sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do PiS dokooptował kolejny nieudacznik

Sorki, tamten link miał błąd: http://pl.youtube.com/watch?v=bghIjVu0gB8

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do PiS dokooptował kolejny nieudacznik

kobieta za kolkiem lubi sie dzielic'

Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było
Cytat własny (copyright ©)

zaznacz wszytskie 4 czesci kliknij wypakuj tutaj jeśli to spakowane jest :P tak myśle bo tak robie jak sciagam filmy a z grami nie mam do czynienia :)

Ale czy wszystkie czesci wypakowac do jednego foldera??

no chyba tak , te pliki muszą być razem

nic sie nie udaje siedziałem na balkonie znów 1,5h i nic. Jade po fachowca może sie potarguje i tyle nie zedrze ze mnie:))

Jacek R ma rację do dobrego kebaba jeszcze trochę Tobie brakuje.Krytyka konkurencji również nie wyszła myślę Tobie na dobre po pochlebnych recenzji na temat Twojego lokalu było jak na lekarstwo.Najlepszym rozwiązaniem chyba było by skupienie się na swoich błędach niż wytykanie innym lokalom niedostatków.Po Twoich obietnicach na temat promocji zachwalaniu się robieniu sobie reklamy konsumenci spodziewali się czegoś więcej tak mi się wydaje.Podsumowując popatrz na swoje błędy popraw niedostatki(jest ich trochę)i może będzie naprawdę najlepszy kebab i klient wyjdzie zadowolony.Trzeba czasu na zbudowanie sobie opinii i renomy.Wkrótce odwiedzę Twój lokal z nadzieją na poprawę
Powodzenia

A swoją drogą chciałbyś by z góry założono że nic nie umiesz,ściągasz i jesteś głąb,a dyplom zrobisz fuksem nie sądzę.Ludzi powinno się traktować poważnie

pobaw sie sam
nie lubie kobiet

Autor: jony (---.gprs.plus.pl)
Data: 25-01-09 19:08

"Mala miss" zazdrosc przez ciebie przemawia? Niezakfalifikowałas się do wyborów! Bo napewno jestes brzydka jak noc!

do jony :nie ma brzydkich kobiet ...to świadczy o Twoim poziomie skoro tak mowisz o kims a raczej braku poziomu IQ

Mam kilku znajomych którzy założyli działalnośc na usługi transportowe, potocznie mówiąc zajęli się transportem Tirami. Są to drobne firmy, jeden dwa ciągniki siodłowe, ale w dobie narastającego kryzysu, gdzie więksi w tej branży mają problemy z tym że ich tabor "stoi" nie wróżę im w najbliższym czasie "dobrej kariery". Biznes typu "oby się utrzymać na rynku" i " oby koszty były na zero" to obecnie kiepski biznes. Jak ropa jest tania to jeszcze jakoś idzie, ale gdy tylko ceny paliwa idą w górę już łapią się za kieszenie.......
Ale kto wie jak dalej potoczy się widmo kryzysu w Polsce?

ci którzy piszą , że posiadne kwalifikacje , doświadczenie zawodowe czy tez zwyczajana życiowa zaradność są gwarantem znalezienia pracy to mają równo nasrane przez propagandę obecnej RP pod dekiel lub celowo swymi odkrywczymi stwierdzeniami starają się ściemniać prawdziwy obraz naszej rzeczywistości. Prawda jest prosta i bolesna - nie masz układów , nie dasz dupy lub kasy - pracy lub kariery nie ma dla ciebie .
Urodziłeś się w biednej rodzinie - biede odziedziczysz w tym kraju na całe życie i nawet przejdzie na twoje dzieci.
To propganda obecnej RP nasrała wielu młodym ludzim do głowy ,że mają nieograniczone perspektywy rozwoju podczas gdy faktycznie na starcie sa już przegrani.

a do kiedy ten remont?

Witam,
Posiada ktoś jakiekolwiek książki w formie elektronicznej, materiały itp itd odnośnie obsługi programu statistica. Konkretnie potrzebna jest forma analizy skupień co i jak się robi??????
Z góry dziękuję za szybką pomoc

ja mogę ci doładować ale do pieca jak taki mądry jesteś chcesz to za 5zł mogę ci kod wysłac

Relacja:

http://metalmundus.pl/articles.php?article_id=1623

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org