Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Radzie Warszawy padła koalicja PO z PiS. |
Zlego slowa nie slyszalem. Kilka znajomych osob ma i sobie chwali. andrzej jarota
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Radzie Warszawy padła koalicja PO z PiS. |
mam od 4 dni i chodzi ZAJEBIŚCIE przykładowo ciągnę 4 pliki naraz i każdy po 50 - 60 Kb/s, no ale łącze mają polpakowskie 2 Mbit/s narazie jest cool grzesiek
|
|
George Bush dzwoni do Gerharda Schredera: - Gerhard, musisz mi pomoc! Najwieksza fabryka prezerwatyw w USA spalila sie zeszlej nocy! Potrzebujemy predko 1.000.000 Kondomow, Moglbys nam pomoc? - Sicher! - odpowiedzial Schreder. - Kein Problem... - Te Kondomy musza byc w amerykanskich barwach czerwono-niebiosko-bialych. Poza tym musza byc conajmniej 30 cm dlugie i miec conajmniej 6 cm srednicy! - Powiedzial Bush. - Jezeli to juz wszystko.... Zajme sie tym! - Odpowiedzial Schrder. Zaraz po tym Schreder zadzwonil do szefa najwiekszej niemieckiej fabryki Prezerwatyw: - Musimy pomoc amerykancom, potrzebuja predko 1.000.000 kondomow! Czy to jest do zrobienia? - Naturlich! - Odpowiada fabrykant kondomow. - Sa jakies specjalne zyczenia? - Tak. Kondomy musza byc w amerykanskich barwach czerwono-niebiosko-bialych, pozy tym conajmniej 30 cm dlugie i o srednicy min. 6cm. - Alles klar. Cos jeszcze? - Ja - odpowiada Schreder. - Niech mi pan zrobi przysluge i wysle te kondomy z napisem: MADE IN GERMANY, Size: SMALL.
|
|
Maciek Z. przecież od 10 lat nie mieszkasz na Ks.Anny. Tego Neo to chyba chwalą twoi emerytowani rodzice.
|
|
Maciek Z. pozdrów szwagra w Neo
|
|
Z tego co slyszalem to NEO chyba juz nie ma. Lokal na Dmowskiego stoi pusty. Adam D
|
|
polecam INET www.4lan.pl najlepsza i najwieksza jest w paru miastach Adam D
|
|
To czemu chodzisz po modemie TP S.A. - czyżby zamknięty lokal zaszkodził na super łącza NEO ? INET=NEO=ZERO(X)CENTER=CI SAMI LUDZIE A ich łącze to 11MB/s w zasięgu rzutu kamieniem, a 100 m = 1MB/s W siedmiu miastach wcisneli lipę, podejście do Łomży ? - Tu durnie wygineli z mamutami , a twoje podejście szacowane wiekiem na czas dojrzewania węgla .
|
|
Mozemy zakonczyc ten temat?? Ja wiem jedno: mowcie co chcecie, narazie w Łomży jedyne pewne łącze to SDI. Jeszcze nie slyszalem zlego slowa. mieciu kozłowski
|
|
Czesc Jordan!!! Jak tam w USA Ci leci :-) Nie wiem czy mnie kojarzysz, ale ja Ciebie bardzo dobrze. Specjalnie dla Ciebie zrobimy spotkanie pod chmurka, ale musisz przyjechac ;-) Pozdrowienia dla Ciebie od calej ekipy AŁ. trzymaj sie w tych stanach
|
|
hehe Hej Jordan braciszku!!! Co za spotkanie, prawde mowiac myslalam, ze Alien to zupelnie inna osoba:))) Mila niespodzianka! Zbych
|
|
W ulotce J. Brzezińskiego jest napisane: "3. ...wdrożenie wspierających rozwój miasta projektów z funduszy pomocowych." "7. Promowanie i upowszechnianie kultury fizycznej i rozwijanie ogólnodostępnej bazy sportowo - rekreacyjnej." "10 Opracowanie i wdrożenie programów i projektów finnasowych z funduszy pomocowych w celu zwiększenia konkurencyjności lokalnych przedsiębiorstw oraz rozwój środowiska." Wśród konkretnych celów J. Turkowski wymienia: -" pozyskanie środków z zewnątzr ze wszystkich możliwych funduszy", - "dbałość o zdrowie i kondycje fizyczną, realizacja obiektów sportowo rekreacyjnych, zagospodarowanie strzelnicy, terenów nad Narwią , modernizacja i budowa boisk przy szkołach." Przyznać trzeba, że ta namiastka /kropla w morzu potrzeby/ zagospodarowania przy plaży nastąpiła za Turkowskiego. Radny Nowakowski również jako swoje atuty wymieniał umiejętność pozyskiwania środków z różnych funduszy. Panowie mam nadzieję, że byliści świadomi co obiecywaliście i niezpomieliscie o tym. Czekamy na działania. Podobne deklaracje powinny Wam pomóc w mówieniu w tej sprawie jednym głosem mimo że nie jesteście chyba w tych samych klubach. Jest wspólna płaszczyzna do działania, darujcie sobie bezsensowne przepychanki i działajcie, przecież cel z deklaracji jest zbieżny - wspólny. Bratniak
|
|
A podobno to kobiety plotkują
|
|
40-50 letnie....? ...mężate? :) :) Bratniak
|
|
Krzysiu czyzbys stracil ducha walki?? No nie poddawaj sie!! Zapraszam na http://www.automobilklub-lomzynski.prv.pl i proszę o jakieś ciekwae materiały na stronkę oraz sugestie na temat nowej wersji
|
|
dlaczego taki zabytek ??
|
|
niech lobbuja, najgorsze, ze chlopcy i dziewczeta w krawatach bawia sie kosztem tego kraju:)
|
|
Witam, Podoba mi sie bardzo te "nowe rozwiazanie" jest to poprostu logiczne. Podobne rozwiazania sa na zachodzie. pozdrowka, Lukasz www.lscafe.com
|
|
Spokojnie ma byc 3 czy 4 .............
|
|
Szanowne TPZŁ może juz podjęliście jakieś dziełania, ale jakie? Samo pismo niewiele wnosi do sprawy bo i tak nikt się nim nie bedzie przejmował, chociaż może to być jeden z pomniejszych srodków nacisku. Najlepszym środkiem nacisku są posłowie. Może TPZŁ może dotrzeć do posłów z Łomżu , Grajewa a może i Warszawskim i Augustowskim posłom bardziej zależy na turystach z Warszawy niż na drosze do B-stoku. A może warto by spróbować w Ostrołęce - przecież Via Baltica przez Łomżę, to tylko 30 km do Ostrołęki również dla niej poprawiłoby to warunki transportowe i dałoby możliwość w przyszłości odgałęzienia jej przez Ostrołękę w kierunku zachodniej granicy.To samo dotyczy Ełku jest to zadziwiająco prężne miasto i może posłowie warmińscy dołożą swoją cegiełkę. Ne marginesie Białystok jednak ma wiernych posłów, bronią go jak mogą. Trzeba zmobilizować samorządy z powiatów łomżyńskiego, kolneńskiego, grajewskiego, ale także ełckiego, ostrołęckiego itp. niech robią dużo szumu. I najważniejsze, ale trudne należałoby zainteresowane drogą państwa nadbałtyckie poinformować o trudnościach związanych z budową w obecym wariancie - mozliwość blokowania przez ekologów budowy drogi. Te państwa mają o wiele większą możliwość nacisku niż jakikolwiek samorząd , może w trosce o jak najszybszą budowę nacisną na nasz rząd, a nawet jeśli tylko wspomni to jakiś dyplomata to i tak dobrze. ostatnia instancja to komisja europejska to od nich mamy dostać forsę na drogę , koniecznie trzeba ich poinformować i narobić dużo szumu ekologicznego. Z tego co obserwuję w TV to Europa bardzo liczy sie z ekologami i jesli nie dadzą forsy na wariant białostocki to będzie to argument ostateczny. oto moje propozycje działań, niestety sam nie mam możliwości ich podjęcia zresztą nikt nie słucha osób prywatnych. Pozdrowienia i życzę wam i sobie skuteczności.
|
|
Dodam jeszcze: - gejostwo to chodzenie w długich, czarnych lub innych "sukienkach" z łańcuszkami na szyi i dziwnych kapelusikach, - gejostwo - to "odwiedzanie" nocne studentów przez "szefa", - gejostwo - to unikanie kontaktów z kobietami (nawet służbowo) - gejostwo - to zakaz zawierania małżeństw oraz posiadania dzieci - gejostwo - to nakazywanie studentom chodzenia do miasta tylko po dwóch (nigdy dwoje)....... Czy więc jest to zboczenie, czy nie?
|
|
No nie, ja tam nie mam nic w stosunku do kochających inaczej, jesli im z tym dobrze......To ich sprawa.
|
|
Czyli nie będzie zadnego.
|
|
Bedzie na 99% michal
|
|
...co jakiś czas zerkałem kiedy gdzie co i jak....? .....a tu nie ma...? ....czemu...? (ew. dlaczego? ..jak kto woli :D)
|
|
UWAGA!!! 21 - 22 czerwiec 2003 w Łomży odbędzie się zlot najpiękniejszych, czyli zabytkowych pojazdów. Zapraszamy wszystich fanów motoryzacji.
|
|
Jakie sa szanse na zagospodarowanie nabrzezy Narwi od strony Lomzy? Zal ze takie ladne tereny sie marnuja.. dlaczego nie moga powstac jakies alejki, wakacyjne kawiarenki. Co do zagospodarowania nabrzeża to lepiej jednak lepiej by bylo gdyby drugi brzeg zostal naturalny.. :) Pozdrawiam Raver
|
|
ciekaw jestem czy Bratniak zada jakieś pytanie.... czy założy, że radio BAB będzie stronnicze i zacznie im wklejać artykuły z ich dziennika...? .....a słyszeliście głos biskupa w radio ZET :"LPR powinna przeprosic papieża!". Pewnie znów nie zauważą tej wypowiedzi, a po tygodniu zinterpretują tak, że nam uszami wyjdzie ze zdziwienia, że tak się da! :D
|
|
Eva warto spróbować. Ostatecznie, założysz kamizelkeratunkową.
|
|
no, tak, tylko że trzeba wiedzieć jak to zrobić, a ja niestety tego nie wiem....szkoda....
|
|
Kumpel sprawdzał swoje gadu gadu. Nie ma go na liscie. Ale o co tu w ogóle chodzi.
|
|
niestety takze zauwazam roznice. Wskaznik raz pokazuje ze na jednym litrze zrobie 18, 17 km po trasie, a innym razem z kolei tylko 14,5 15... Poniewaz zdarza mi sie tankowac w trzech stacjach w Łomzy, wiec nie wiem w ktorej paliwo jest "gorsze";(( Obiecuje poczynic obserwacje bezolowiowej 95 w najblizszym czasie;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |