie mam tu żadnych znajomych właściwie żaden z moich znajomych nawet nie wie co to 4lomza ;) a tak a propo to od jutra (jednak jutro już ruszamy) z nowym (jak nie najlepszym)mięsem ;D ps. dożucamy do menu hamburger z kebabu w takiej samej cenie :)
|
|
ja polecam auto danielewscy na spokojniej sasiaduja z euro warsztatem tylko z drugiej strony wiaty
|
|
W jarnutach to naprawdę znachor, ja polecam lasvegas na bazie wzgs.
|
|
jedno i drugie sam zoczoles trolllowac
|
|
Na 100% nie jestem pewna ale w Piątnicy jest salon "Twój Styl" i tam chyba robią również przedłużanie włosów. Cen nie mają wygórowanych. Tel: 086 211 13 96
|
|
Lalka jaki zal??By je wypierdolil tylko świst:D Fajne,fajne...
|
|
Wiadomo ze wynalazkow szukac daleko nie trzeba wiec proponuje aby zamieszczac linki lomzyniakow lub chociaz podlaskie
|
|
Za każdą pracę należy się wynagrodzenie - niestety niektórzy pracodawcy wymyślili sobie sprytny sposób na tanią (bezpłatną ) siłę roboczą ... !!!!! jest to coraz bardziej nagminny proceder ze strony pracodawców .....Żeby temu zapobiec, proponuję zgłosić tą sytuację do Państwowej Inspekcji Pracy http://www.pip.gov.pl/ , lub Państwowej Inspekcji Handlowej http://www.bialystok.wiih.gov.pl Wiadomo, że nie zyskasz na tym nic, ale przynajmniej odwdzięczysz się za wspaniałą przygodę i być może oszczędzisz innym podobnych przygód.
|
|
No fajnie,nawet niebyłem ale fajnie
|
|
Mirku O Właśnie montuję za kase od 4 lat to moja praca na co dzień więc wiem jak to robić to raz do odbioru HDbezproblemowego nie wystarczy 60 cm uwierz mi na słowo bądz doczytaj napisałem ten post by się dowiedzieć czy ktoś inny nie miał podobnych problemów i tyle ale dzięki za uwage
|
|
http://www.fotka.pl/profil/dispersioN/ KOLEJNA NA KTORA NATRAFILEM WRZUCAJCIE WIECEJ TAK MACIE COS HEHEHEHEHEE
|
|
z tych co podal ural znam kilka dziewczyna niezle zryte lby:P
|
|
Porcja pokemonów w wersji JP CHWDP płci meskiej ;) 01RobsonDMC.fotka.pl chuligan Beny91ziom.fotka.pl to dopiero jest rozbójnik, jego fotki i jego kolegow rozbawily mnie niezmiernie mikus939.fotka.pl ahaha ziomek tego rozbójnika wyzej niedziu1991.fotka.pl hahahaaa Rekin152.fotka.pl ten ma faaane tatuaze haha kowall03.fotka.pl :D JP JP ;) PatryS25.fotka.pl kolejny jp chuuuuulygan jest wiecej tych zbójów ale niechce mi sie szukac :D Kur*w tez niechce mi sie dawac bo to polowa na tej fotce ;)
|
|
Sądzę, że należy ratować to co mamy. ŁKS to ponad 80 lat historii i tradycji. Nie możemy ot tak sobie tego porzucić. Należy starać się ze wszystkich sił aby ochronić ŁKS przed upadkiem. Jeżeli w Łomży nie zmieni się nastawienie to nawet rozpoczęcie rozgrywek od najniższej klasy rozgrywkowej nic nie da. Należy na czele postawić prawdziwych prezesów, takich, którzy potrafią zająć się klubem, tak aby sam na siebie zarabiał. Inaczej znowu klub pogrąży się w chaosie.
|
|
obejrzalem ten filmik i sie troche usmialem, bo polowa tych czolgow bazowala na t 72.... a dawac jakos pt 91 na pierwszym mijscu to raczej z sympatii i z zamilowania, koles dal kilka zdjec z google... i podklad nie pasujacy w ogole do filmu. a gdy pokazywal pt 91 twardy...ie zauwazyl co wybiera, bo sa tam zdjecia roznych wersji twadego....
|
|
w Polsce wszyscy sa juz wyposazeni w USB, z troska, o los informatyki czytaja ulotki
|
|
o to chodzi
|
|
ten w czerwonych gumiakach....,ale się zna.Jedż do Ostrołęki do opla.
|
|
sól i pudry do kąpieli moża fajne znalezc w Naturze na Al. Legionów
|
|
w 34-41
|
|
Może nie koniecznie nerwica ale natrectwa napewno ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |