Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk VIsion TVN...TVP |
w piwnicy trzymaj,albo na balkonie:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk VIsion TVN...TVP |
ale wy zabawni... pfff... rybka sprobuj moze tam kolo mechaniaka-sa garaze,moj kolega trzymal tam motor-duzo chyba tez nie placil tylko te garaze to sa blaszaki i jak znalazl garaz murowany tam kolo strzelnicy to od razu sie przeniosl. jak nic nie znajdziesz to i blaszak dobry... a nie masz jakichs znajomych,rodzinki gdzies poza lomza z domem i garazem? to na zime do nich mozesz wstawic - teraz motorem raczej nie jezdzisz wiec co ci zalezy - a jak sie zrobi cieplej to wtedy sie rozejrzysz za garazem...spojrz jeszcze w ogloszenia na 4 lomza. mignelo mi pare ogloszen z garazami ale nie jestem pewna czy do wynajecia czy do sprzedazy,wiec sprawdz...pzdr
|
|
jak nic nie znajdziesz w lomzy albo gdzies w najblizszej okolicy to sie odezwij na haaah5@wp.pl - moze bede mogla jakos pomoc... Poki co to slyszalam ze jest garaz do wynajecia na kopernika(albo to juz sikorskiego bo to bardziej od strony sikorskiego). Pewnosci nie mam czy nie jest juz przypadkiem wynajety ale mozesz sprawdzic
|
|
bo oni maja wykupione swiatlopalowody gdzie z bou stron swieci laserek i jest fotoodbiornik - a takie polaczenie swiatelkowe duzo daje :D a po 2 jakbys mial pare 100MBitsowych laczy to co myslisz ze wolno net by smigal w Lomzy watpie :D jak chcesz zapytaj sie za ile szeptel (obecnie msi) wydzierzawi ci takie lacze :D a jak za drogo bedzie to zapytaj sie http://www.tktelekom.pl/ oni w PL chyba maja najtaniej i z tego co wiem sa ok No a jak tez bedzie za drogo no to kolego BUDUJ przekazniki i "lustra" i prowadz zad radiolini (cargo lub motorolli) co wolisz :p wybor nalezy do ciebie, a i bym zapomnial moozesz ze puscic kabelek swiatlopal (offcourse) z niemiec najblizej chyba :D no i jeszcze z czech A wogle przeprowadz sie do DENMARKu oni tam za 599zl maja lacza 100MBits w dommach Tanio co, no niestety zyjemy w PL, dlatego OVH zbija na nas taka duzo kase :D jak i layertech
|
|
ps TKT ma max STM -16 wikipedia tlumaczy to tak :p (dla tych co nie wiedza) Prędkości przepływu systemów transmisyjnych SDH wynoszą: STM-1 155 Mbit/s, STM-4 600 Mbit/s, STM-16 2,5 Gbit/s I STM-64 10 Gbit/s (ten ostatni system u nas prawie nie stosowany). czyli mnie juz by starczyl STM-1:D kiedys widzialem BackFill z taka predkoscia (kosmos normalnie - raidy musialy ladnie smigac ) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |