Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef PiS zatracił poczucie rzeczywistości |
Verbatim jak najbardziej...musi chodzić.........oczywiscie rozumeiem że nagrywasz Imburn...........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef PiS zatracił poczucie rzeczywistości |
tdk albo sony
|
|
generamnie mowiac to nie ma specjalnosci poniawaz znany jest ze swych umiejatnosci kreujacych anormalne zniweczenie jednostki rozsadku pciowego, bez-bolowego__to to wytarczy calkowicie
|
|
po co sie ksztalcic? mysle o kobietach jak beda pracowac w kuchni na calym etacie to zwolni sie ogromna ilosc stanowisk pracy w zakladach sexu mezczyzni beda sobie dawac rade sami- co tu duzo mowic
|
|
na kebab- powinno sie tylko patrzec - i to od s'wieta albo raz na rok, -krotko mowiac, wasze marzenia o jedzeniu-( nia bede wspominala o sosach- bo przeciez jest to drugorzedna sprawa)- kebabu -to przyslowiowa "slinka mi leci"
|
|
kazdy system informatyczny mozna opanowac-jezeli jest sie upartym jak adam checinski, ktory lubi chodzic po lasach, poogladac kebabu (od swieta) z soem albo nie(on nie jest najwazniejszy- ten sos) wystarczy przywolywac intelekt- procesu tworczego w systemie "jestem zdolny do wszystkiego i nikt mi sie nie oprze" ktory w informatyce nazywa sie pospolicie "oknem" na swiat coz latwiejszego- uzdolniony do wszystkiego , a informatyka do dla niego ..... wiedza baardzo dobrze opanowana --Linux Ubuntu-
|
|
|
i jak bylo......
|
|
do Tom/redi/ czasami zaglądam gościu z wyspy
|
|
W Łomży w co bys nie zainwestował to i tak stracisz bo to robi sie wielkie zadupie , no chyba ze otworzysz dom starców bo niedługo Łomża zrobi sie miastem wyłącznie emerytów i recistów
|
|
W cywilizowanych krajach nie ma plastikowych torebek tylko worki z papieru specjalnie do tego przeznaczone. Chodzi o mentalnosc.
|
|
Skarbulenka czmy musisz czekac do 29 kwietnia ?? Dlaczego nie idzisz z poborem 2 marca ?? pozdrawiam
|
|
Chyba po każdej mszy jest czynna:) mam nadzieję bo sama sie zamierzam wybrać.
|
|
A czy to przy ABC nie nazywa się Tomi Tourist ( czy może coś koło tego ) ? Jeśli tak, to jest to stare, ale porządne biuro .
|
|
Mój znajomy miał AEG i nie domywała. Nie pomagał i serwis. Okazało się , że była źle podłączona , jak się nie mylę było coś z odpływem. Teraz jest naprawdę dobrze. Szukaj przyczyny!
|
|
Tylko trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że w UE nie ma takiego zawodu jak technik farmacji i jeśli ujednolici się prawo Polskie farmaceutyczne z europejskim to trzeba się będzie dokształcać
|
|
Macie tam fajny skansen, obok rzekę gdzie jest w planie budowa portu i tak bardzo boli że stadionu nie ma, pewnie jeszcze w normach unijnych, tak jak w Łomży mają robić, a następne w planie będzie pewnie Pałac Kultury, bo tego też tam nie ma hehehe. To oczywiście były żarty, ale jako niewielka miejscowość to dla mnie jest ok, choćby tam na rybki pojechać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |