sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szef PiS zatracił poczucie rzeczywistości

Verbatim jak najbardziej...musi chodzić.........oczywiscie rozumeiem że nagrywasz Imburn...........

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szef PiS zatracił poczucie rzeczywistości

tdk albo sony

generamnie mowiac to nie ma specjalnosci
poniawaz znany jest ze swych umiejatnosci kreujacych anormalne zniweczenie jednostki rozsadku pciowego, bez-bolowego__to to wytarczy calkowicie

po co sie ksztalcic? mysle o kobietach
jak beda pracowac w kuchni na calym etacie to zwolni sie ogromna ilosc stanowisk pracy w zakladach sexu
mezczyzni beda sobie dawac rade sami- co tu duzo mowic

na kebab- powinno sie tylko patrzec - i to od s'wieta
albo raz na rok,
-krotko mowiac, wasze marzenia o jedzeniu-( nia bede wspominala o sosach- bo przeciez jest to drugorzedna sprawa)- kebabu -to przyslowiowa "slinka mi leci"

kazdy system informatyczny mozna opanowac-jezeli jest sie upartym jak adam checinski, ktory lubi chodzic po lasach, poogladac kebabu (od swieta) z soem albo nie(on nie jest najwazniejszy- ten sos)
wystarczy przywolywac intelekt- procesu tworczego w systemie "jestem zdolny do wszystkiego i nikt mi sie nie oprze" ktory w informatyce nazywa sie pospolicie "oknem" na swiat
coz latwiejszego- uzdolniony do wszystkiego , a informatyka do dla niego ..... wiedza baardzo dobrze opanowana --Linux Ubuntu-

zmeczenie powoduje ze rozum to ZUPA- a modelki to krolewska inwestycja
porcji "mhmmm"

i jak bylo......

do Tom/redi/ czasami zaglądam gościu z wyspy

W Łomży w co bys nie zainwestował to i tak stracisz bo to robi sie wielkie zadupie , no chyba ze otworzysz dom starców bo niedługo Łomża zrobi sie miastem wyłącznie emerytów i recistów

W cywilizowanych krajach nie ma plastikowych torebek tylko worki z papieru specjalnie do tego przeznaczone. Chodzi o mentalnosc.

Skarbulenka czmy musisz czekac do 29 kwietnia ?? Dlaczego nie idzisz z poborem 2 marca ?? pozdrawiam

Chyba po każdej mszy jest czynna:) mam nadzieję bo sama sie zamierzam wybrać.

A czy to przy ABC nie nazywa się Tomi Tourist ( czy może coś koło tego ) ? Jeśli tak, to jest to stare, ale porządne biuro .

Mój znajomy miał AEG i nie domywała. Nie pomagał i serwis. Okazało się , że była źle podłączona , jak się nie mylę było coś z odpływem. Teraz jest naprawdę dobrze. Szukaj przyczyny!

Tylko trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że w UE nie ma takiego zawodu jak technik farmacji i jeśli ujednolici się prawo Polskie farmaceutyczne z europejskim to trzeba się będzie dokształcać

Macie tam fajny skansen, obok rzekę gdzie jest w planie budowa portu i tak bardzo boli że stadionu nie ma, pewnie jeszcze w normach unijnych, tak jak w Łomży mają robić, a następne w planie będzie pewnie Pałac Kultury, bo tego też tam nie ma hehehe. To oczywiście były żarty, ale jako niewielka miejscowość to dla mnie jest ok, choćby tam na rybki pojechać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org