piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HERMES

Re:divaio
Podążając Twym tokiem myślenia zgłaszam propozycję, aby nauczyciele przestali prowadzić lekcje, po to aby inwigilować wszystkich i wszystko na terenie szkoły. No bo naprawdę, jak się ma takie zasoby śledcze w dodatku dyspozycyjne, to po co wydawać kasę na monitoring. Bo to wszystko przez to, że szkoły nie mają menedżerów i potem właśnie w taki głupi sposób wydają pieniądze.

Nie pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HERMES

DASTO jak mi powiesz że wstępujesz do LPR albo MW to wyzucam te forum z ulubionych ;)

krytyka jest podstawa dobrego dialogu

MrS, na Twoim miejscu bym wyluzował i nie obrażał tych klubów, barów, itp. Pewnie wolałbyś, żeby wszystkie pozamykali i każdy siedział w domu przed komputerem ? Uważasz się za wielce straszego od gimnazjalistów, a masz przecież 17 lat, a to nie jest wcale więcej.

Na temat tego koromysła na górce zawadzkiej na tym forum napisano już wiele postów... a ja chciałem spojrzeć na to z innej strony.

Skoro i tak wiadomo, że prędko budowa nie dobiegnie końca... o ile wogóle dobiegnie - może by spróbować jakoś zaadoptować to "COŚ".

Ot tak mi do głowy przyszło... zbliżają się święta... (myślę o tych grudniowych) jeszcze kilka dni i na wystawach sklepowych zaczną pojawiać się świąteczne dekoracje, tv zacznie nas bombardować reklamami z których przez ekran telewizora wręcz wylewa się rodzinne ciepło i radość z prezentu w postaci kawy czy czekoladki o proszku do prania nie wspomnę... ehhh rozmarzyłem się...

... No ale nie o tym miało być... a gdyby tak zorganizowac jakiś komitet społeczny czy jak się to nazywa i zrobić zbiórkę uliczną na przystosowanie tej, nazwijmy to wyniośle, konstrukcji do wymogów dobrego smaku. Ot choćby obwiesić to girlandami, łańcuchami i lampkami... tak żeby przykryć jego brzydotę... jak by nie było oryginalna szopka...

A może macie jakieś inne pomysły... podobno włodarze niasta tu czasem zaglądają...

... pozdrawiam...
... trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po

vivez jesteś żałosny

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org