sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska JEST JUŻ INNA

To jak masz net w domu, to zapisz sobie co chcesz wydrukowac, wrzuc na pendrive czy plytke i idz gdzies do sklepu komputerowego/punktu xero i wydrukuj...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska JEST JUŻ INNA

ewina zadzwon do meza agyness- masz numer 707070707, tylko go pilnuj bo czasami oczami strzela w lewo i w prawo jakby swojego szczescia szukal
ale z niego bardzo dobry specjalista, wyspecjalizowany w swojej dziedzinie, chyba jakies kursy bral,- w latach 80 tych ludzie mysleli tylko o doksztalcaniu sie, i jemu sie udalo!

rudy błazen z druhem

ja tez bym chciala tak sobie wypoczac, ale jednak praca jest najwazniejsza i zycie rodzinne

Do dran-co do wynajęcia tej ekipy do remontu to jak myślisz że cała kasę porówno dzieli szef na pracowników,wyzyskuje ich jak może i sam bierze ile się da a robole resztki za które ledwo można przeżyć(i częśc z tych ludzi nawet nie jest zarejerestrowana)Więc nie pisz bzdur....

widze że dużo osób napaliło się na te zamówienia przez gg :) jutro wyśle kogoś aby spróbował kupić firmowego laptopa i na czwartek spróbujemy ruszyć (uwaga aby zamówić kebab przez internet wpierw trzeba będzie przyjść wypisać swoje dane adres imię nazwisko pesel i nr gg aby nie było potem problemów ) bot będzie ustawiony tak aby osoby które nie zostały dodane na gg będą otrzymywać komunikat prosżę o rejstracie w lokalu

jeśli ktoś chce pomóc to prosił bym o podanie nr telefonu do jakiegoś taxówkarza który był by chętny dowozić kebab (za rozsądną cene bo to wkońcu wy będziecie dopłacać za dowóz)

Mój kumpel ma 21 lat, ma z drugim kumplem firmę, nie ma wyższego wykształcenia i zarabia ok. 7-9 tyś miesięcznie. Oczywiście zależy od miesiąca, jak to w swoim biznesie. Dodam, że jest to biznes w branży internetowej. Dorobił się już własnego nowego mieszkania i samochodu. Więc nie mówcie, że wykształcenie jest priorytetem. Widać można i bez niego godnie żyć. Nic tylko pozazdrościć :)

jak by kazdy robił na własńa ręke -haha ciekawie by było

ja znam, ale tylko z widzenia- to kafejke, duzo tam ludzi bywalo
ale ja bardzo kochaaam kawe,
ja na oczy nie widzialam lazerowej-- taki tlumok

ci którzy piszą , że posiadne kwalifikacje , doświadczenie zawodowe czy tez zwyczajana życiowa zaradność są gwarantem znalezienia pracy to mają równo nasrane przez propagandę obecnej RP pod dekiel lub celowo swymi odkrywczymi stwierdzeniami starają się ściemniać prawdziwy obraz naszej rzeczywistości. Prawda jest prosta i bolesna - nie masz układów , nie dasz dupy lub kasy - pracy lub kariery nie ma dla ciebie .
Urodziłeś się w biednej rodzinie - biede odziedziczysz w tym kraju na całe życie i nawet przejdzie na twoje dzieci.
To propganda obecnej RP nasrała wielu młodym ludzim do głowy ,że mają nieograniczone perspektywy rozwoju podczas gdy faktycznie na starcie sa już przegrani.

Nasza bis

Popieram DEDYKUJE dla P.Konsula :)

Po zatym dran pracodawcy nie są glupi i wolą płacic na godziny oczywiście sami biorą z metra i ta praca na godziny to tylko z nazwy bo musisz zapier....jak emu na pustyni hehe

Nasza bis nie wiem co ci wpajaja do tego lba albe uwierz mi, ze bez znajomiosci bez dawania dupy tez da sie zarobic niemale pieniadze w tym naszym ciemnogrodzie, zapamietaj ze na starcie nikt nie jest przegrany, jak juz wspomnialem wystarczy tylko dazyc do celu, rozwijac sie i inwestowac w siebie.
bascet oczywiscie ze sie z toba zgodze ze bez wykrztalcenia da sie zarobic, ale tylko jak opisales to wyzej, trzeba miec wlasna firme. ale jesli chcesz pracowac u "prywaciarza" bez wykrztalcenia i doswiadczenia sie nieobejdzie.
Rozmawiajcie ze swoimi pracodawcami(badz przyszlymi, np. na rozmowie kwalifikacyjnej) nie bojcie sie ich miejcie swoje zdanie, a nie przytakujcie im caly czas na TAK, a napewno taka osoba doceni takiego pracownika, badz (jesli jest idiotą), zwolni ci:)

"Człowiek nie precyzujący swojego celu nigdy go nie osiągnie"

a to cały tekst czy nie realny do naszych czasów
Wyklęty powstań, ludu ziemi,

Powstańcie, których dręczy głód.
Myśl nowa blaski promiennymi
Dziś wiedzie nas na bój, na trud.
Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata,
Przed ciosem niechaj tyran drży!
Ruszymy z posad bryłę świata,
Dziś niczym, jutro wszystkim my!

Ref.
Bój to jest nasz ostatni,
Krwawy skończy się trud,
Gdy związek nasz bratni
Ogarnie ludzki ród.

Nie nam wyglądać zmiłowania
Z wyroków bożych, z pańskich praw.
Z własnego prawa bierz nadania
I z własnej woli sam się zbaw!
Niech w kuźni naszej ogień bucha,
Zanim ostygnie - przekuj w stal,
By łańcuch spadł z wolnego ducha,
A dom niewoli zniszcz i spal!

Rząd nas uciska, kłamią prawa,
Podatków brzemię ciąży nam,
I z praw się naszych naigrawa
Ten, co z bezprawia żyje sam.
Lecz się odmieni krzywda krwawa,
Gdy równość stworzy nowy ład,
Bez obowiązków nie ma prawa,
Dla równych - równy szczęścia świat!

Rządzący światem samowładnie
Królowie kopalń, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W tej bandy kasie ogniotrwałej
Stopiony w złoto krwawy pot
Na własność do nas przejdzie cały,
Jak należności słusznej zwrot.

Obłudzie zdzierców, rządom kata
wyzwania zgodnie rzucim krzyk,
co wojsk szeregi z ludem zbrata:
Hej, kolby w górę, łamać szyk.
I żolnierz, wiedząc przeciw komu,
a z kim o lepszy walczy los,
bratobójczego sprawcom sromu
śmiertelny jutro zada cios.

Dziś lud roboczy wsi i miasta
W jedności swojej stwarza moc,
Co się po ziemi wszerz rozrasta,
Jak świt łamiący wieków noc...
Precz darmozjadów rodzie sępi!
Czyż nie dość żerów z naszych ciał?
Gdy lud wam krwawe szpony stępi,
Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał.

hehe a moze Na barykady ludu roboczy i wezmy kije bejsbolowe i chodzmy ich pobic co?

Wyklęty powstań, ludu ziemi,

Powstańcie, których dręczy głód.
Myśl nowa blaski promiennymi
Dziś wiedzie nas na bój, na trud.
Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata,
Przed ciosem niechaj tyran drży!
Ruszymy z posad bryłę świata,
Dziś niczym, jutro wszystkim my!

Ref.
Bój to jest nasz ostatni,
Krwawy skończy się trud,
Gdy związek nasz bratni
Ogarnie ludzki ród.

Nie nam wyglądać zmiłowania
Z wyroków bożych, z pańskich praw.
Z własnego prawa bierz nadania
I z własnej woli sam się zbaw!
Niech w kuźni naszej ogień bucha,
Zanim ostygnie - przekuj w stal,
By łańcuch spadł z wolnego ducha,
A dom niewoli zniszcz i spal!

Rząd nas uciska, kłamią prawa,
Podatków brzemię ciąży nam,
I z praw się naszych naigrawa
Ten, co z bezprawia żyje sam.
Lecz się odmieni krzywda krwawa,
Gdy równość stworzy nowy ład,
Bez obowiązków nie ma prawa,
Dla równych - równy szczęścia świat!

Rządzący światem samowładnie
Królowie kopalń, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W tej bandy kasie ogniotrwałej
Stopiony w złoto krwawy pot
Na własność do nas przejdzie cały,
Jak należności słusznej zwrot.

Obłudzie zdzierców, rządom kata
wyzwania zgodnie rzucim krzyk,
co wojsk szeregi z ludem zbrata:
Hej, kolby w górę, łamać szyk.
I żolnierz, wiedząc przeciw komu,
a z kim o lepszy walczy los,
bratobójczego sprawcom sromu
śmiertelny jutro zada cios.

Dziś lud roboczy wsi i miasta
W jedności swojej stwarza moc,
Co się po ziemi wszerz rozrasta,
Jak świt łamiący wieków noc...
Precz darmozjadów rodzie sępi!
Czyż nie dość żerów z naszych ciał?
Gdy lud wam krwawe szpony stępi,
Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał.

Głos Rozsądku

Dran a może pośpiewamy razem w wersji francuskiej podsyłam pomocnik

http://www.internacjonalista.pl/kultura/pieni/163-midzynarodowka.html

pkgryf podam Ci jedno proste rozwiazanie... zostan pracodawca...
Wtedy zaczniesz narzekac, ze okrada cie rzad. Jak ktos chce sobie znalezc wymowke, zeby krasc czy robic inne rzeczy, to ja zawsze znajdzie.
Dlaczego nie pojdziesz na swoje? Bedziesz okradal innych legalnie i zyl dostatnio, zamiast gnic w kryminale ;)

Moze ta2 opcja bardziej mi odpowiada ale spróbuje tej pierwszej zaczne okradac pracowników .
Ludzie koniec bezrobocia zakładam firmę są chętni?

k....co za naród nikt nie chce pracować

DRAN-latwo mowic
Nasza bis- wdzieczna ci jestem za te informacje, ja juz nie wiem co robic, chyba ucze sie jezyka polskiego?milo
Nie dajcie sie ustrojowi!!!!!!!!!!!!!

Dobromil - jak cie kopne to sam bedziesz tancowal
dobrze przeczytales WON

wy tak lubicie grac?
-_- ja z zamknietymi oczami ale tylko na gitarze
chyba ja poszukam w piwnicy.....tak mi teskno...albo poslucham dobrej muzyli z tekstem

oj, chyba znowu CD sluchamam, to -przejdzie
lubie jablka zakazane i nigdy ich nie zrywam, wiec bardzo lubie profesjonalizm fotografa artystycznego w polskim wyjatkowym wydaniu

ewina- a ja myslamam ze ty- o patalanie mowisz? moje komentarze denne?
realistyczne , jak okna niedobre to zimno w domu- dziewczyno!!!!!!!!!

chyba TWOJ? kochany pkgryf

TA SZCZEGÓLNIE W ZIMĘ

Doszłam do wniosku,że po to aby "nie głodować" zastosuję dietę kapuścianą-czyli taką która głównie opiera się na zupie z kapusty(i innych warzyw) przez ok 7-10 dni a później przejdę na 1000 kalori-żeby nie było efektu jo-jo :)

oni niczego sie nie-boja, no moze samego spotkania z wodzem polskim, nie_ przyzwyczajeni i tyle

uwazaj na inwestycje jakie robisz- czy to zaowocuje na 100%
better-lubie kawe i lubie sie jej napic, najlepiej patrzac sie na zwierzyne lomomzynska

Mój dobry znajomy ma "przyjemność" mieszkać w tym samym budynku co wysiedleni Czeczeni. Jak wiadomo część hotelu jest zaadoptowana na mieszkania prywatne dla kilkudziesięciu rodzin. To, co Ci ludzie przeżywają to istna makabra. Nikomu nie zazdroszczę takiego "sąsiedztwa". Najgorsze jest jednak to, iż nasi rodowici Łomżanie czekają latami na mieszkania komunalne. Żyjąc czasami z małymi dziećmi w strasznych warunkach a tu spokojnie żyją sobie "uchodźcy" i jeszcze dostają pieniążki. Uważam iż coś winno się z tą kwestią uczynić. Cóż... wybory blizko... Mam nadzieję że Łomżyniacy nie zapomną o czeczenach, o ŁKS i o jeszcze kilku porażkach naszego Ratusza.

tszeba bylo sie uczyc budowlancu. praca lrzejsza by byla

1 mln 575 tys. 800 zł. A ile potrzeba na LKS ? To jest jakis nonsens.Czy ktos weryfikuje ich sytuacje w ich kraju ? Jezeli zyja tam inni dlaczego nie ci ? To jest to samo co na poczatku w Niemczech.Najpierw integracja tolerancja a potem kebap na kazdym rogu.A jesli ja wole pierogi to co ?

dziki naród a my ich chowamy sami sobie stanowią prawo u nas aż żal...

O to kilka obiecanek o kótrych pisał better, nie chciało mi sie szukac wiecej ale napewno jeszcze sa jesli ktos chce niech jeszcze poszuka

małachowskiego 2 w środe otwarcie

jeśli chodzi o ilość to raczej nie będzie oszczędzania, wole dać więcej mięsa i zarobić złotówke mniej

jeśli chodzi o sosy to będzie do wyboru ich troche ;)) nie tylko ostry i łagodny (duński,czosnkowy, gyros, 1000wysp,salsa i pare innych)

cenowo myśle że tak samo jak na dworcu tyle że np. przy 2 ,3 kebabach cola gratis noi wiadomo mięso nie będzie żałowane

okal jeszcze nie jest otwarty ale na dniach już otwieramy :) otwarcie poniedziałek/wtorek/środa (czekamy na odbiór sanepidu)

przez pierwsze 3 dni otwarcia lokalu co 7 zamówienie (kebab/ciabata) ciabata (duża) gratis :)

dzi i bułe to ja Ci powiem tak że sam jestem smakoszem i po drugie lubie widzieć zadowolenie na twarzy klijęta więc buła będzie polana sosem potem mięsko kapusta sos mięsko kapusta sos itd (kapusta czyli wszystkie warzywka), ps, nie lubie kapustowych kebabów więc nie będzie 80% kapusty :) pomidorki i ogóreczki będą, cebulka też ale nie do przesady ;) jeśli chodzi o jedzonko to nie wiem czy pisałem ale fasolka, pierożki i flaczki też będą dostępne :)

jeśli chodzi o maszyny to czasem (sam wiem po sobie) fajnie wżucić 2zł do maszyny w czasie gdy czeka się na kebaba/ciabate

jeśli chodzi o parking to jest go dużo :) wkońcu małachowskiego 2 to mini pawilon handlowy (dziewczyne można po stringi wysłać a samemu iść na kebaba).

a tak wogóle to wprowadzam coś nowego zamówienia przez gadu gadu :) nr gg będzie unikalny więc łatwo będzie go zapamiętać i zanim dojdziemy do lokalu to już zamówienie będzie gotowe ;) nr gg 6666606

w poniedziałek postaram się umiejścić linki odnośnie wystroju lokalu

kebab wychodzi koooooooozak że tak powiem sporządze jutro menu i wybór kebaba nie będzie jeden :)

mogę Ci robić aranże jak chcesz, pisz na maila to się dogadamy:
adamb@os.pl

i to:
"po 4 cena gyrosu wzrośnie o 50 gr(czyli 12zł ale to i tak mniej niż na dworcu za 13.50) lecz już nikt nie powie że mięsa było za mało"

Czesław Śpiewa w poniedziałek - 9 II.
Pierończyk w niedzielę - 1 III.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)

mlody9630: poszukaj na forach z tematyką disco polo np. discopolodance.com bądź na discopolotop.eu tam jest tego bardzo dużo

Kto robi fajne uczesania i makijaż ślubne w Łomży?? Kogo polecacie???

a wiec sama przyznajesz ze sa wyjatki odeszla prawie cala grupa z II roku 4 osoby przeniesiono do drugiej Grpy II roku i to jest pare osób?????????jesli osoby ktore ciagnely za soba ogony zdaja na 80-90 % zanizaly poziom no to nie wiem ............. a co do egzaminów kolo mozesz poprawiac tylko raz jak nie uzyskasz 60% to tylko poprawka no i ostatecznie warunek,zadna z tych osób nie miala jednego ani drugiego
totez glucie jak sama nazwa wskazuje nie sraj na forum tylko pisz prawde

rudy błazen z druhem

azaxxx,- wiem ze lubisz szkole i nauka dla ciebie jest bardzo pasjonujaca, nie dosypiasz nocami, tylko czytasz i po co ci to, za te marne 400 zlotych na miesiac ? ja cie zapraszam tu , do siebie, wytanczysz sie kiedy zechcesz i szkola jest tania i male pieniadze za nia placisz, nie marnuj sia tam dzieciaku

"Autor: szaszu (---.w92-128.abo.wanadoo.fr)
Data: 04-02-09 19:51

SaneOne - ty to nawet gadac nie potrafisz a pracy bys' chcial , nierobie jeden"

nie wiem totalnie o co ci chodzi, ale wiem, że ty piszesz bzdury... w każdym wątku pierdolisz jak potłuczony... ćpasz coś?

no no ladnie o tym klerze paplak napisaleś :)

Witam!
Mam pytanie. Gdzie w Łomży można trenować piłkę ręczną? Jakie szkoły prowadzą sekcje piłki ręcznej?
Jeżeli koś wie, proszę o odpowiedź;)

Ci wystaje cos ale z majtek i to nie jest słoma tylko..... domyśl sie :)))

Dziękuję za informację, a Ty szaszu wysil swoje szare komórki i napisz w końcu coś mądrego, może i to zostanie docenione. Pozdrowienia

Makijaż na Małachowskiego w salonie Perfect, a fryzura też na tej samej ulicy, dzieli je jeden lokal, Fryzjer to Edyta (obydwa salony mieszczą się w tym nowym budynku za ODKiem)

u mnie wysyłanie bez problemowo idzie:) nie wstawiam to na forum bo to jest słabo widoczne a ja mam to tak zapisane ze nic tylko wydrukować i się uczyć bo pytanie są pogrubioną czcionką a tutaj jak wstawie to za czytelnie to nie bedzie wyglądało....
a ja na każdego emaila odpowiadam :))
powodzenia:)

lomzanin - ty do polerki czarnych flint miałeś się zabierać, a nie pląsasz tutaj po necie .

rudy błazen z druhem

Siema:) Znacie jakas paste zwykłe co wybiela chociaz troche zęby? Bo czytałem o pastach wybielających ale sie zraziłem bo odwapniają zęby

Strona, którą podałam informuje o klinice w Białymstoku . Prywatna, ale zabiegi są w części refundowane przez NFZ . W każdym razie jeśli chodzi o nadżerkę, to jeśli jesteś ubezpieczona, to nic nie zapłacisz .

Treść jest ukryta

zlote sa najlepsze i drogo nie kosztuja, w lomzy na slowa-.....go , to nawet w kolejce nie trzeba stac, pokazesz kolano i masz
pol-kolana tez mozna, -nic nie pokazesz tez sie zalapiesz,

Możesz spróbować BLANX, osobiście nie próbowałam ale na ulotkach piszą że jest super:>>> albo colgate. Nie musisz się martwić o odwapnianie. Pasty zawierają fluor który wzmacnia szkliwo. I możesz stosować dodatkowo płukanki, np ELMEX (tu wiem z autopsji:> ) są całkiem ok w smaku i super chronią zęby.
A jak chcesz mieć ekstra białe zęby to trzeba wybielić w gabinecie. Po tym będzie przejściowa nadwrażliwość ale efekt murowany

aaaaaaaaa dostanę zniżkę ??????

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Treść jest ukryta

Witam!
Mam pytanie... Jakie plyty uzywacie do wypalania gier na Xa?
Bo ja kupilem verbatima 2,4x i moja nagrywarka LG H55L je ciagle pali.
Na forum pisali ze jednemu sie nagrywaja plyty na LG drugiemu nie...
W Xboxie mam naped LITEONA flash ixtreme 1.5 i czy jak nagram z predkoscia 4x bedzie chodzic ??
Wiec jak to wkoncu jest ?;/

POMOCY WYTLUMACZCIE MI !

A jakbyś napotkała tą sól do kąpieli o ktorą pytałaś wcześniej to nie przesadzaj z kąpielami z jej dodatkiem..Bo niektóre Kobiety mogą miewają później kobiece problemy...:(

Treść jest ukryta

Moja Córeczka ma zdiagnozowany w DSK refluks. na początku zmagań z chorobą "prowadziła" Ją (na muke) pani wilińska - napisać dr. wilińska - to byłoby ogromne nadużycie, więc tego nie robię. Wyżej wymieniona zaklinaczka była u naszej Córci dwa, trzy razy w tygodniu i według niej wszystko było na dobrej drodze, albo już w jak najlepszym porządku, oprócz... zdrowia Córci. Finału zgrozy dopełniła przepisując wycofany z obiegu farmaceutycznego antybiotyk ( do tego za odpowiednią finansową gratyfikacją pomogła wejść w już nielegalne - ale wszystko dla dobra dziecka - posiadanie owego preparatu!!!) Na rezultaty tej wyśmienitej terapii długo nie czekaliśmy, bo nazajutrz byliśmy już w Białostockim DSK. Córeczka, z atakami duszności, zaburzeniami motorycznymi i obrzękiem kończyn, najwyraźniej nie podzieliła wiary w cudowne uzdrowienie pod wpływem niezawodnej innowacyjnej terapii. Tamtejsi lekarze, po natychmiastowym/ prawidłowym zdiagnozowaniu Córki zaimplementowali dalsze leczenie kliniczne (dla bezpieczeństwa W B-stoku - nie w łomżyńskim uzdrowisku zapalenia dziecięcych płuc). Po wszelakich skrupulatnych badaniach diagnoza brzmiała: refluks. Personel DSK, polecił nam DR. MAKSIMOWICZA. W Białymstoku słyszeliśmy o Nim w samych superlatywach, i odniosłem przy tym nieodparte wrażenie, że jest to jedyny łomżyński lekarz, o którym DSK wypowiadało się bez sarkazmu i politowania.
Od tamtych nieszczęśliwych wydarzeń, godnych politowania, żałosnych prób podejmowania walki z chorobą przez różnorakich szamanów rodem z łomżyńskiego szpitala, trafiliśmy do właściwej osoby.
Nagle okazało się, że to nie jest wyrok. Że refluks jest chorobą uleczalną i istnieje ktoś kto potrafi. Ktoś kompetentny i uczciwy. Lekarz. Taki już prehistoria n, ginący gatunek Judym, a nie żadna finansjero - medyczna hybryda.
Bardzo Panu dziękujemy Panie Doktorze.

Mówiłem że pedofilia się szerzy ... a nie którzy to chyba jakieś kompleksy mają że nie mogą wyglądać jak on(a) ? czy jak to jest zazdrość nienawiść ? chęć zemsty ;> bo pózniej będą wytykać na ulicy je ? bo na 4lomza są popularne? haha śmieszni nie którzy są ;) nudzicie się i komp i net was przerasta i dla tego :) i jeszcze umieszczać dzieci '' 92, 93 '' to rocznik więc wątpię żeby miały 18 lat chociaż ;) dla tych co jeszcze fotka jest ich zainteresowanie dla czego? ponieważ:

Treść jest ukryta

aguska1289 napisał(a):

> witam mam pytanie czy zwracaja juz podatki ze skarbowki ?
>dostal juz ktos zwrot?

to może inaczej odpowiem.....tak już zwracają podatek ze skarbówki....i tak ja np. już otrzymałem zwrot.. i więcej cierpliwości życzę ;]

społeczeństwo jakieś takie mocno wrażliwe się zrobiło. Niejaka Panidomu po parę razy te same wypowiedzi wkleja, to chyba przedstawicielka silnej grupy od ojca Tadeusza.
Wesoło, oj wesoło.))))

a gdzie się podziała szaszu...

Pal dędy konfituro!

na dworzec pks szybko szybko i napisz czywytrzymałes hihihi

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jedyny komentarz - haha

gówniarzom zachciewa się sexu bez zabezpieczenia, lub nie mają o zabezbieczeniach pojęcia, co jest winą . . . dorosłych

pzdr.

i jeszcze sprostowanie, bo zle się wyraziłam- nie powinno być ''zarażają'' ,lecz istnieje prawdopodobieństwo,, że zarażają. przepraszam za tę nieścisłość

********* szkoła:D

na sikorskiego( przed radarem od strony dworca jadac) taki domek blekitny ? Chyba tam :)

haha fajnie sie czyta takich pajacy jak ty mozna sie posmiac:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org