Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy rząd boi się państwowych mediów ??? |
KiLeR,...a coś ty palił wczoraj wieczorem? ;-) ...a tak w ogóle,to może lepiej zadzwoń do "Strefy 11"? :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy rząd boi się państwowych mediów ??? |
nie dowiary !! ja lubie Archiwum X :))))))) moze w Łomży jeden odcinek Archiwum X nakręco ??? bedzie odlot !
|
|
Ja nie jechałem autobusem miejskim już z15 lat, ale czaami krew mnie zalewa gdy ciągnę się 50km/h po al. Legionów, a przed moje auto wcina się autbus, który wypuszcza z rury wydechowej kłęby dymu i jezie 20 km/h. Nic by nie było w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że za mną nikt nie jechał. Więc nie musiał mi zajeżdzać drogi. To świadczy o kulturze.
|
|
Szybko leciał i zmieniał kolory? To napewno był latający kameleon z turbonapędem :-D
|
|
Ostatnio nie widać dj-ów ale mamy sympaycznego normalnego 13-latka!!! Świętujmy więc!!! Pewnie nie było go na lekcji, kiedy pani od polskiego omawiała znaki interpunkcyjne... biedaczek... durnowato brzmi, ale cóż począć...? Super sklepy? A moze byś tak określił jakie to są te super sklepy? Nie sądzisz chyba, że markowe ubrania na przykład, zagoszczą w Łomży w postaci firmowych salonów. Pomysl chwilę. Nie za mało mieszkańców? Ja mam w Łomży swoje ulubione super sklepy. :))) Rozwala mnie ta nazwa... I nawet powiem, że jeśli chodzi o markowe fatałaszki, można kupić coś taniej niż w salonach firmowych w większych miastach. Pozdr, Kasia
|
|
TY ...to Fajnie że nie umiem pisać !! zobacz czy ty robisz te znaki ...:] i dopiero sie czep ... ... & vice versa!
|
|
fajna stronka !!!
|
|
Skoro zdarza się to Tobie często,to czy nie przyszło Ci do głowy omijać pewne miejsca szerokim łukiem? (...chyba,że to lubisz? :-)) ...a zdania na temat i tak nie zmienię
|
|
normalnie zaraz mnie poniesie.. ale nie, bede kulturalny... Szanowny 15-stolatku. Pisze do Ciebie gdyż nie mogę z Tobą porozmawiać. Bardzo się wszyscy cieszymy, że w końcu dotarło do Ciebie, że masz problemy z ortografią i interpunkcją. Teraz jeszczed pragnę zauważyć iż powinieneś także zwrócić uwagę na treść swoiich wypowiedzi i ich rzeczowość. Forum to nie pozdrowienia w radiu BAB (Panie świeć nad ich duszami) że piszesz co Ci ślina na język przyniesie. Poza tym nie liczy się ilość postów a ich jakość. Jeśli chcesz zaistnieć na łamach "Bezcennej" bo prawdopodobnie takie jest Twoje zamierzenie postaraj się wymyśl coś poruszającego, al;e błagam niech to nie będzie post w stylu "Mój pierwszy raz" (publikowany w tygopdniku "Bravo") Niech to będzie coś na czasie, coś głebokiego, coś poruszającego. Pomyśl, no chyba ze z tym też masz problemy. pozdrawiam ... trooynik niekoniecznie sieciowy... c3po
|
|
No wiesz... jak to powiedzieć, żeby nie zabolało... no robię dziecko, robię. Najlepszy dowód na to, że nie masz o nich pojęcia, to to, że ich nie widzisz :D Czasami brak znaków inerpukcyjnych jest zamierzony, ale to pewnie za cieżkie do pojęcia, co? :D :D :D
|
|
No nie mogę ....;D 'Krytynka' ;))))))))) idź się pisać naucz
|
|
KOMEDIE CHCESZ TO IDZ SE NA KLAN CZY JAK TAM I SIE PODNIECAJ I NAKREC TO ! WTEDY BEDZIE KOMEDIA ;)
|
|
Re:Adamus W sumie to masz rację, ale jak nikt im nie będzie zwracał uwagi od czasu do czasu to mogą nawet nie wiedzieć jakie błędy popełniają i co gorsza utwierdzić sie w przekonaniu, że w każdym czasowniku liczby mnogiej w trzeciej osobie jest "o" a nie "ą" (np. zrobio, wyślo, zbudujo itp... - brrrrr). Mogą także pomyśleć, że niektóre podejmowane przez nich tematy są bardzo fascynujące i twórcze. Tak więc musi być ktoś kto im przypomni czasem, że rzeczywistość jest trochę inna. Następnym razem postaram sie być bardziej delikatna i subtelna :))) Pozdrowionka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |