Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palatoforma Okłamywatelska w ataku |
Witam wszystkich.. jestem szczęśliwym posiadaczem 10cioletniego dieselka.. Chciałbym wiedzieć, czy jest w okolicach lub w samej Łomży stacja paliw oferująca biopaliwo?? Pozdrawiam!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palatoforma Okłamywatelska w ataku |
W klubie jest coraz lepiej . Na 99% pzrystapimy do rozgrywek
|
|
peter ma rację to jest raczej film instruktażowy dla osób ubiegających się o uprawnienia do prowadzenia ''widlaków'' a nie dla ''behapowców''
|
|
Tylko niech rury sprawdzą bo im się znowu gówno po sali rozleje.
|
|
Ja mam podejrzenia co do dwóch sklepów w których sprzedają "świerze wędliny": stokrotka i stoisko mięsne w biedronce na dwornej.
|
|
właśnie chciałem też popytać czy ktoś już na tym jeździł.. ja czytałem że właśnie do starszych silników dobrze raz na jakiś czas to wlać bo czyści układ paliwowy jak nic innego.. ale najlepiej jak powie ktoś, kto już jeździł na tym wynalazku :D
|
|
proponuje pani profesor spotkanie w ta sobota w 54 wraz z wychowankami w celu powspominania wcale nie tak starych czasow T.M. i A.B.
|
|
Aha... zapomniałem uściślić... Łomży przydałaby się wcześniej obwodnica. Wcześniej tzn. zanim zapadną decyzje ws. Via Baltiki. Jednak myślę, że te dwie decyzje będą ściśle ze sobą powiązane. Być może chodzi tu o kasę.... tzn jaki wkład miasta będzie w budowę obwodnicy w przypadku oddzielnej(wcześniejszej) inwestycji w samą obwodnicę.... a jaki będzie wkład w przypadku jeżeli zacznie być budowana ściśle jako Via Baltica. Muszę się dowiedzieć właśnie jak wygląda ta sprawa.... Bo jak napisałem wyżej Via Baltica sama w sobie jest obwodnicą dla Łomży.
|
|
jest jeszcze ta pizzeria big red tomato?
|
|
kupi jak jest zdecydowany, bo zainteresowany to trochę za mało.
|
|
grazynan - kady sobie rzepke skrobie ... czy jak to tam? Tzn. - każdy widzi co chce widzieć ... A jeszcze po tutejszemu - 'Don't miss the forest for the trees' ... hehe
|
|
tele pizza
|
|
|
ptysiu masz rację , żeby nie wybory w 2006 roku to większość z tych "pseudo kibiców- polityków " nigdy by na nasz stadion nawet by nie spojrzeli, ale jak były zwycięstwa i pełne trybuny to zaczeli przeszkadzać działaczom ŁKS-u , i zamiast im pomóc to szukali dziury w całym no i skutecznie przejeli Klub - a co mamy po ich działalanosci to już chyba wszyscy w Łomzy widzą a najgorsze że czytają o tym w całej POlsce i zagranicą.
|
|
najlepiej kupowac w firmowych sklepach
|
|
a co sądzicie O Inter Cars w Łomży ?? VERGISS MICH
|
|
Z tego co pisano Strażnicy dostali samochód ful wypas ale nie przystosowany do przewozu osób zatrzymanych. Natomiast świetnie przystosowany do przewozu fotoradaru i o to chodzi. Już tylko patrzeć jak zacznie się sezon wyciągną radar i nie pojedziesz więcej jak 40- stką ul. Poznańską , Woj. Polskiego czy Szosą Zambrowską , a kasa obficie będzie płynęła do miasta. Mają pracować na dwie zmiany, drżyjcie kierowcy!!!.
|
|
Agnieszkasl WZ mam za sobą, oczywiście do przodu :) na początku kazali powiedzieć coś o sobie, potem jakie są moje zainteresowania, 2 wady, 2 zalety, jakie szkoły skończyłam i w jakim pionie chciałabym służyć i dlaczego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |