piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pałacyki, wille, limuzyny, uzdrowiska...

Wypraszam sobie, jestem panną na wydaniu, nie daję też o cichu. Jesli coś robię to bezwstydnie ;)
Wszędzie znajdziemy reprezentanta wsi, mamy wyjście:przyzwyczaić się lub wyalienować. Nie ma telefonu do przyjaciela

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pałacyki, wille, limuzyny, uzdrowiska...

Dziękuję za informację i podane telefony!!!

a może po prostu zabierz kobietę na długi romantyczny spacer czasem najciemniej jest pod latarnią...
pozdrawiam ;)

Barto57 zakładamy swoją drużynę i będzie piłka ręczna ;] (ja w szerokiej kadrze ,bo za dobry nie jestem xD).

To kochana szaszu ciesz się z tego że jesteś zdrowa,ciekawe co powiesz gy uchroń Boże zachorujesz lub będziesz miała wypadek ,POZDRO...

Treść jest ukryta

Witam, jestem ciekawy ile osób korzysta z Linuxów w łomżyńskim społeczeństwie ;> Ja używam od kilka dni i się nauczyłem po przeczytaniu kilka poradników i kilku godzinach grzebania w systemie ,i powiem że chyba już nie przeżuce się na windowsa chyba że 7 coś nadzwyczajnego zaproponuje nam ale wątpie ;) Polecam linux bezpieczne i stabilne systemy

mimo tego wszystkiego wciąz licze na dobre forum hahahahah

Dran można podnieść płacę minimalną. Trzeba zrezygnować ze złodziejskich kosztów jakie pracodawca musi płacić za pracownika. Obywatel ma więcej pieniędzy - więcej wydaje. I napędza to gospodarkę.Pracownik ,który parę dni po wypłacie wie ,że za tydzień skończą się pieniądze nie będzie tak wydajny jak pracownik który ma spokojną głowę.
Co do bezrobocia w Łomży to jak nie ma pracy to bierzcie los w swoje ręce.
Każdy jest w czymś dobry trzeba to wykorzystać. Każdy ma jakieś zainteresowania ,hobby ,pasje. Są dotacje unijne,ulgi różnego rodzaju także nie trzeba mieć dzianych rodziców by wystartować ,kredyt można wziąść .
Są hurtownie różne , giełdy ,Tuszyn ,Wólka i inne ,allegro, ebay. Jest naprawdę wiele opcji na zarobek ,gdzie nie są potrzebne wielkie fundusze na start. Od czegoś trzeba zacząć. Jak ktoś nie ma jaj i bani na karku to właśnie żali się na internecie.
Sam mam DG jednoosobową ,nikogo nie zatrudniam .Czasami mam 3 tysiące w miesiąc czasami 600zł ,ale nie chodzę brudny, nikt mi nie rozkazuję i nie wyznacza godzin. Chociaż kokosów niema to satysfakcję mam większą niż wtedy jak zarabiałem w Anglii 5 x tyle co w chwili obecnej.

Co do dawania dupy ,to lepiej robić to za pieniądze w burdelu niż z nudy w kiblu na dyskotece.

cyt."Ci wystaje cos ale z majtek i to nie jest słoma tylko..... domyśl sie :)))"

i chyba nogawką :))))))

cyt.:"Ja juz Dawno se odpusciłem te forum ;P"

Cholera i nikt niezauważył :))))))

cyt.:"Wypraszam sobie, jestem panną na wydaniu, nie daję też o cichu. Jesli coś robię to bezwstydnie ;)"

i tak dziewczyno trzymaj, żyje sie raz

cyt.:"a ja sram na was wszystkich"

czesio marzyciel, przecież masz kompleks małego fiutka i boisz się sciągać majtki :))))

niektóre transpondery mają słabszy sygnał i przy słabej pogodzie może występować tzw.kaszetowanie, domniemam że masz antene 60cm jeśli masz dobrze ustawioną i dalej to występuje jedyna rada to montaż większej anteny. swoją drogo 95 zeta za ustawienie anteny aż nie chce mi się wierzyć że można tak z ludzi zdzierać.

wszystko ok ale ja odbieram tylko astre 1. nie chce polsatu ani innych takich bo potrzebne mi sa tylko niemieckie kanaly

aj kan trnslajt al łot ju wont ajm rili gud beliw mi :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0d74514e53289e6b.html
Ubuntu 8.10

Odchodzicie kochani od tematu. Jak chcecie urządzać pyskówki, to załóżcie oddzielny post.
Odnośnie MERIDII , lek ten lekarze przepisują, gdy wskażnik masy ciała przekracza 30, czyli gdy już mamy do czynienia z otyłością. Poniżej 30 - to nadwaga, którą można korygować niskokaloryczną dietą i ćwiczeniami.
Lek ten może wywoływać szereg skutków ubocznych, ale nie musi. Najczęściej uaktywnia lub zaostrza chorobę już istniejącą.
Ja Meridię stosuję już 4 miesiąc. Czuję się bardzo dobrze. Najwidoczniej mój organizm jest zdrowy. Po 2 m-cach organizm bardzo oszczędnie gospodaruje kaloriami dlatego chudnie się już bardzo wolno.

zabieg nadżerki podobno nie jest refundowany przez fundusz zdrowia to i tak czy tak będziesz musiała zapłacic..

na st.rynku jesili oto ci chodzi

"Piłka ręczna jest zdecydowanie bardziej widowiskowa niż koszykówka w polskim wykonaniu;) Mimo to sekcje koszykówki są w wielu szkołach.;))" hahah tak tak lubię piłkę ręczną ale nie widzę żadnej bardziej widowiskowej dyscypliny niż koszykówka a chwała że jeszcze w Łomży ona istnieje!!!

Jak ci chodzi o tuner analogowy to się odezwij a 100% sprawny oddam ci darmo gg 4015378.

moze wie ktos jak obejsc skladki zusu zeby im nie placic ?

bar piwo kebab pizza to rzeczywiscie wizytowki salonu gier hehe

rudy błazen z druhem

szczerze, nigdy nie bylam w salonie gier

Witam. Szukam jakiegoś dobrego i zaufanego sklepu z niezwykłymi prezentami na osiemnastki lub walentynki. Ja znam tylko:
http://sklep.osiemnastkowo.pl

Jakie strony wy znacie ?

Życzę powodzenia a jak się dowiesz to napisz.

Pozdrawiam

Jeżeli umiesz czytać ze zrozumieniem, to zauważ że pisałem o polskim wykonaniu tej dyscypliny. Widoczne lubisz oglądać kiepską grę na niskim poziomie i porażki naszej reprezentacji lub drużyn klubowych. A co do widowiskowości, to zgadza się, że koszykówka jest bardzo efektowna, ale ta z ligi NBA;)

Zresztą, sama zainteresowana przestała się udzielać, więc temat uważam za skończony ;) Pewnie to była prowokacja, nie ma co się produkować w tym temacie :)

skoro to twoja przyjaciolka to powinnas najlepiej wiedziec co dla niej dobre- glupota dla mnie jest dawanie na 18jakichs smiesznych prezentow typu np wibrator czy gumowa lala od przyjaciol. taki prezent to moga sprawic jacys dalsi znajomi a chlopak,przyjaciel czy przyjaciolka powinni sprawic solenizantowi/solenizantce cos niebanalnego,cos co bedzie kiedys fajna pamiatka. ten pomysl ze zdjeciem to taki przyklad - pomysl nad czym niebanalnym a nie jakis oklepany misiek

sport dla wysportowanych
pilka dla pilkarzy
jak czlowiek zmeczony, to odpoczywa, bo przeciez nie fachowiec.....

dopiero date postu zauwazylem :)

polecam sciana robi ok 2 wizyty prywatne plus leki niecale 200l chyba wyjdzie

Szaszu zatkało cię pajacu?

ale gdzie sie ubezpieczasz

troll- znana przez -a ....ma, z rana

Treść jest ukryta

twoja morda? w ktorym filmie? GOMORRA?

A kogo to obchodzi szaszu? W każdym temacie masz najwięcej do powiedzenia i przeważnie nie na temat.' Zajmij się tymi nabojami i może znajdź rewolwer i wyceluj w siebie dziecko.

Akurat na alegro sa pionery dvr-111.Z rosyjskim softem ta nagrywarka jest bardzo dobra i moza wiele rzeczy na niej nagrac :)

W zwiazku z dlugoletnia kariera dr Maksymowicza tak wybitnie podkreslajaca jego cechy arty-medyczne i analize diagnostykujaca, nalezalo wykupywac bilety 15 miesiecy a nawet 16 przed wizyta.
Czy wszystkie wizyty u wybitniaka koncza sie pomyslnie z trafna diagnostyka i czy nalezy brac nastepna wizyte za 15 miesiecy?
Te pytania zadawaly sobie wszystkie dziewczyny-dekolciary w lesie kurpiowkso-podlaskim.
Dr Maksymowicz mial ogomna pasje konna, dlatego jak trzeba bylo pokonac dluga szklana i kosmiczna droge do pacjeta nie wachal sie dosiasc swojego rumaka by wstawic sie na czas i podniesc goraczke pacjetowi.
Dbajcie o zdrowie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org