czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Liberalowie to wcielenie tego samego szatana

Ktoś jeszcze chciałby powiedzieć "ej, nie uczę się, a ten nauczyciel jest głupi"?

Mów do mnie jeszcze...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Liberalowie to wcielenie tego samego szatana

ja a co?

No... Ty już powiedziałeś chyba?
Z rozdwojeniem jaźni do drugiego okienka... ;)

tak walcz o nią.

jesli niewiecie to ja wam powiem na co ona zbiera od uczniow pieniadze ??
na splate samochodu synka FORDA FIESTY wkoncu zarobki nauczyciela nie sa takie duze hehe

Patrzcie ile szeryf (nawet po śmierci) dobrego robi ..

amen

Chyba nie każdy zdaje sobie tutaj sprawę z tego, że internet internetem, jesteście anonimowi, ale obrażanie drugiego człowieka jest karalne.

Nie znam sprawy do końca, fakt, jesli rzeczywiście jest tak jak mówi Bosh, przyznaję rację, że jest w tym jakiś sens. Ale sprawa powinna być jasno i wyraźnie ogłoszona, tak żeby każdy wiedział, że coś takiego się dzieje. Nie byłyby potem takich właśnie postów jak ten początkowy.

Co do adac6, dziecko drogie do nauki się weź, a nie szykanujesz swojego nauczyciela pod jakimś bzdurnym nickiem. Nie masz w głowie to sobie na forum napiszesz, tak? Do lekarza, i to szybko!

Kasia

He, to niezłe

Ciekawe, czy ktoś pamięta gościa, który miał taczkę przerobioną na samochód ?
A Rysio Złotówa ma się dobrze, dzisiaj go widziałam. Naprawdę niewiele się zmienił.
O Szeryfie kiedyś Kontakty napisały duży artykuł, może gdzieś można odkopać ten tekst w archiwum?

Wiatam!
Wszystko się sprowadza do zakupu nie tyle ramówki co bazy muzycznej. Jakieś radio pracuje na taką bazę kilka lat, wprowadza się do niej od początku wszystkie utwory, opisuje odpowiednio do programu emisyjnego, wiadomo ile programów tyle wariantów. Teraz weźmy sytuację R. BAB - młoda wracająca po pewnym czasie na rynek firma, początkowo chaos (tudzież haos) płacz i zgrzytanie zębów. Ale jeśli ktoś chce się, nazwijmy to umownie, "liczyć" na rynku mediów powinien jakoś upożądkować całą firmę. Tak więc BAB'y zaczęły od bazy muzycznej, zakupiły całość - nic to że nie pasuje ona do profilu radia, ale pasuje opisem utworów do programu emisyjnego, selektora i rotacji. Choć co do tej ostatniej mam pewne wątpliwości bo te same utwory słyszę często - zbyt często.

A co do całoształtu radia... no cóż... co kto lubi... jakoś od samego początku nie pałałem do niego wielką miłością, uczucie to osłabiła jeszcze wieczorna porcja pozdrowień... może nie tyle sam format programu co niefachowiść i nieprzygotowanie się samych prowadzących. Bo ileż razy można się pomylić czytając 160 znaków. Niestety wielokrotnie... A czy tak trudno jest zczytać treść minutę wcześniej?? Chyba nie... no ale jak luz to luz.. na całego..

Tak więc idę się wyluzować w pracy przy ciszy w eterze...

pozdrawiam c3po

mnie nie zachwyca...

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

do prokuratury z tym

stanisław

A jednak to zegar na Forum 13 minut się późni.

c3po,wszystko co mówisz to prawda,ale jeśli chodzi o to krytyczne podejście,to uważam,iż jest potrzebne.Krytyka musi być,zwłaszcza w przypadkach takich jak ten,gdy adresat tychże słów,w zupełności sobie na nie zasłużył(tu zapewne wszyscy jesteśmy zgodni :-))Krytyka,na pewno owej...rozgłośni(?) nie zaszkodz,a co więcej,może jedynie dopomóc w rozwoju,ukierunkować w nim,i otworzyć odpowiednim ludziom oczy na pewne sprawy,nawet-a tym bardziej-w kategoriach naszego ,niewielkiego przecież miasta.No bo jeśli nie będziemy starać się podnieść sobie standartów życia i wszystkiego co nas otacza,jeśli nie będziemy sobie stawiać coraz to wyższych i ambitniejszych wymagań,to na zawsze nasze miasto pozostanie tą "tylko Łomżą"...szarą,bez wyrazu, w której nic się nigdy nie dzieje,a wszystko,co jest- stoi na kiepskim poziomie...nieprawdaż?
A swoją drogą-co wie chyba każdy-jeśli chcemy coś robić,to róbmy to dobrze,a nie "na odwal",a posty takie nie będą musiały wychodzić na światło dzienne.
Pozdrawiam :-)

Agent Mulder całe 358 odcinków poświęcił żeby udowodnic że kosmici istnieją a wy teraz śmiecie wątpić?
Kiler prawda jest gdzies tam

Ja nie wiem co wy chcescie od tego FAJNEGO radia bab .powiedzcie mi kto do 18 slucha tego radia ? wiekszosc ludzi pracuje albo jest w szkole no chyba ze ktos jest bezrobotny to niech se robote znajdzie

ty a po co zaraz caly stadion remontowac wystarczy ze posieją nowo murawe na boisku i dla zawodnikuw styknie toc oni nie przychodzo tam zeby popatrzec sie na swuj stadio tylko po to aby wygrac mecz

Liberaliam

Tia, właśnie o to i mi chodzi. "Karmienie potężna dawką złych wiadomości" - jak napisał(a) Jasta.
Ludziki, zacznijcie wreszcie kumać, a nie wsłuchiwać się w głos Leppera i Czarzastego, i na tej podstawie formować swe poglądy. Wtedy w tym Kraju będzie lepiej. Ale to tak off'owo.
Łomża w mojej ocenie jest bezpiecznym miastem. Wieczorami chodzą po ulicach kajtki i wystarczy kopnąć któregoś w gardło i znikają wszyscy w pośpiechu, szczególnie dzieciaki z blokowisk :)
jest co prawda jedna troszki niebezpieczna dzielnica, ale żyją tam prymitywni ludzie i stąd wynika zagrożżżżenie :)
Nie ma tu prawdziwych zakapiorów i to dobrze.
Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org