Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może TAKA jest prawda?? |
I beznadziejnie budować swoje wypowiedzi na obrażaniu konkurencji, bo niestety do tych niektórych "kiepskich" kebabów z Łomży sporo Ci brakuje. Czekałem, byłem, zjadłem... I mogę pochwalić tylko wystrój, naprawdę super.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może TAKA jest prawda?? |
Ma ktoś jeszcze namiary na tanie ubezpieczenie OC?
|
|
wogole ten temat mozna rozumiec na wiele sposobow!nie wazne wampir czy lalus-kosmita yamy czy sweet candy wazne ze ludzie chodza,tancza i sluchaja tej muzyki choc czesto gadaja ze wszystko no jedno kopyto i tylko ciezkie brzmienia.........hehe jak by sie chociaz co 10ty bywalec yamy znal co to za muzyka to by tak nie gadal albo n ie chodzil!Gosc ma pojecie o graniu i lubi to z tego co widac do tego ma swoj image jak kazdy DJ :) Dobrze by bylo jak by jakis nowe kawalki zamiksowal to juz wogole elegancko :)) Puffy graj dalej chlopie pozdr...
|
|
Do Megan 5 : chodziło mi własnie o tych którzy kiedyś kończyli studia,a nie taraz. Jeśli chodzi o fizjo dzienne to może i są bezpłatne,niewiem.Jakbym była na "garnuszku u rodziców" to tak ale jak sama się utrzymuję,mam rodzinę i muszę pracować żeby się utrzymać to dzienne nie wchodzą w grę..:) Nikt tu za bardzo nie czepia się przecież do wykształcenia lekarzy tylko o podejście do pacjenta prywatnie i na fundusz zdrowia.Czy ono musi się aż tak różnić....?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |