piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śmierć byłego wiceprezydenta Łomży. Zabójstwo?

Ja mam 90 cm talerz i działa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śmierć byłego wiceprezydenta Łomży. Zabójstwo?

Tommek napisał(a):

> Ja mam 90 cm talerz i działa
Ale masz n-ke i czy mieszkasz obok okruszka

VERGISS MICH

ja po prostu musze zrobić badania i skonsultowac to z lekrzem bo mialam lagodna zmiane tzn najprawdopodobniej torbiel ale chciałabym zeby to byla jakas dobra przychodnia bo tutaj w lomzy to tylko mowia wszystko dobrze prosze przyjsc za rok na kontrol a ciagnie to sie wszystko juz 4 lata jeden mialam wyluskany guzek i zaraz sie odnowil i juz mnie zaczyna to troche meczyc po prostu chcialabym to skonsultowac z innym lekarzem dziekuje za odpowiedzi

Mam n-ke i mój znajomy też miał taki sam problem co ty piszesz wyżej że mu przerwało zmienił talerz na większy taki sam jak u mnie i od tej pory zero przerywań .Kiedyś czytałem i gadałem z gościem z nki że oni zalecają tam gdzie jest słaby odbiór by ludzie montowali duże anteny .

Treść jest ukryta

O, czego się zachciewa. Chcecie, aby preziom i rajcom ostatnie neurony wypadły? Mają mało pracy? Przecież te tworzenie, scalanie klubów (kół radnych), te ciągłe pseudo polityczne przepychanki, dzielenie "konfitur", scalanie i sprzedaż działek. To przecież pochłania tyle energii. Nie macie sumienia. Jeśli chodzi o Stary Rynek to już są przecież plany. Rozbuduje się ratusz, zrobi się elegancki parking dla urzędników Ratusza. Czego wy jeszcze chcecie?

no to powinna śmigać ale masz pewnie tą antenę z dziurkami ona potrafi krzaczyć nieźle a dzwoniłeś na infolinie do n-nki

kolega stwierdził że misiek jest oklepany.. jakiś mały na pewno tak...
ale jeśli ktoś się postara i kupi ooogromnego misia- zadowolenie solenizanta/tki gwarantowane :)

polecam testy od pomocnej, matik to zwykły naciągacz, który za 10 minut pracy klaiwszami ctrl + c ctrl + v chciałby zarobić kokosy

nie mam perforowanej
nówka antena nieskrzyweiona nic a dzwoniłem powiedzieli ze zle ustawiona

Z całą odpowiedzialnością stwierdzam że osobiście opracowałem testy,
a ty axelall lepiej uważaj na słowa bo sprawa trafi do sądu za obrazę publiczną, a wtedy w pracy w twoim Szczecinie możesz się pożegnać.

TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ
- administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi)
- funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi)
- bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz
-MULTISELECT
- opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań)
- poradnik multiselect pomoc
- porady jak zdać multiselect
- historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis
- zadanie na refleks - opis
- zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne
- sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM
- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami
- zarys pytań zadawanych przez psychologa
- zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym
- Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania)
- program szkoleniowy w szkołach

-TEST SPRAWNOŚCIOWY
-zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet
- filmik opisujący przebieg testu

pytania i odpowiedzi z lat poprzednich
wzór podania , życiorysu
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl

MX***, może być i znachor byle tylko pomógł i łaski nie robił że cię przyjmie. Jeśli się nie mylę i przyjmuje tam dr Żuk to polecam.

saszu????
se zmierz

Dziekan

Ja znam dr Che,tnego, kolejki do niego sa ogromne i w szpitalu nie przyjmuje, tylko na starym rynku

no, nie wiem, czy ma miejsce w domu

Witajcie, byłam w tych miejscach, które mi poradziliście i nic dla siebie ciekawego nie znalazłam.Ale przypadkiem wpadłam na mały sklepik przy blaszaku na Al.Legionów z takimi fajnymi pierdułkami do kąpieli. Ceny przystępne, i kupiłam sobie taka pachnącą musującą babeczkę do kąpieli.Suuuper.

p.s. Ale dzięki za dobre chęci:)

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Hmm Żywiec owszem, zgadzam się:) Tylko myśle ze nie chodzi o miescje czy to Olsztyn czy Żywiec, Kraków Gdańsk... Chodzi o atmosfere i o sama idee...
Tak czy inaczej PRECZ Z CZERWONĄ KOSTKĄ:)))) no i halą tak zwaną targową, zamknąć wszystkie ulice wokół starego rynku i wylozyć granitową kostką, zbudować fonntane, posadzic wiecej drzew, odpowiednie oswietlenie i suces gotowy:))) kawiarnie, puby wyrosną same jak grzyby po deszczu.
Ciekawe który prezyden zapisze sie w historii i wprowadzi na starym rynku radykalne zmiany...

Acha jeśli dobrze kojarze ul Dworna albo Długa prowadziła do zamku, moze warto wybudowac jakiś:))) no i zrobic hotel - taki prawdziwy hotel:)

Zmierzył sobie i wyszło 6,5 cm w wzwodzie. Orzeł to to nie jest

stara pyskata baba- do kuchni!!!!!!!

Uwaga!!! nabity :)))))

Za pracę należy się wynagrodzenie, także za okres próbny. Jeżeli nie umówiono się inaczej będzie to odpowiednia część minimalnego miesiecznego wynagrodzenia (stosunkowo do przepracowanych dni w miesiącu).
Należy zażądać zapłaty od pracodawcy, najlepiej na piśmie za potwierdzeniem odbioru, zakreślić mu termin - nie więcej jak 7 dni na zapłatę. W razie odmowy lub upływu terminu iść do PIP.
Sprawa pod względem prawnym jest jednoznacznie na Twoją korzyść.

a co powiecie o lekarzu z białegostoku leszku kozłowskim prosze o opinie

nic na siłe jak ktoś chce niech płaci za to co może mieć ode mnie za darmoche:)
axelall dziękuje za wsparcie:)) powodzenia życzę:))
jak coś to pisz jeśli masz jakieś wątpliwości postaram się pomóc
hehe matik800 twoja desperacja sięga zenitu!!!
no tak ale ja dziennie <tak średnio> wysyłam ponad 50emaili z testami:) czyli jakby nie patrzeć obroty Ci spadły.....
możesz jeszcze pobredzić jak to ja mam złe testy. ty wiesz wszystko najlepiej:PP tylko że ja ZDAŁAM ucząc się z tych testów:DD i wiem ze ty nie masz nic wiecej do zaoferowania no chyba że sam sobie wymyślisz pytania i na nie odpowiesz:PP
moja propozycja nadal aktualna kto chce niech pisze do mnie
PRZEŚLE WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM TESTY ZA FREE:))
NA KAŻDEGO EMAILA ODPOWIADAM:))
POWODZENIA!!!!!!!!! :)))

co wy takie delikatusne, przeciez od wiekow to samo sie uzywa, sama woda WYSTARCZY

Są (również w Łomży) firmy, które umawiają się na tydzień próbny. I to na dodatek bezpłatny.
Jeden ze sklepów na Długiej stosował taką praktykę, że co tydzień (w wakacje) inna panienka przychodziła na próbny, a oni mieli darmowego pracownika...

ja zostaje w domu, nigdzie nie jade
jeszcze jakis cyganow sie spotka- ci to "nakrecaja"

Ellap200 - masz całe pięć postów na koncie więc istniej podejrzenie że założyłeś sobie te konto tylko poto żeby zjechac bettera (czyli konkurencja) !!!!!!!!!

No w sumie pieniądze znajda się na wszystko :D byle mi się lokal podobał.

Treść jest ukryta

w rampie vip albo rysiu.

zawsze używam verbatim 2,4x dvdr+dl, nagrywarka Lg w laptopie wypaliłem około 40-stu płyt i nigdy żadnej nie zmarnowałem, wszystkie tytuły działają idealnie

VERGISS MICH

normalnie jestem wstrzasniety nie zmieszany.zobaczymy jak niedlugo ci budowlancy i remontowcy beda mieli robote gdy firmy padaja.a ludzie ktorzy chcieli by zrobic remont nie beda mieli z czego zaplacic.wiec niedlugo zamiast zarobic 2000 zarobi sie 1500.

droga Megii2007 jeśli mozesz to napisz gdzie przyjmuje dr dmitruk prywatnie i ile bierze za wizyte prywatnie z góry dziekuje bo dzis dwonilam ale nie mogl ze mna rozmawiac bo akurat ma pacjentów

To jest strategia tej firmy. "Byc blisko". Jakkolwiek, kiedyś był o tym artykuł na onecie;) Widac że świetnie realizuja swoje plany. Mi akurat biedronki nie przeszkadzają. Czasami bywam i chwalę sobie ceny niektórych produktów, zwłaszcza chemii.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

pohwal sie jakas aplikacja, tylko nie pokazuj "hello world" ktore prubujesz napisac na 30 sposobow

rudy błazen z druhem

szaszu to może sobie zmierzyć poziom inteligencji , bo większy od 10 nie będzie więc i linijka długa nie potrzebna

tak, kolo ul. piwnej, tesz dzialke kupili kilka dni temu

Riposta

Kiedyś wspomniałem tu:
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=46677&t=46677

dodałem tu
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karawaka

i wczoraj trafiłem na artykuł Bolesława Deptuły:
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17736

Z olbrzymim zainteresowaniem czytałem jego kolejne artykuły, ten jednak zmobilizował mnie do przypomnienia wszystkim forumowiczom o karawakach. Dlaczego? Dlatego, że od kiedy, Bolesław powiedział mi jaka jest nazwa tego krzyża - krzyża, który mnie zawsze interesował - wypatruję ich we wszystkich wioseczkach przez które przejeżdżam, na odległych polanach i innych ciekawych miejscach. Zbieram zdjęcia - dlatego, że jest to znikające z naszego otoczenia świadectwo naszej historii.

Dziękuję Bolesławowi za przypominanie nam o tych najprostszych, choć często najciekawszych, kawałkach układanki naszej historii!

Pozdrawiam!

rudy błazen z druhem

moim zdaniem licza sie zawsze: checi, motywacja, zaangazowanie,poliwalencja,sztuka przytakiwania dyrekcji, skromnosc i beszczelnosc by uzyskac podwyzke i promocje(awans) w kazdej porzadnej firmie co sie szanuje i chce by jej instytucja lukratywno-ryzykowna przetrwala kryzys swiatowy i zime.
nalezy kooperowac patrzac sie w oczy koledze z pracy, ktory sciaga z klienta ostatnia zlotowke by miec korzysc i 21 zlotych wiecej na wyplacie.
tak mozna zdobyc prace i ja, utrzymac,
naiwnosc w pracy sie nie poplaca

pasta email diamant (czerwona) polecana przez aktorów

rudy błazen z druhem

Nie wiem, czy tam masz kompa, czy nie - ale wyglada na problem z elektryką (może być czujnik temp.).
Podjedź do Andrzeja do Jarnut - gość wie o co biega i nie drze.

urząd skarbowy nie pleć głupot.idąc twoim rozumowaniem to umowa na okres próbny powinna być niepłatna..
weż się chłopie za kodeks pracy bo herezje szerzysz! i jak się nie znasz na temacie to się nie wypowiadaj

to jes ten pan pks i pan ogorek
lecz sie czlowieku idz na dwozec i zobaczysz kto tym jezdzi penie caly zwiazek

Aty chlopie dalej o piratach. Dobrze, sam wybrales. I koledzy tez sami pomogli. Pewnie ci to ukruce.

Thx za podanie swojego adresu ip. Zawsze bedzie latwiej.

MirekO

ja stokrotka mam pod nosem, no i co z tego; biedronka to zaraz samochod i tesciowie tam lubia robic zakupy;jezeli spodkasz przypadkiem, tych dyrektorow biedronek czy stokrotek lub kocflandow to im trzeba powiedziec ze - zdzieraja z parcownikow i tyle, nienawidze takiego kapitalizmu w ktorym pracownicy nie maja czasu na swoje sprawy w pracy lub zjesc kanapke; i strach sie bac tego systemu, modernizacji zycia w lomzy

Witam!
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi:

TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ
- administracja publiczna (222 pytania i odpowiedzi)
- funkcjonowanie policji (84 pytania i odpowiedzi)
- bezpieczeństwo publiczne (114 pytań i odpowiedzi) oraz
-MULTISELECT
- opis testu - 560 pytań (charaktertystyka twojej osobowości i zachowań)
- poradnik multiselect pomoc
- porady jak zdać multiselect
- historyjka kryminalna (zadania na spostrzegawczość) -opis
- zadanie na refleks - opis
- zdjęcia i pamięć fotograficzna,historyjki,logiczne
- sześciany - program na którym można sobie poćwiczyć - POLECAM
- 4 zadania matematyczne z gotowymi rozwiazaniami
- zarys pytań zadawanych przez psychologa
- zarys pytań zadawanych na wywiadzie zorganizowanym
- Rozmowa z psychologiem (zadawane pytania)
- program szkoleniowy w szkołach

-TEST SPRAWNOŚCIOWY
-zestaw ćwiczeń i norm dla mężczyzn/kobiet
- filmik opisujący przebieg testu

pytania i odpowiedzi z lat poprzednich
wzór podania , życiorysu
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl
UWAGA NA BŁĘDNE I NIESPRAWDZONE TESTY

moze byc sonda lub czujnik temperatury...ale jak pokazuje normalna temp to sonda... mozesz tez sprawdzic stan oleju.

cos innego widac, czy czuc po samochodzie?

jeśli to benzyniak,to mogą być jeszcze przewody wysokiego napięcia(przebicie)kiedyś tak miałem.

Zauważ longman b, że o sile koszykarskich klubów w Polsce decydują głównie obcokrajowcy (szczególnie Amerykanie). Według mnie należałoby zmienić przepisy dot. wystawiania obcokrajowców w składzie. Zmusiłoby to kluby do szkolenia i pracy z młodzieżą, która w przyszłości decydowałaby o obliczu polskiej reprezentacji.

a duzy jest wybor w biedronce?
ludzie poswiecaja duzo czasu na zakupy

Czy to ważne co? Ważne, gdzie można to zrobić :)

las vegas na bazie wzgs

rudy błazen z druhem

Donald to nieforum elektoniczne ty prówno zasniedziala ,....ty kapciu zdechlakowaty !!pki

Gracie może w jakieś ciekawe gry online typu (MMO)? Jeżeli tak to może polecicie jakieś ciekawe tytuły?

O to dwie gry, które według mnie warto zobaczyć, chociaż szczerze mówiąc to mamy pełno ciekawych gier online.

Hattrick.org

Najpopularniejszy manager piłkarski w internecie. Gra w to ponad 980 tys. ludzi w tym bardzo dużo Polaków. W lidze jest po 8 zespołów, mecze ligowe odbywają się co tydzień. Naprawdę hattrick bardzo wciąga. Powstało wiele innych menagerów, ale ten jest zdecydowanie najbardziej popularny.

Gangsters.pl

To polska gra kryminalna w której wcielasz się w rolę początkującego gangstera. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę, że to najlepsza gra spośród tych o fabule kryminalnej.

mmsiek 1 -ksiecia janusza to ja dobrze znam, ladnie tam, ale przychodni to ja nie widzialam, jest tylko szpital

rudy błazen z druhem

Jeśli chodzi o biedronki i drobnych sklepikarzy, to Ci drudzy sami "podcieli sobie galąź na której siedzieli". Blokowanie budowy hipermarketu, który przyciągnałby nowych klientów spoza Łomży, spowodowało powstawanie dyskontów typu Biedronka które to są główną przyczyną upadania osiedlowych sklepików.

VERGISS MICH

Biedronka ? chyba ktoś to wyssał se z palca :) już od jakiego czasu zauważyłem że wycina się tam drzewa postawiło się reklamę na której i tak nic nie ma no ale sadziłem że będzie się coś dziać bo teren nie jest głupi ,często tam przechodzę obok osiedle przy tym sadku rozwija sie i co raz nowy blok wyrasta i bardzo dobrze bo trzeba zagospodarować te terany tak jak ten sadek ,jak pan(i) jest właścicielem i nie jest w stanie panować nad tym co tam się dzieje i zrobić porządek z tym najlepiej sprzedać komuś pod inwestycje i już czy nawet taka biedronka czy nowy blok powstanie to i tak będą większe korzyści niż straty bo bardzo dużo w Łomży mamy terenów które nic nie robi się na nich i szpecą widok :) chętnie bym chciał żeby te pola obok szosy zambrowskiej były zagospodarowane w jakiś ładny sposób tak samo róg zawadzkiej i Sikorskiego i wiele jest takich miejsc co ludzie chodzą a nic się nie dzieje tylko krzaki i ciemno w nocy .

http://www.fotka.pl/profil/jolanta004/Fotki/14125032.html?z=bde0ea64bdeb7960fe614d98d1d28bce

http://www.fotka.pl/profil/NiEgRzEcZnA1133/Fotki/6880123.html?z=739482ffd19f0e4eaae38b3df7555eb3

heeh juz w niektorych profilach nie ma zdjec, najbardziej mnie smiszy typ ktory jara sie swoim torsem no zalll powazny pajac a wiem ze jest wiecej takich pozerow na fotce nie wspomne juz o bananowcach z rozami w ustach badz w pozycjach przypominajace greckie rzezby, co to sie stalo z facetami chyba scip..ieli

http://www.maxior.pl/film/121468/KMN_Kup_karton_Fa

Takos

i widzialem od pomocnej te rzeczy wszytsko jest na necie wiec matik800 daj se spokoj albo za free wysylaj ludziom pozatym szkoda kasy wydawac na to ;) no chyba ze liczysz na kogos kto nie umie obslugiwac google xD

i dobrze

hmmm no coz nawiazujac do wypowiedzi peter.
moje zdjecia nie sa rozbierane
nie obiecuje kariery robie to co lubie
modelka to nie tylko 90/60/90 18 lat chetna i gotowa

Takos

http://fotkapeel.blogspot.com/

http://www.fotka.pl/profil/AvansavanA/Fotki/86543025.html?z=4d1d04bd169c53b36f40b72b77999ddc

http://www.fotka.pl/profil/AvansavanA/Fotki/86543025.html?z=4d1d04bd169c53b36f40b72b77999ddc

http://www.fotka.pl/profil/LaGattaNegra/Fotki/2422954.html?z=5a28c1d3b9fa6ced0880d4d0acd55983

http://www.fotka.pl/profil/qxxSeXiGiRlxxq/

kup jej fiuta gumowego i jeszcze zapytaj jej o rozmiar piczy

Lalka ta druga z twojego linku to niezla **** wow :P

No i dobrze niech budują nawet i 100 Biedronek .

Mieszkam w pobliżu i cieszyłabym się gdybym miała taki sklep pod nosem.

Robię zakupy aż na Wyszyńskiego. Każdemu polecam. Miłe dziewczyny i dobre ceny, a makaron "Dobrusia – niteczki domowe" to polecam każdemu. Palce lizac i tani. Poza tym mają dużo produktów polskich - co też nie jest bez znaczenia

Toruniak sama nie wiem czy ja przejde ;)

Budować od nowa bez długów i skromnie, a nie pocieszyć się jeden sezon na zapleczu ekstraklasy a potem tonąć

rudy błazen z druhem

I prosba dawajcie tylko Łomżyńskie " towary " :)

Uran tu znajdziesz niezle heheh

http://www.badgirls.pl/

http://www.fotka.pl/profil/Kingaa666/

no to tak. ja to kupie podepne tam gdzie bedzie pasowało..i dziala?czy jakies sterowniki jeszcze,i czy jest mozliwosc uszkodzenia kompa?

www.romcioduch.fotka.pl kolejny gangster wiekszego kalibru

p.s XxXLalkaXxX .fotka.pl ;)

Takos

w Komputroniku są po 58 pln za 10 sztuk
http://www.komputronik.pl/Nosniki_danych/DVD_R_Verbatim_Double_Layer_8_5GB_8x_cake_10_/pelny,id,28923/

Takos

Tak naprawdę to WORD tam nie powinien funkcjonować.Jest zawalidrogą, utrudnia normalny ruch pojazdów na Zjeździe, stwarza zagrożenia wypadkami. Rozumiem, że są tam biura, plac manewrowy i rozpoczęta inwestycja ale nie rozumiem dlaczego na to pozwolono?Ktoś wydawał decycję o lokalizacji, ktoś nie przemyślał...WORD powinien być na obrzeżach miasta.

ty szaszu ..w swoja dziurke wsadz ten kabelek..

komp byl skladany przy mnie na szybkiego bo mi zalozyli nie to obudowe co trzeba wiec mozliwe ze nie równo czy cos ale mi to tylko potrzebne do kamerki wiec jak wchodzi to juz dobrze..to bedzie caly czas siedzialo wiec nie bede mial z tym problemu:) Pzdr.

Hmm z tym telefonem to raczej ciężke uzależnienie niż tak zwane dziwactwo, reszta to prawda - nerwica natręctw:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org