Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica..... a S-19? |
Jeszcze raz sie pytam gdzie jest administrator? Wszystko zmierza do tego że zakompleksione dzieciaki bedą zasmiecać forum takimi "daj dupy dzieweczko"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica..... a S-19? |
sami chcieliście tego zebym tak pisał i bende dalej tak pisałać ;P _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
^nO^To^rZ3ś^SiE^tEr@^p0PiS@U^BiEdN@^DzIecInO^...
|
|
Prawda, ze w Polsce daleko jeszcze do tego zeby kazdy mogl kupic sobie ladny dom i jezdzic na wczasy do drogich hoteli, ale z tymi glodnymi dziecmi to przesada - owszem czasem sie zdarzaja , ale nie nagminnie.
|
|
Po przeczytaniu posta Adamusa też postanowiłam być delikatna, ale widzę że z tego nastolatka nic więcej tylko burak i gówniarz. Niedouczony na dodatek. Przegiąłeś maleństwo. Ponawiam pytanie: Gdzie jest admin???
|
|
Via... |
admin poszedł na grzyby a ty dziewczynko idz na trójkąta do sex shopu i kup se wiesz sama co masz kupić
|
|
Szkoda mi takich ludzi... :-C
|
|
Tak, mi z balkonu trochę zabrano. Koszule, spodnie .. Sąsiadom, w innym terminie też zniknęło, ale chyba cześć się nie spodobała bo zostawili pod moim oknem.
|
|
W Yamie są jeszcze bardzo dobre placek po cygańsku i szarlotka z lodami! Jest też bardzo dobry weterynarz, róg Szosy i Piłsudskiego, Leończa(u)k. Potrafił w nocy wyjść z imprezy, żeby ratować psa z wypadku. (Uprzedzam pytanie: nie był na bani - w każdym razie na jakiejś wielkiej - i go uratował - pies żyje już dwa i pół roku).
|
|
poziom inteligencji ma sie tak do zadawania durnych pytan ze osoba zadajaca powinna najpierw czegokolwiek dowiedziec sie o problemie bedacym tematem pytania by wlasciwie je zadac. Gdy ktos pisze ze: "fotoradar emituje swiatlo" zle swiadczy to ww. osobie, moze nie o jej poziomie inteligencji ale umiejetnosci logicznego myslenia. :) A koledze o nicku Ja proponuje nie osadzac poziomu inteligencji innych, nie majac raz: powodow, dwa: argumentow. nastepnie: ja napisał(a): > to ze ludzie nie maja > pojecia akurat w danym temacie nie znaczy ze sa mala > inteligentni inteligentny kolega/kolezanka zapewne pomylil(a) sie piszac 'nie miec pojecia w temacie' bo wlasciwy przyimek brzmi 'o' - 'ludzie nie maja pojecia o', pomylka oczywiscie wynika z bliskiego umiejscowienia klawiszy "W" i "O" na klawiaturze a nie braku wiedzy. wiedza wszak jest probierzem inteligencji. pytanie brzmialo: "Co myślicie na temat reklamowanego sprayu", jesli odpowiadasz "szkoda pieniedzy, nie pomaga!!!" to gratuluje rozbudowanych mysli. Wracajac do tematu sprayu. tu macie przykladowa aukcje: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=33671216 - chcecie stracic 130zl - prosze. produkt jest legalny, jego uzywanie - nie. Jak juz mowilem jezeli fotoradar nie uzywa lampy blyskowej to preparat jest nieskuteczny, a gdy uzywa tejze tez nie mozemy byc pewni efektu gdy zdjecie jest robione przy dosc duzym kacie bo wtedy wiekszosc promieni lampy blyskowej jest odbijanych nie w kierunku radaru (kat padania = kat odbicia).
|
|
heniek ja nic nie przesadzam taka jest prada i chodzisza tu mamy wolnosc slowa bo to nie PRL :D toc jestemy w wolnej europie :) SaQuall ja tam nic do ciebie niemam ze myslisz inaczej kazdy ma swoje zdanie . PEWNIE ZAKROTKO CIE SOREK UCZY :) ALBO CHCESZ MU SIE PODLIZAC I NA LEKCJI POWIEDZIEC ZE TO TY NAPISALES POZDRAWIAM HENIKA :P
|
|
Jak? Cmentarz "przycięto" ze starych drzew i dla mnie stracił swoją niepowtarzalną atmosferę, wiekowe pomniki "przyozdobiono' terakotą- to dla mnie jest kompletny brak wrażliwości estetycznej.. ja jednak wolałem ten trochę zaniedbany, trochę zapmniany, trochę tajemniczy nasz stary cmentarz...:-(
|
|
drogi szanowny panie "adamus"nie masz pan nic ciekawego do dodania ,to pan milcz. tu nie trzeba historyka który bedzie gdybał. fakty sa jakie sa, ludzie choruja, płaca za leczenie i wymagaja kropka,niewazne kto jest u władzy. chorych trzeba leczyc . żegnam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Temid napisał: >fakty sa jakie sa, ludzie choruja, płaca za leczenie i wymagaja >kropka,niewazne kto jest u władzy. chorych trzeba leczyc . Otóż drogi szanowny panie "Temid" nie płacą, nie płacą... Gdyby płacili, to by mieli i o to mi chodzi. Ale rozumiem Pańską i innych pretensję. Było lepiej, co? Oj było, było - tyla, że dzisiaj płacić za to musimy. I o ile rozumiem, że przerypane mają budowniczowie tamtego systemu (np. dzisiejsi emeryci), o tyle nie mogę zcierpieć, za co pokutować ma młodzież... i ile czasu ci ztęsknieni za socjalistyczna utopią i Gierkiem będą głosować na partie socjalne. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |