Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak PiS wprowadza sprawdzone w PRL rozwiązania |
Zawsze musi być lokalny, tymczasowy POKEMON na forum. Ma on swoje 5 minut, a póżniej znika i nikt o nim nie pamięta :)) Swoją drogą młody człowieku, to co ci się nie podoba w kamerach w szkole?? Pytanie za 100 punktów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak PiS wprowadza sprawdzone w PRL rozwiązania |
TY PIETNASTOLATEK WES TY SIE NA LINE TARGNIJ!!! DLA CIEBIE TO CHYBA NAJBARDZIEJ OPTYMALNE ROZWIAZANIE!!! BO JAK CIEBIE CZYTAM TO JESCZE BARDZIEJ SIE UTWIERDZAM ZA PRAWEM DO ABORCJI I ZA SLEKCJA MIEDZY LUDZKA I UNICESTWIANIEM SLABYCH OSOBNIKOW papa buziaczki czesc i kopa ci na glowe (_!_) lara
|
|
siemasz koleś! (trauma). ... wiecie co? Ja bym w ogóle proponował,żeby se małolat nicka zmienił np. na... ...Enigma! ...szyfrowanie wiadomości opanował do perfekcji! hehe
|
|
hmmm tak sie zastaniawiam czy walo u nas w miesice Heroine??? kiedys cos mi sie obilo o uszy ze to zekomo ten i tamten razem z nim ale zebym byl 100% pewny czy to prawda to chyba nie zdazylo mi sie... no a teraz sie przyznawajcie kto wali po kablach :) pozdroofki :) ... & vice versa!
|
|
Czy to forum ma jakiegoś moderatora or something like that? Jeśli tak, to chciałbym obejrzeć zmoderowane (usunięte) posty ;)
|
|
PRL bis |
Re 4HuGo Piękne i bardzo prawdziwe (wezmę sobie to do serca) Re Markac Święta prawda (nie mylić "bycia samym" z samotnością, bo jest między tymi stanami ogromna różnica - kieruję to do ogółu) Re Kaschia No właśnie, zgadzam się z tym. To nie są niskie wymagania w naszych przypadkach, to jest docenianie tego co mamy. Uczmy sie tego wszyscy. Pozdrawiam wszystkich, którzy się wypowiedzieli w tym temacie :))))))))))
|
|
TrZeBa SiĘ pRzYsToSoWaĆ dO NoWeJ MoDy PaNuJĄcEj Na FoRuM ! eL0 eL0 z10mkI !
|
|
Możliwe to jego idol :D A tak nawiasem To w jakiej szkole majo zamątować te Kamerki >? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Co Masz Do Mnie ? Bo piszesz ZiomkI ? Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Odchodze z tego forum nie ma tu normalnych ludzi takich jak JA ! WaLe was wy H*** _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
"A bij ty w krzaki kajdaniarzu..." Kurcze, chyba nawet Peja dłużej wytrzymał. No ale jest jeszcze ZioMeK, który z niewiadomych powodów jawi mi się jako mentalny spadkobierca Barteza - "dla mnie masz brajla"! ;-) Będzie śmiesznie...
|
|
Dzięki Ci Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
"nie ma tu normalnych ludzi takich jak JA" Fakt, takich "normalnych" jak Ty, to tu napewno nie ma. Ale tak, czy siak, bardzo słuszna decyzja. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Ziomek: "ty jazzie..." - uj, aj! Ale mnie zabolało, hyhyy. To żeś mnie powalił! Wiedziałem, że będzie zabawnie, ale nie przypuszczałem, że aż tak i w takim ekspresowym tempie. Bartez vel Ziomek - dostrzegam w Twojej osobie cudowne remedium na trapiącą niektórych zniżoną samoocenę. Wystarczy się porównać z Tobą i od razu lepiej.... Do "normalnego-inaczej-małolatka" - do szkoły, a po szkole do domu ksiązki czytać...
|
|
CZY W TYM CO NAPISAŁEŚ JEST SENS ? BO JA ANI NIE ZROZUMIAŁEM ANI NIE WIDZE SENSU TAK SAMO Z TYM 15 LATKEM JA TERZ MAM 15 LAT I CO Z TEGO ? ON MOZE JEST Z ZTZ-ÓW CZY JAK KTAM TAKA SZKOŁA SPECJALNA NA WOJSKA POLSKIEGO CO UCZA SIE ODRAZU ZAWODU :)))))))))))))))) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
To proste: na forum pojawiło się zbyt dużo "indywidualistów". Co gorsza, ciemnych mas przybywa ("^NoRm@LnY^15^LaTeK^ i pare innych osób). Może kiedyś wrócą, stare, dobre czasy inteligencji. Pozdrawiam
|
|
Radio to nie sklep, ale zasada podobna... Jeśli się nie podoba - nie słuchać. Znajdzie to odzwierciedlenie przy najbliższym tzw. "dzienniczku radiowym" (metodzie badania słuchalności stacji radiowych). Nadawca straci jeden z najważniejszych z punktu widzenia reklamodawców segmentów konsumentów i będzie "kupa", na którą sobie sami zapracują... No chyba, że wszystkie zmiany w radiu BAB są zamierzone, łącznie z przeprofilowaniem na innych reklamodawców, zmianą "targetu", a nie tylko odnowieniem "elewacji"...
|
|
Dokładnie Mad_Blunted Jazz strzeliłeś w dziesiątkę. Zastanówcie się z czego utrzymują się radia, oczywiscie z reklam (chyba, że RN z tacy). Jaki jest przedział wiekowy reklamodawców - 30-50 lat. Czyli muzyka aktualnie lansowana w radiu BAB trafia właśnie do nich. Przykro mi stwierdzić ale takie są prawa rynku i podejrzewam, że nawet przeprowadzone sondaże tego nie zmienią. Dlatego nie ma się co denerwować zawsze można przestawić radio na inną stację.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |