Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Placić i przepraszać - to dopiero poczatek |
Chyba nie kazdy z was pamieta ,ze w tamtym czasie trwaly negocjaje do UE - czy znajdziecie wojewodztwo w |UE? -nie a wiec i w Polsce nalezalo podzielic wg nazw historycznych - no i podzielono!!!!!!! tylko ze ani Lomza ani Bialystok nie jest Podlasiem.Prawdziwe Podlasie to Siedlce w kierunku Lublina.Lomza jest polnocno-wschodnim Mazowszem ale jak widac Warszawka nie zdolala wiecej juz przelknac wiec oddala w pacht najwiekszemu miastu w tym regionie.Mozemy podziekowac lokalnym politykom ,ktorzy szukali cieplych posadek w B-stoku i nie chcieli lub nie umieli zawalczyc o dobre miejsce dla Lomzy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Placić i przepraszać - to dopiero poczatek |
Ja nie mam problemu z listonoszem świetny miły chodzi na ul Prusa juz tyle lat no chyba że go jakiś zmieni to bywa różnie ale do niego nie mam zażutów a jest to ciężka praca nie jeden by nie chciał chodzić i wiele niemiłych żeczy słyszeć na swój temat słyszałam że są wolne miejsa jak ktoś chce tego chleba spróbować to proszę bardzo zażuty do każdej pracy są i do sklepowej i do pani za biurkiem i do pana kierowcy więc nie nażekajmy bo do każdego by coś się znalazło
|
|
Ja np kupuję w Kauflandzie, lub w markecie K1, tam przynajmniej jak coś już jest nie świeże, to o tym sprzedawczynie powiedzą.
|
|
..a ja pamiętam jak chodziłam z babcią na spacer do parku,tego przy głównej komendzie..pamietam te piękne słoneczne dni,te kolorowe cudowne kwiaty..było miło i spokojnie.. Dziś przechodząc przez ten park widzę tylko połamane ławki i podejrzanych typów z Polowej i okolic..strach przechodzić..to już nie to co kiedyś..:(
|
|
Help GSM Takos
|
|
161RDC30 w sumie masz rację, każdy kto otwiera tego typu lokal jest nastawiony na zysk a w Łomży raczej dużych wpływów by nie było z miejsca gdzie nie lecą "hity" radia eska. A przecież właścicielowi rozchodzi się tylko i wyłącznie o jak największa kasę. Hmmm jeśli chodzi o atom to już zupełnie inna bajka, bywałem tam kiedyś dosyć często, to miejsce miało swoje lepsze i gorsze dni. Teraz muzyka, która tam leciala (głównie trance) mi nie odpowiada, 16latki w białych rękawiczkach tez nie są przyjemnym widokiem. W nowym clubie nie chciałbym widzieć wixiarzy typu Hazel, Criss, Omen i cała reszta (dla większości łomżynskich klubowiczów to są gwiazdy techno). Jestem gotów wydać znacznie więcej niż głupie 15zł za wjazd ale zaproście ludzi, których na prawde warto posluchać. Ehhh rozmarzyłem się... ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |